Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pazi, da ti na iglo ne bo stopil
Pa, če bi? Malo ranice pa malo bo šepal, ne bo krize.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pazi, da ti na iglo ne bo stopil
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Šola igrišče napis "prepovedano za pse"....grem na sprehod po tem igrišču z psom, vrečka za sranja lepo s sabo, drekec poberemo.
Pogled po zelenicah: flaše, plastenke, papir...ja pes je res grd....ti ti grd pes.
Ergo: dvonožna životinja je 100x hujša od 4 nožca.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Šola igrišče napis "prepovedano za pse" .... grem na sprehod po tem igrišču z psom, ...
A kadilci ne dajejo vrečk tistim, ki "pozabijo" za 4GD (copyrightCitat:
Uporabnik sass pravi:
saj ne, da bi zagovarjal smetenje po tleh, ampak vseeno (nehote) raje stopim na plastenko ali papir, kot pa na dasji drekec ali tisto, kar ostane za njim, ko lastnik počisti (kadar je bolj driskasto). sem pa opazil, da so se pasjeljubci že zelo kultivirali in pridno pobirajo drekce v bližnjem parku. zadnjič je ena gospa "spregledala", kako se je njen pes olajšal v parku in je hotela hitro oditi, pa jo je lastnik nekega drugega psa zafrkava, zakaj ne počisti za svojim psom, a za sabo tudi ne počisti, ter ji ponujal svojo vrečko, če je ne bi imela. žal česa podobnega pri kadilcih ni videti
Ka pa če bi stopil na protipešadijsko mino a? se sploh zavedaš kakšno srečo imaš, da je samo pasji drek?Citat:
raje stopim na plastenko ali papir, kot pa na dasji drekec
..... da ne boš potem po forumih "jokcal" če dobiš kakšno položnico za tvoja kozlanja, scanja in za tvojega generatorja sranja.Citat:
Uporabnik capl pravi:
Javna površina je ravno tolk tvoja kot moja in od mojega psa, zato lahko js ščijem in kozlam, moj pjes pa serje gorCitat:
Uporabnik lanos pravi:
ahaa. Ampak ne po javnih površinah.
....čeprav naš pjes redkokdaj serje na javnem, večinoma ga spuščam na zasebna, največ na sosedova zemljišča
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
kam lahko posredujem namig inkasantom? ne vem kateri so pristojni za delat red na temu področju
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
nimam nič proti polnjenju proračuna na tak način, bo potem treba manj davkov.
japajadeCitat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Ni zakona. Po občinskih odlokih pa so pristojni redarji.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Šola igrišče napis "prepovedano za pse"....grem na sprehod po tem igrišču z psom, vrečka za sranja lepo s sabo, drekec poberemo.
Pogled po zelenicah: flaše, plastenke, papir...ja pes je res grd....ti ti grd pes.
Ergo: dvonožna životinja je 100x hujša od 4 nožca.
od flaš, plastenk in papirja, otroci ne bodo fasali notranjih zajedalcev, od cuckovih iztrebkov pa se tla lahko fino okužijo, otrok malo šlata, roka v usta, pa toxoria canis naredi svoje, lahko tudi z zelo hudimi posledicami...
Citat:
En kmet je dostop do polja blizu nemške ceste pri šentvidu v lj onemogočil z razžaganimi vejami in ko sem eno sprehajalko vprašal zakaj to je rekla da je čisto alergičen na pse ki jih lastniki hodijo tja sprehajat.
Naj mi nekdo razloži to logiko ker meni ne potegne, kaj hudiča je lahko nekaj pasjih drekov tako motečih na njivi polni kravjih drekov in metana ki se pri tem sprošča?
Kaj je zdaj bolj škodljivo al v čem je tule fora, res mi ni jasn? Al gre le za golo žlehtnobo?
Pa v bistvu noben pes ne gre direkt na njivo
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
japajadeCitat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Ni zakona. Po občinskih odlokih pa so pristojni redarji.
Zakon o zaščiti živali
11. člen, 3. odstavek