Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
a da ima krščanska vera korenine tukaj je pa uredu? in kaj mi hoče krščanska vera? posiljuje me z svojimi zvonenji, pogledi na cerkve, vmešavanje v politiko, v šolstvo, ipd...
sicer pa bilo enkrat zanimivo narest raziskavo o % ateisti/krščanarji...
mogoče bi tud pol lahko cerkev podrli...
in kako je pa krščanska vera širilia svoje prepričanje? na grmadah, rekah! in mislim da njihova pravi koran ne uči tok o nasilništvu! pa tud tukaj nima krščanska vera nič dost drugače urejeno... glih tko so neverniki nekaj drugega! Mogla bi pa muslimanska skupnost skupaj zatirati skrajneže!
Ostali naj pa uživajo v svoji zaslepljenosti še naprej...
Ne zagovarjam Cerkve kot ustanove. Tudi oni mi pošteno grejo na moj spolni organ, z T2-jem vred. Silijo se kjer se morejo. S tem pač izgubljajo vernike....
Ampak še vedno nisem videl kristjana, ki bi se v imanu boga zažgal sredi nekega glavnega trga. Razumeš! Bistvena razlika je med Islamom in Krščanstvom. Nobeden nima veliko dobrih strani, le da ima Islam x (krat) 10 na 12-sto več negativnih srani, blaznežev in verskih fanatikov. To je tisto kar me skrbi.
Še enkrat. Ni krščanstvo posebne hvale vredno. Islama pa se je treba bat, in skrbet da se ne infiltrira v sistem!