debilni pasjeljubci v Navju

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39

Index.

Eden od komentarjev:

Citat:
Problem su i ljudi danas opæenito, odnosno "školovani idioti" kako ih ja volim danas nazivati, jer ih mediji i nove nametnute vrijednosti takve stvaraju.

Prije par mjeseci sjedimo na klupici jedan stariji bračni par (roditelji mog prijatelja cca 70g.) i ja. Šetaju se dvije napirlitane gđice. 20-25 g i šetaju psa, naravno bez lanca. Pas krene prema nama, konkretno gospođi i počne je njušiti. Žene instiktivno kaže mrš, jer ne želi da je pas njuši i liže jer samo želi sjediti i nikome ne smeta. Na to uvrijeđena gđica ju počne vrijeđati da je nekulturna i seljakuša i da je njen pas dobar i da se nemaju što derati na njega. Ona joj odgovori da nju to ne zanima i da sjedi na klupici i ne želi da ju pas njuši i da bi ju mogao i ugristi. Ova gđica opet ju počinje vrijeđati.

Onda je meni pukao film, dignem se, uhvatim je za ruku, počnem je njušiti i lizati po vratu... Ona počne vrištati i... ono histerija... onda ja nju pitam? čekaj malo tvoj pas smije nas njušiti i lizati iako mi ne želimo, pa zašto onda mi ne možemo tebe? Što je on čistiji od nas i više vrijedi?

Ona opet po svome. Koma.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Što je on čistiji od nas i više vrijedi?
To je vaš problem , ja , tega ne morete prebolet, da nam je pjes več vredn ko vi drugi vsi skupaj
evil.gif