Niti ne, sem pa ti odgovoril v njihovem slogu.Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Ti si pa njihov ane?
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Saj oni niso davčni svetovalci. maš vse pojasnjeno v zakonodaji. Če ti kaj ni jasno pa poišči pomoč davčnih svetovalcev.
Ja saj, na to kar je vprašal bi mu verjetno tudi korektno odgovorili. Najprej je napisal, da ima davčno vprašanje, kar seveda vprašanji ki ju je potem postavil, to nista. So pa tudi izdali cel kup vprašanj in odgovorov, pa kljub temu folk pošilja ista vprašanja, na katera so javno objavili odgovore. Tak da jim samo link dajo ...Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Saj oni niso davčni svetovalci. maš vse pojasnjeno v zakonodaji. Če ti kaj ni jasno pa poišči pomoč davčnih svetovalcev.
No, pri državnih organih velja, da se strankam pomaga, svetuje, seznanja.
Lahko plakat izobesiš pri stranki, ali pa si na prsa nalepiš nalepko. Ni treba na ekran naprave lepit obvestila.Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Premičen prostor bo moj telefon, A7 moram nanj nalimat??
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Lahko plakat izobesiš pri stranki, ali pa si na prsa nalepiš nalepko. Ni treba na ekran naprave lepit obvestila.Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Jaz tudi moram ob obisku stranke najprej pokazati dovoljenje agencije, potem pravilnik o pritožbenih postopkih, potem polico naredim, potem pa še cel šop pogojev. To obvestilo je malenkost, nalepljeno bo na tiskalniku.Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Uporabnik Peror pravi:
Približno tako butasto kot tvoj odgovor je to definirano ja.
Citat:
Uporabnik kikach pravi:
Jaz imam normiran s.p. in vsak mesec izdam 1-2 računa v tujino in oba računa sta vedno plačana preko trr-ja. Poslovanja z gotovino ne poznam in nikoli še nisem prejel računa plačanega z gotovino. Imam prav, da jaz ne potrebujem davčne blagajne? Preko portala E-davki že oddajam vse te potrebne obrazce Vies-kp, ddv-o. itd.
Hvala za odgovor.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Uporabnik Peror pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Jaz tudi moram ob obisku stranke najprej pokazati dovoljenje agencije, potem pravilnik o pritožbenih postopkih, potem polico naredim, potem pa še cel šop pogojev. To obvestilo je malenkost, nalepljeno bo na tiskalniku.Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Uporabnik Peror pravi:
Približno tako butasto kot tvoj odgovor je to definirano ja.