debilni pasjeljubci v Navju

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
imam psa ,za njim pobiramo dreke v vrečko tako ni nevarnosti ,da bi kdo pohodil.
Sicer mi tudi nihče še nikoli ni drznil zatežit,ker bi ga tudi pes NO prestrašil (pokazal čeljust ) in se tudi izogibam raznim sranjem ter prepirom takrat ,ko je pes ,ker ljudje samo čakajo , pa se ti nastavijo ,da koga ugrizne ,da te tožijo zaradi psa .(odškodnine)
polula ,pa itak vse ampak to ni tak problem ,ker samo označi svoje območje z majhnim curkom......

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
priden fant!!
Samo to, da bi se kdo nastavljal, da ga ugrizne , pa prvič slišim. Možno je pa vse..

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
zanimivo. pri nas še nisem videl psa na otroških igriščih. pa tud po poljih glih ne letajo radi, ker je polno ovir pod nogami...

pač si nestrpnež in vidiš problem povsod, tudi tam kjer ga ni. A mački pa ne serjejo po zelenicah? Dejmo se spravit na mačkoljubce. Mački so zihr v 80% vsi spuščeni, in serjejo in ščijejo kjer jih prime. Saj vam raje ne povem, da zaidejo tudi na sosedov privat zelenico, in tam opravi potrebo... in potem ima družina piknik in se spet tisti oh in sploh sterilni otroci igrajo na lepi zeleni travici... joj, in spet obstaja možnost da se bo dotaknil kakca. Nič, gremo še mačke iztrebit. ni druge.

Sosedi pa reč, da če bi tudi ona tebi pustila v njen hladilnik malo pogledat in kej odnest.

Pravim, da se pogovarjamo o modelu, ki sam pravi da je šel na igrišče.. ampak ker imaš zgleda steklino, tako kot ostali pasjeljubci si pač napadalen.

In če drekci magično izginevajo po 14 dneh, naj ti pač serje kar po vrtu.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Mačke so zakon, lastniki psov pa imajo zamegljen um in steklino? Kdo bi tebe resno jemal...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Mačke so zakon, lastniki psov pa imajo zamegljen um in steklino? Kdo bi tebe resno jemal...
Če bi se lastnik mačka zmanjšal na nekaj cm velikost, bi ga maček požrl, še prej pa ene pol ure mučil in se igral z njim kot z mišjo
evil.gif

če bi se isto zmanjšal lastnik psa, bi ga pa ta vseeno prepoznal in varoval pred nevarnostjo......blo bi pa res malo nadležno ko bi ga polizal
hysterical-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:

Nimam mačke, samo mečem ostanke hrane vaškim mačkom, da jo reciklirajo.
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
eh... zgrešili ste point mojega obsežnega spisa zgoraj.

še enkrat - govorim o nestrpnosti, katera je kar naenkrat prišla med nas. Nekdo se je spomnil, da je pasji drek nagravžen, in od takrat naprej je to čedalje večji problem. Ne razumem, zakaj včasih to ni bil noben problem? vsi so se imeli radi, in vsi so skupaj hodili na sprehode, vsi so se sprejahali po istih parkih. Sedaj je pa to en problem, zaradi katerega se lastnike psov žali, nekateri bi se kar stepli najraje, nekateri ne morejo hodit skozi isti park kot psi... mislim, od kje tako sovražtvo? predvsem pa zakaj??? zakaj vas mačji dreki ne motijo?? ker jih ne vidite? ker ne vidite kako lastnik zraven stoji??

ali ste samo fouš lastniku psa, da ima prijatelja ob sebi, da ima kaj počet v dnevu, medtem ko ste sami, in jokcate tukaj po forumu, kako so drekci škodljivi in nagravžni, in kako bi prijavljali lastnike, k nimajo psa na 1m štriku na sprehodu?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ja .... sigurno. Nekomu, ki nosi svoj drek drugam, se bomo umikal.
bonk.gif

Kdo je rekel da sem sam brez psa???
Vidiš, zaradi takšnih kot si ti, prihaja do raznih konfliktov.
Bomo tako rekli. Če imaš generator dreka doma ali lepše povedano da imaš doma hišnega ljubljenčka psa, ga imej TI in ga ne sili in vozi drugim pod nos.
Uredite si pasje sprehajališče in boste lahko mirno "srali" in uživali v svojem smradu
grims-1.gif

Drugače pa nimam nič proti psom.

ja pomoje da si brez psa, ker drugače bi vedel, da se jih ne vodi na otroška igrišča in na zasebne vrtove!

Ja, če meni ne paše ciganska muzika, ne bom hodil v take bifeje. če mi ne paše strmo smučišče, bom šel na bolj položno... Pač imamo vsi enake pravice, in res ne razumem, zakaj se jest nebi smel sprehajat po parku s psom, ker ti pač ne maraš psov??? to mi ni jasno. Meni pa ni všeč tvoja bunda, pa kaj... pač bom pogledal stran ko boš šel mimo in bo. svet se bo vrtel dalje...

pa dej povej mi, kdaj si ti zavohal smrad od pasjega dreka? in dejstvo je da že 90% lastnikov pobira dreke, vi pa to opevate, kot da je vse posrano. jest res ne vem kje živite, pri nas se zelo redko še vidi drek...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
zanimivo. pri nas še nisem videl psa na otroških igriščih. pa tud po poljih glih ne letajo radi, ker je polno ovir pod nogami...

pač si nestrpnež in vidiš problem povsod, tudi tam kjer ga ni. A mački pa ne serjejo po zelenicah? Dejmo se spravit na mačkoljubce. Mački so zihr v 80% vsi spuščeni, in serjejo in ščijejo kjer jih prime. Saj vam raje ne povem, da zaidejo tudi na sosedov privat zelenico, in tam opravi potrebo... in potem ima družina piknik in se spet tisti oh in sploh sterilni otroci igrajo na lepi zeleni travici... joj, in spet obstaja možnost da se bo dotaknil kakca. Nič, gremo še mačke iztrebit. ni druge.

Sosedi pa reč, da če bi tudi ona tebi pustila v njen hladilnik malo pogledat in kej odnest.

In če drekci magično izginevajo po 14 dneh, naj ti pač serje kar po vrtu.

zanimivo, ne slišim dostikrat, da bi psi srali po privatnih vrtovih?

spet delate problem iz nekaj primerov. Sej če je pač kakšen lastnik nemaren, ne pomeni da so vsi.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja, al pa taki kot jest, k imam steklino, pa smo je že na psa nalezel, pa ga vozim na otroška igrišča. Zanč sm ga peljal na ograjeno igrišče od vrtca... k ma rad tiste igrače tam na tleh, k je še mlad, pa rad vse pogrize, sicer je pa baje to dobro za zobe, da nekaj grizlja, les mu pa kar paše... No, sej pol ko se poserje, pa greva, ker nočem, da bi stopil v svoj drek, ker bo pol doma posvinjal, pa še smrdelo bo.

aja, pa zanč sm ga peljal na travnik, sm šel bolj zgodaj, da sem prehitel nabiralce regrada, pa sm pol počakal da se je posral, pol sm mu dal pa še v avtu za jest, da je šel še enkrat... no, sej na srečo ni bilo nikogar do takrat, ampak ko sem šel popoldne mimo, je bil travnik poln nabiralcev.

ah ja... življenje s psom je res super, ker človek končno doseže tisto zapolnitev v življenju, da pusti psa, da svinja po tujih vrtovih, in da druge nadleguje z smradom pasjega dreka... je sploh še kaj lepšega???

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Glej, v lj je polno pasjih drekov po travi, to ni več normalno...kolpet 100 vrečk na pobiranje iztrebkov stane mogoče 3 evre...a je tolko fakin težko pobirati za psom??? Jaz mam tudi mrcino, pa ti povem, da me zelo motijo tisti, ki ne pobirajo drekov za psom in tisti, ki imajo v mestu spuščene pse

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Ja pol pa ne vem. Pol smo pa na obrobjih ze dost bl kultivirani kot pa mescani...

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Mačke so zakon..

To pa res. Na svoji zelenici ga lahko fentaš z zračno puško, za katero ne rabiš orožnega lista.
cheer.gif

Za cucka rabiš kaj bolj konkretnega...
evil.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
da 90% lastnikov pobira iztrebke NI RES. Pojdi malo iz svoje okolice vn.
In še enkrat ti povem. Ne motijo me psi kot psi in tudi verjetno druge ne. Moti me pa, ker kamorkoli greš, moraš paziti na ne stopiš na ta pajsji drek, ker jih večina lastnikov NE POBIRA. pika.
Se pa ne mislim več prepričevat in brati neke primerjave o všeč bundah itd.

PS. Si omenjal mačke. Mačka zakoplje sama svoj izdelek.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja, zakoplje ga v sveže preštihan vrtiček, in ko sadiš je polno presenečenj.

pa spet, morem te vprašat, a serjejo po potkah al kaj?

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
Citat:
Uporabnik lanos pravi:

PS. Si omenjal mačke. Mačka zakoplje sama svoj izdelek.

Ga zakoplje moj [cenzura].

Ti ob prvi priliki poslikam mačji drek na terasi ali pa tepihu pred vrati.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
slikati ti ni treba. Nastavi mački v neko posodo pesek, in boš videl da ti bo notri hodila. Mačke so takšne.... noo.. ne trdim da se tudi na terasi ali pred vrati ne zgodi "izdelek".

msenjur.... vrtičke se že gnojijo.... tak da....