Pa še to boš po 10-15 minutah lahko šu dam...Bo, bo. Brusim že verigo na baterijski motorni žagi. Baterijska je, ker sem eko.
Pa še to boš po 10-15 minutah lahko šu dam...Bo, bo. Brusim že verigo na baterijski motorni žagi. Baterijska je, ker sem eko.
A ni tako, da moraš kao živet notri, ne da je le prepis narjen?Neobdavčeno:
ena nepremičnina - izbereš(?) - v tvojem lastništvu, jo uporabljaš ali ne!
Ostale nepremičnine v lastništvu obdavčene!
Lahko pa prepišeš lastništvo na ostale družinske člane.
In podedovana nepremičnina takoj obdavčena, če je več kot prva - živiš v njej ali ne!
a to si kt konkurenca suzici? drgač pa prav levičar prisega na bajonet, pravi desničar bi pa tud moral met neki konkurenčnega recimo boxer. Motorka je nerodna pa še baterija se izprazni. One na 220 V so pa v takih primerh neuporabne, kdo bo vlačil kilometre kablovBo, bo. Brusim že verigo na baterijski motorni žagi. Baterijska je, ker sem eko.
Po tej logiki lahko predvidevam, da sedaj to isto stanovanje oddajaš na črno?Jaz bom dvignil najemnino in ta davek preprosto prevalil na najemnika. Po hitrem preračunu bo to šlo iz 700 eur na 900 eur.
Država bo tako dobila več davka, volilci naj se pa zahvalijo Svobodi in Levici za višje stroške najemnin.
Prepričan sem da ne bom edini najemodajalec, ki bo to storil.
Važno je da bo plesoči fasou 200€ več..Po tej logiki lahko predvidevam, da sedaj to isto stanovanje oddajaš na črno?
Naj najemnik najame cenejšo nepremičnino!Jaz da z davkom pridem na 0, moram dvigniti najemnino za 401,80 EUR. Kar je totalno nerealno.
Ni realno glede na lokacijo. Bo stanovanje prazno, potem bom imel poleg davka še tekoče stroške za plačevatNaj najemnik najame cenejšo nepremičnino!
Po tej logiki lahko predvidevam, da sedaj to isto stanovanje oddajaš na črno?
Nobena župa se ne pije tok vroča, kot se skuha. Če davek spravijo skozi, bo pa procent nižji.
Večina v Generikovem primeru, bo pa naredila tako, da se bo eden od zakoncev stalno prijavil, najemnina, bo šla pa gor 100-200€.
Kje je problem?tvoja teorija gre skozi samo ce je en od zakoncev 100% lastnik in je tam prijavljen, drug zakonec pa 100% lastnik tiste druge nepremicnine kjer je samo prijavljen.