Citat:
Uporabnik reality pravi:
Vidiš, da se zavedaš problematiko čapcev in čefurjev...
Samo to nam je prneslo bratstvo i edinstvo, gamad po celi državi... Zato zlato medaljo Hildi, ki preprečuje imigrantom, da se z familijo preselijo sem...
V vsej tej bedi, saj ena pozitivna za slovenski narod...
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Slovenci v tujini tudi počno to, o čemer je pisal reality?
Citat:
Vidiš, da se zavedaš problematiko čapcev in čefurjev...
Samo to nam je prneslo bratstvo i edinstvo, gamad po celi državi... Zato zlato medaljo Hildi, ki preprečuje imigrantom, da se z familijo preselijo sem...
V vsej tej bedi, saj ena pozitivna za slovenski narod...
Citat:
kr se pa tiče dela se pa krepko motiš, vse njihove imigrantske riti potem podpira država, brezposelnost pa preide v kriminal in proizvodnjo uličnih tolp....... kjer pauhajo nedolžne ljudi...
Citat:
Uporabnik reality pravi:
to je pa tudi edina sreča.........., saj bi drugače ravno ti pripeljali familije itd....
Kr se tiče pravice...., če jo imajo doma več, naj ostanejo doma, noben jih ni silil, da pridejo sem.... Problem izbeglic, imigrantov ali takoimenovanih nerezidentov (zame je imigriant) je v tem, da samo eden v familiji ponavadi dela ostali pa so na sociali.....
skratka abuse and abandon je za razviti svet nujno potreben, da ohranja našo blaginjo, to ni neka nova stvar zgodovina konolizacija, sedaj isto delajo američani z mehičani, mi nismo nič drugače.....
Komunisti pa so imeli gulake....... skratka stvar funkcionira, pa če hočeš priznat ali ne... Naši državi manjka samo finančna policija, kr se tiče pranja denarja in kontroliranje neupravičenih socialnih podpor, pri subvencioniranju vrtcev, pomoči..... Ker ti luftarji se poleg vsega ukvajajo z švercanjem itd....
to je treba u kali zatret.... noben tujec pa ni prisiljen delat, torej se lahko odloči, doma praviloma nima nobenih pravic, pa se noben ne kurči po njihovo...
Zatorej Hildi zlata medalja.........., kaznovana tko vem da nau....., stečajni upravitelj pa mora pomisliti na prednostne upnike (sebe in dobavitelje, ter podizvajalce), vse drugo je sekundarnega pomena....
Imaš prav. Slovencem v tujini ni potrebno delat zastonj preden jih izženejo iz države.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Slovenci v tujini tudi počno to, o čemer je pisal reality?
Citat:
prav ima samo v tem, da pri nas manjka finančna policija.
subvencije za vrtec in socialne pomoči pa si tako majhne, da to sploh ni omembe vredno
ampak nič od tega nima veze z vsebino topica