Darilo za 30 let - rally vožnja

ChrisPBacon

Zelenc'
16. apr 2016
14
0
1
Živjo,

Za 30 let želimo sorodniku kupiti darilo/bon, vožnjo z rally voznikom. Nekaj smo sicer našli na internetu, vendar na, pošteno povedano, nič ni preveč navdušilo.

Ima kdo s tem izkušnje? Morda tujina?

Thx za pomoč!

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Glede na to, da ste izredno zahtevni, ker vas ni nič navdušilo
smirk-1.gif
.
Dobro je zraven dati še nek cenovni rang, ker drugače lahko naš lokalni ''dirkač'' s Fiatom tudi paše v to temo. Ne vem sicer, če bo obdarovanca navdušil, ga bo pa zagotovo prestašil.
evil.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Citat:
Uporabnik sad pravi:
ga bo pa zagotovo prestašil.
evil.gif

Si bo do smrti zapomnil.

(Naši žlahtnici so 'kupili' polet z avionom za 60 RD ... razen tega da je cel polet kozlala, ji ni ostalo drugega kot MasterCard
hysterical-1.gif
)

ChrisPBacon

Zelenc'
16. apr 2016
14
0
1
@sad: Iščemo ponudbo, kjer bi bil sovoznik, pa da ne stane ravno 400,00 EUR. Pravzaprav sem našel zgolj varianto v Krškem, ki pa me, kot rečeno ni navdušila, saj gre pravzaprav za vožnjo na poligonu.

@SoulMan, ja točno tale kontakt sem dobil od znanca, pa so mi pri IKSPORRT rekli, da že dve leti tega ne počnejo več. In tudi, da ne vedo, da bi v SI kdo še ponujal takšno varianto.

Lokalni divjaki pa odpadejo, saj ne želimo, da bo to darilo zadnja stvar, ki jo bo dobil v življenju.
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja kje bi se pa ti vozil, kar tako na random v rally avtu, kar na eno popoldne?
Edina opcija je, da pocakate na kak rally in se obdarovanec prisede k "nuli" - predvoznik.
V tujini se take zadeve izvajajo izkljucno na poligonih.

ChrisPBacon

Zelenc'
16. apr 2016
14
0
1
@Notranjc Seveda ne. V mislih sem imel, da morda prisedeš k rally vozniku na nekem "treningu" oz. na dejanski dirki, če gre za kakšno ogrevanje. Ne vem, se ne spoznam.

Kot pa sem napisal malo višje, to so počeli pri IKSPORTU, pa na žalost ne delajo več (baje je bilo preveč povpraševanja, da bi lahko ob maloštevilnih prireditvah vse podelali, pa še vprašanje varnosti oz. odgovornosti v primeru poškodb je problematično). Skratka, očitno ne bo šlo oz. grem v Krško.

Thx vseeno, sploh pa tistim, ki ste odgovarjali konkretno.