Deljenje zracnega prostora s hrvasko?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Zakaj bi jim svetoval?

glede na to da si poln debilnih nasvetov to prepuscam tebi
priden.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Če je zate debilni nasvet to, da zapustiš delodajalca, ki ti ne izplačuje plač.... potem pa ok...

tvoj nasvet je delaj naprej al kaj?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Še enkrat, kdor gleda delodajalca, ki mu ne izplačuje plač, nadur itd.... je sam kriv... stein pa ne nabijej... Me zanima če bi ti, ko sistemc al kva si, delal 3-4 mesece for free cele dneve...
Jaz?
Nekako si zgrešil poanto, da imam jaz visoko izobrazbo, oni pa osnovno šolo ?

A tlačiš USB "štekar" v LAN port?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Če je zate debilni nasvet to, da zapustiš delodajalca, ki ti ne izplačuje plač.... potem pa ok...

tvoj nasvet je delaj naprej al kaj?

A tebi da ne potegne da ni problem delavec, placa ali delo? Drzava dopusca na nekateri nategujejo delavce/dobavitelje/...
Ko Mujo zapusti Vegrad bo zagotovo brez vsega, ce ostane nekje ostaja neko upanje. Mogoce pa bo nekaj... Enako za
velja za Metke iz zgornjega linka. Razen da mislis da kdorkoli zeli (Mujo ali Metka) delati gratis?

Nazadnje urejeno:

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
stvar je ista...

ne u fiber karto ga tlačim...., da nau po tvoje... pa zraven u miže še zoning nardim... da usb vidi pravi device.....
hysterical-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
A tebi da ne potegne da ni problem delavec, placa ali delo? Drzava dopusca na nekateri nategujejo delavce/dobavitelje/...
Ko Mujo zapusti Vegrad bo zagotovo brez vsega, ce ostane nekje ostaja neko upanje. Mogoce pa bo nekaj... Enako za
velja za Metke iz zgornjega linka. Razen da mislis da kdorkoli zeli (Mujo ali Metka) delati gratis?

ne ga srat, eazy
državo zanima, samo da je ddv odveden na fakturo....

ampak, ti spet nabijaš o problemu, ki ga ti ne morš rešit... še enkrat te vprašam, tvoj nasvet je potem tem delavcem, naj delajo naprej, verjetno do stečaja?

Point je da se v danih okoliščinah mora tudi delavec pobrigat, glede na trenutni sistem ki pr nas hara......
pa še neki bi dodal za mujota mi je vseno, metka pa dobi vsaj nadomestilo na zavodu.....

Ob neizplačilu plač, delavec lahko zapusti podjetje in je upravičen do nadomestila... seveda govorim za rezidente, za nerezidente mi pa dol visi....