Demonstracije v Bosni

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/live-gore-zgrade-vlade-u-zenici-i-tuzli

Kar zakurli so
bonk.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Vse do pred kratkim sprte nacije, se sedaj "združeno" borijo vsak proti svoji vladi. Vsak kanton ima svojo vlado.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
V Bosni so že spoznali, kdo je kriv, da so bili včasih sprti med sabo in družno protestirajo.

Pri nas smo še daleč zadaj glede tega. Pri nas namesto, da bi šli vsi skup protestirat, gredo nekateri uprizarjat mitinge resnice v stilu 1984.

Zakaj sedaj ni protestov? Ni prave "Iskre", ni nobenega interesa (razen preko forumov) desnega volilnega pola, da bi kaj naredil. Povprečen protestnik pa čaka in čaka. Na proteste parih ljudi, kjer jih od tega ene par maha z Jugo zastavo, pa nikogar ne vleče, da ga ne bi kdo videl tam in začel povezovat s komunizmom.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.984
6.212
113
blizu močvirne prestolnice
Glej, če so tebe okol obrnili ljudje kateri so vladali do leta 1990 in od leta 1992 tako ali drugače in si šel za njih na ulico je to tvoj problem, ko pa boš sprevidel, da so v ozadju vedno eni in isti ljudje tako kot sem jaz, pa bom šel takoj na demonstracije.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Glej, če so tebe okol obrnili ljudje kateri so vladali do leta 1990 in od leta 1992 tako ali drugače in si šel za njih na ulico je to tvoj problem, ko pa boš sprevidel, da so v ozadju vedno eni in isti ljudje tako kot sem jaz, pa bom šel takoj na demonstracije.
sprasujem se.gif
si sploh napisal?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.984
6.212
113
blizu močvirne prestolnice
Ti si lansko leto bil proti jajotu in so te okol obrnil in to tista garnitura katera nas je pripeljala v ta kolaps, mene niso, zato ne grem na demonstracije, dokler jih ne organizirajo res neodvisni!
Še Ynos je priznal da so ga okol prinesli!

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
14.064
1.860
113
Emona / Carnium
Je*eš demonstracije za neke posameznike. Mesijansko protestiranje je navadno sranje. V Bosni so zelo jasno izrazili, da imajo DOVOLJ. Ne ubadajo se z detalji o tem, kaj bi radi in kako ter kdo naj vodi neke reforme. Je*eš to sranje, mi MAMO DOST. Tko nekak no
grin1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Žal nisem imel časa protestirat. Sem jih pa podpiral.
Noben me ni okol prnesu, vsak premier (v normalni državi) s tako obtožbo bi že zdavnaj odstopil. Ampak kar je nastalo po protestih ni niti ena od recimo 100-ih možnih variant, ki bi morale biti. V bistvu je najslabša možna. Slabša bi bila edino, da Jankoviæ postane premier, ampak bi bila to boljša, saj bi folk še bolj popenil in protesti se ne bi končali. Prišli bi do predčasnih volitev. Verjemi.

ON:
Mi pa že par postov potrjuješ to, kar sem napisal v prvem. Bosanci (pa so bosanci), so ugotovili, da so vsi na istem, muslimani, hrvati, srbi ... navadne ovce, ki jih strižejo isti, vsi skupaj.
Ti tega miselnega preskoka, ki ga je dobil zate manj vreden bosanec, očitno še nekaj časa ne boš.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.412
5.658
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Zakaj sedaj ni protestov? Ni prave "Iskre", ni nobenega interesa (razen preko forumov) desnega volilnega pola, da bi kaj naredil. Povprečen protestnik pa čaka in čaka. Na proteste parih ljudi, kjer jih od tega ene par maha z Jugo zastavo, pa nikogar ne vleče, da ga ne bi kdo videl tam in začel povezovat s komunizmom.

In kaj da grem na proteste...tm mi bo pa en mahal z YU zastavo in titovko na glavi..... WTF
sprasujem se.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
ksz...

Dolgo časa po ukinitvi EMŠA je tlelo, je še dolgo trajalo, da je počilo. Zgleda so rabili neko kapljo čez rob, kot v pri nas radarje.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Saj to.

Pomisli, da zraven Gobe al pa Sijana npr. stoji nekdo z SDS čepico na glavi, al pa križem za vratom in da to posname TV.
Bolje, da smo vsi doma, da se nam kaj tako hudega ne zgodi.

Očitno še nismo dovolj daleč v krizi glede na komentatorje tukaj gor.
Tudi Bosna se je prebudila mnooooogo prepozno. A se bomo kaj od njih naučili? Ne.