Deflacija

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Prokleta banda lažniva, zdej mamo že deflacijo, kao, ma bi rekel da mamo inflacijo 10%, glavno, da se brezposlenost zmanjšala iz 124000 na 118000
bonk.gif
.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Dragi prijatelj, deflacija ni pozitivna za gospodarstvo.
Bo šel kakšen pixel več.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Mont: Nategun nehaj spamat.

Moj namen ni bil spamanje, ampak ti očitno ne veš kaj dosti o gospodarstvu. Moja pripomba je čisto na mestu.

p.s.
Glede na to, da me imenuješ nategun:

Zakaj pa si prosil moderatorje za umik moje teme, ter se pritoževal nad odprtjem teme na forumu samem, če si imel čisto vest?
Saj glede na komentarje preostalih mislim, da je zadeva kristalno jasna.
grin1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
seveda mora bit inflacija čim večja da ljudem požre prihranke da morajo potem delat v sužnjelastniških razmerah da preživijo - to je dobro za gospodarstvo.

Nazadnje urejeno:

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ne. ker banda zahteva gasilce ob kresu samo zato da je vse skupaj dražje da potem ovira izvedbo te tradicije.
ko bomo izumli hologramske kresove jih bomo pa zjebali na celi črti. bom pa jutri gotovo budnici prisostvoval.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik skala pravi:
ne. ker banda zahteva gasilce ob kresu samo zato da je vse skupaj dražje da potem ovira izvedbo te tradicije.
ko bomo izumli hologramske kresove jih bomo pa zjebali na celi črti. bom pa jutri gotovo budnici prisostvoval.

Kaj niso-niste ponavadi gasilci glavni akterji?
Pred leti se je pojavil problem, ker so morali biti na vsaki prireditvi redarji. Saj sem Ljubljančan, samo to se je še meni zdelo debilno.

Vaška veselica in redarji iz npr. Ljubljane.
10.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Za Bežigradom slišim muziko. Tako da verjetno je. Sicer po 20 letih brez dežja.
evil.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
seveda mora bit inflacija čim večja da ljudem požre prihranke da morajo potem delat v sužnjelastniških razmerah da preživijo - to je dobro za gospodarstvo.

Kako? Saj menda ljudje nič nimajo. Samo tajkuni! Torej bo samo tajkunom denar žrlo
smile-1.gif

nacek

Guru
13. okt 2012
2.960
606
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Kaj na rožniku je kaj ali nič?

počasi jih bo pamet srečala

Vzdušje na Rožniku turobno

Gospa z ljubljanskega Viča pa je pripomnila: "Ne vem kam to pelje. Vnukinja, grafična oblikovalka tudi danes dela, temu pravijo prekerno delo ali nekaj takega. Mora, nima ne dopusta, ne praznikov. Mi smo vsako leto s sodelavci šli skupaj na Rožnik. Poglejte zdaj, nobenega mladega."

"Ni razpoloženja, ljudje iz nahrbrnikov vlečejov hrano ali pa jih sploh ni. Na jok mi gre," pri mizi pravi par iz Šiske in doda: "Tako malo ljudi še ni bilo tukaj na prvi maj. To so jasna sporočila. Kaj boš praznoval, če ni pravic."

http://www.zurnal24.si/ljudje-iz-nahrbtnikov-vlecejo-hrano-na-jok-mi-gre-clanek-249461