Оamija v Ljubljani...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Saj boste videli sedaj, ko se bo trlo v času njihove molitve par sto muslimov iz cele Slovenije, pa boste potem govorili v smislu "če ni v bližini mene me ne moti"....
bonk.gif

katero mesto je naslednje: Maribor, Celje...
13.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Če ne bi bil tako zaslepjen s sovraštvom/strahom bi uvidel, da je to ubistvu pohvala za našo državo in dejstvo s katerim se lahko ponaša v Evropi in svetu.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
to da je daleč od mene je bilo mišljeno tako tako zato pa je bil on (
evil.gif
) na koncu! Seveda me moti saj to ne sodi k nam ampak nekam drugam! Za tiste ki ste za džamijo pa eno vprašanje! A bi lahko v Savdski arabiji (v državi kjer ženska ne sme voziti avtomobila to je tam eden hujših prekrškov) postavili katoliško cerkev?

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Govorila sva o Evropi. Pa pač sem nahitro našel link đamij v Evropi in ne EU. Drugače sta pa Albanija in BiH v precejšnji manjšini.

Seveda so bili teroristični napadi v VB zato ker imajo več kot 10 đamij
smirk-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
ja, si pogledal kdo so bili napadalci?
aha...se mi je zdelo
crazy1.gif

pa ti resno misliš da je sam en napad bil?
hysterical-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.784
5.933
113
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Ce bi bili vsi taki kot ste nekateri tukaj, bi se ze zdavnaj zgodovina nehala pisati, ker bi se vsi poklali.

Kva te boli [censored] kje in kaj se gradi. Dokler ni posega v tvoje dvorisce se nimas kaj bunit. To mi gre tolk na zivce, dnevno najmn 2x to dozivim. Nekje nekaj kopljemo, itak vsi sosedje, sosed kaj pa to delas a mas papirje.....ma kva te boli [censored]....ucas bi prou sedl samarat folk na licu mesta....

Ej ti pa nimaš nekega lastnega ponosa??

Po tvojem se ni treba bat, da islam zagozdi svoje korenine tudi na tvoji zemlji. Tebe boli [censored] za vse, a ne? A si mogoče slišal, da je nauk islama širit vero po vsem svetu. In to da so vsi, ki ne verjamejo v Alaha ateisti. In tudi če verujejo v drugega Boga so to za njih ateisti. In kaj je najbolj žalostno je to, da po njihovem ateisti nimajo kaj iskati na svetu in si tako zaslužijo smrt.

Ma ne brezveze, v glavnem da tebe boli [censored].

Pa spomni se malo kaj se je dogajalo v Belgiji ob tisti neljubi smešnici z Alahom. A ti najdem še bljižnico na Yutube. Ali si jo boš sam poiskal. Predstavljaj si da je kaj takega dogaja na tvojem dvoršču. In pravgotovo se slej kot prej bo. Vprašanje je le glede časa.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
podpis

pa ne samo v belgiji...pogledaš lahko v franciji kaj se dogaja, v veliki britaniji, na švedskem, v nemčiji,...
praktično kjerkoli imaš džamijo, imaš probleme!

Tudi v očeh kristjanov so ateisti oz. neverniki smet tega sveta. Res je da sicer javno ne oglašujejo tega, kar pa ne pomeni da niso tako naučeni in pripravljeni da podučijo še koga.

Sem pač doživel tak primer s strani kristjanov na Hrvaškem. Umrl je od kolega fotr (musliman), njegova kolegica hrvatica je jokala, nakar pride neka njena znanka "pa zašto plačeš kad je umro nevjernik?"
bonk.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Pa a je niso mogl nekam na obrobje dat ce ze,ne kr v center,pi*da je skoda nase dezelice da jo ta jug pocasi in zanesljivo naseljuje in posiljuje.Ze sedaj kamorkoli pogledas vidis same brazilce.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Pa ti ne razumeš. To je bila samo ena. To ni nauk boga. Verniki se motijo, vera uči pravilno.

Seveda pa zgornje trditve ne veljajo za muslimane.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
hrvati veš da so vredni svojga denarja in ne moraš primerjat hrvatov s slovenci. če to primerjaš, pol pa res adijo pamet

pol lahko primerjamo tudi slovenske muslimane z iranskimi a ne?

Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Samo nekaj! Kaj ti je, bo krščanstvo naredilo? Kaj ti pa dela Islam po svetu??

Meni nič ker nisem ovčka. Razen da sofinanciram njihove privat šole, ker je pač cerkvena vlada. Ampak tudi to se bo enkrat izkoreninilo.

Bolj zanimivo vprašanje zate je, kaj je tebi naredilo krščanstvo, kar je pa sploh smešno - tega nikoli ne boš vedel oz. dojel.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Zagovarjaš vero, ki dela po celem svetu same p.iz.dar.ije, DANES. Res dobro dojemaš realnost.