Deljenje zracnega prostora s hrvasko?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Ma te so jebene.......slovenci pa prepametni za take budale
evil.gif

K smo bli še mulci se mi je še dal......pol si jih pa dubu 1 na 1 al pa 1 na 2 pa si vidu kako so letel in sral
grims-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Vidiš, da se zavedaš problematiko čapcev in čefurjev...

Samo to nam je prneslo bratstvo i edinstvo, gamad po celi državi... Zato zlato medaljo Hildi, ki preprečuje imigrantom, da se z familijo preselijo sem...

V vsej tej bedi, saj ena pozitivna za slovenski narod...

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Tako je, žalostno, da moraš v Sloveniji pred čefurji bežat. Tudi obratno ne bi bilo prav ampak vseeno bolj logično.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pac tko kukr smo ena redkih drzav belcev s crncem v politiki.
Heh, če Murko,Čepin&co ne bodo nič naredili, bodo izgubili pozornost rumenega tiska!
Prekleti tujec!!!!!!

hysterical-1.gif

(opravičil bi se za off topic, ampak potem sem sporočila drugih prebral...)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
saj si opazil začudenost najbolj demokratične države na svetu. tiste, ki drugim demokracijo z bombam vsiljuje in žrtvuje svoje ljudi za njihovo demokratično dobro.
čudijo se, kako mi po 20 letih samostojnosti dobimo črnca, oni so pa rabil koliko sto let

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
NATO zlikovci so tu. Mi ze nad glavo krozijo neki hudi ptici zraven se mi pa zdi nase pocasne gosi. Ocitno gredo na Brnik. Imamo kaksno vajo?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Grippni + eurofighterji + naši pilatuski so vadli prestrezanje...........ujkotov
sprasujem se.gif

NATO se odma zbunio
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fly

Guru
21. jul 2007
2.671
532
113
ksz...
Citat:
Vsiljivca, ki je kršil naš zračni prostor, so prestregla letala in ga prisilila v pristanek na letališču Jožeta Pučnika.
vir: 24ur.com

ha ha
hysterical-1.gif

Sem gledal ta prestrezanje, eurofighter al kaj je že bil je delal razne akrobacije, navpični let, medtem ko sta pilatusa le počasi brnela proti brniku
smile-1.gif

pa dobro, važen je namen, je pa hecno videti...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Se spomnim, kako sta kake 15 let nazaj v paru letela naš pilatus (takrat še skoraj nov) in nizozemski F16 nad Novim mestom. Naš se je skoraj razpočil od maksimuma moči, nederlander pa toliko da ni padel od premale brzine.
hysterical-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Za prosto trgovino in obrambno sodelovanje
Nemška kanclerka in britanski premier sta govorila tudi o vrhu skupine G20, ki bo 11. in 12. novembra v Seulu, in se izrekla za odprtje trgov in svobodno trgovino. Napovedala sta ustanovitev skupine za razmislek o trgovini skupaj z Indonezijo in Turčijo, ki naj bi svoje predloge o povečanju svetovne trgovine podala v začetku prihodnjega leta.

Na mizi sta imela tudi posredovanje v Afganistanu, kjer imata svoje sile tako Velika Britanija kot Nemčija, ter vrh zveze Nato v Lizboni 19. in 20. novembra in spregovorila o sodelovanju na področju obrambe .

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Prepisano od nekega pisca na Rtvslo blog, žalostno...resnično??

Zakaj se ne prodaja ''srebrnine''?
Da si takšni in drugačni politični podmladki s zvenečimi nazivi (pridobljenimi na nezvenečih univerzah) lahko delijo polit-komisarske funkcije.
Beda slovenskega novinarstva se npr. kaže tudi v izogibanju podatka o padcu konkurenčnosti slovenskega gospodarstva v zadnjem času. Podatek je izredno boleč in bi ga bilo potrebno servirati vladi prav vsak dan.
Ampak ne, še vedno nas raje fopajo o rdečih in črnih, o sociali na tisoč in en način... . Skratka o posledicah in kako jih omiliti.
Bog ne daj, da se pa kdo dotakne vzrokov - neučinkovitosti javnih služb, nedelovanju pravne države, vzdrževanju monopolov oz. oligopolov s državnim (političnim) žegnom, načrtnim ohranjanjem visokega števila brezposelnih s ciljem zmanjšanja delavskih pravic (malo delo), kar bo državljane razdelilo v kaste.
Država nima kaj gospodarit, zagotavljat mora učinkovito pravno zaščito, učinkovito mora pobirati davke, spodbujati zasebno iniciativo, razbijati mono- oz. oligopole, vključevati EU- direktive v naš pravni red na način, da ima od tega korist tako gospodarstvo kot ljudje (ne pa, da smo pri tem ''bolj papeški od papeža'' kot je pri nas običajno praksa)....