Kolega mi je zadnjič omenil, da mu je nekdo omenil opcijo ''najema'' avtomobila pri Dexcar. V grobem mu je bilo rečeno takole: Za recimo vloženih 1500€ dobiš osnovni avto (Corsa, Polo,...) za 2 leti v uporabo. Ti plačaš samo bencin, servisi so zastonj. Omejitev je da v 2 letih ne smeš narediti več kot 50k km, po 2 letih avto vrneš, oni ti pa - pazi to! Vrnejo vplačani denar v obliki bonov za gorivo. Ok, pustimo to da sem se samo smejal ko sem to slišal. No pred kratkim se je dobil s ''predstavnikom'' tega podjetja. Torej za cca. 1500€ dobiš osnovni avto, za (malo na pamet govorim) 2500€ dobiš bmw i3, audi a4, ipd., za 4,5k€ pa dobiš npr. Porsche Caymana.
Seveda ne gre za piramidno shemo, je pa res da moraš še par ljudi pripeljati za sabo
Aja, na vprašanje kako si lahko to privoščijo, je dobil odgovor da ker so oni tako veliki in jemljejo tako velike količine avtov
Se pravi avte dobijo zelo poceni, ker jih jemljejo tako veliko, ampak so zelo ekskluzivni in te avte dajo samo peščici.
V glavnem, zanimiva mi je ta zadeva, ker gre očitno za nateg in so sedaj začeli delati v SLO (kolikor gledam so v ITA bili že nekaj zaprti in so bile uvedene preiskave) in ker s(m)o Slovenci nori na avte, ne dvomim da bojo našli kakšnega idiota, ki jim bo denar vplačal in potem čez 3 mesece na tedniku jamral kako so ga nat.egnili
Aja, na ceniku avtomobilov je recimo 20% avtomobilov narobe napisano, videl sem recimo, da lahko dobiš BMW5 TAURING.
Seveda ne gre za piramidno shemo, je pa res da moraš še par ljudi pripeljati za sabo
Aja, na vprašanje kako si lahko to privoščijo, je dobil odgovor da ker so oni tako veliki in jemljejo tako velike količine avtov
V glavnem, zanimiva mi je ta zadeva, ker gre očitno za nateg in so sedaj začeli delati v SLO (kolikor gledam so v ITA bili že nekaj zaprti in so bile uvedene preiskave) in ker s(m)o Slovenci nori na avte, ne dvomim da bojo našli kakšnega idiota, ki jim bo denar vplačal in potem čez 3 mesece na tedniku jamral kako so ga nat.egnili
Aja, na ceniku avtomobilov je recimo 20% avtomobilov narobe napisano, videl sem recimo, da lahko dobiš BMW5 TAURING.