Danes Barcelona : Real Madrid

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Poglej posnetek pa boš videl kaj sem hotel povedat.

potem pa si navaden osel, če misliš, da me bo ta posnetek prepričal (namig: enkrat ga sam poglej in predvsem poslušaj ne samo da najdeš random video, kjer je posnetek tistega, kar želiš, ker tu se namreč oba komentatorja sprašujeta, zakaj je to rdeč karton, in da se obema zdi, da je šel na žogo)

drgač pa iz enega nemškega foruma:

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Pepe je dobil kar je iskal že na parih tekmah. Ne moreš tako na silo igrat, saj gre le za tekmovanje na nivoju. Real je pa tudi zasluženo pokasiral, z glupim načelom: bolje 0:0 kot 2:1 za nas. Ne vem, a se mu je toliko šlo da ne bi dobil tistega zadetka na domačem stadionu? Zdaj pa ga ima in to dva. Sicer ga je pa bilo prav užitek gledati tam na klopi: kot pes v uti, hehe.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Umiri se z žaljivkami!
Meni je vseeno kaj se komentatorja sprašujeta, ker se lepo vidi na posnetku.
Random posnetek je posnetek prekrška o katerem debatiramo!

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Umiri se z žaljivkami!

aplauz.gif

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Pepe je cepec, zasluži si 10 rumenih kartonov na tekmo, ampak to ni rdeč in konec. Če bi bil vsak tak štart rdeč bi igrali 4 na 3 +golman.

Boljše se ne da napisat
smile-1.gif

S takim sodniškim kriterijem bi na strani Reala lahko izključil še Ramosa (na vsaki tekmi), Marcela (hodil po igralcih) , Adebayorja 2x zaradi klofut...

Upam, da bo v torek 11 na 11 tekma. Bi bil že čas.

Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ti ne razumeš, on gleda Angleški über fuzbal, tam če ni zlomlena noga se ne prekinja igra
grin1.gif

Čudno, da vse angleške ekipe končajo z vsemi igralci potem. V ligi prvakov mislim. Po tvoje bi jih morali izključiti vsaj 5 na tekmo, ker sigurno ne prilagajajo svojega stila igranja. Zakaj jih ne? Ti povem. Zato ker ne skoči 10 cigančkov sodniku v fris za vsak zamujen štart Ballack style.

Dopuščam možnost, da pač sodnik ni dobro videl, ampak pomoje se je enostavno zlomil pod pritiskom. Sej ne zamerim ničesar, jaz bi se verjetno tudi. 20 komadov ti skače v fris, najraje bi vsem dal rdečega.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
potem pa si navaden osel, če misliš, da me bo ta posnetek prepričal (namig: enkrat ga sam poglej in predvsem poslušaj ne samo da najdeš random video, kjer je posnetek tistega, kar želiš, ker tu se namreč oba komentatorja sprašujeta, zakaj je to rdeč karton, in da se obema zdi, da je šel na žogo)

Jaz ju razumem tako, da pravita, da je sel priblizno v smeri zoge, zato se sprasujeta ce je morda sel na zogo. Glede na to kako je Alvesa zavrtelo, mislim, da je ocitno, da ni sel na zogo (to bi bilo tako, kot ce bi se premikal v smeri zoge, potem pa tresk s pestjo na gofljo)

Sicer pa Pepe nima vseh cistih, on in Gattuso bi morala igrati fuzbal v enoclanski ekipi en proti drugemu, in do v nonstop kot Sizif, da bi se cisto polomila. Roy Keane bi pa bil za sodnika
evil.gif

Prvič, zadnjič in nikoli več ti bom napopal razlog za banano.

--------------------
1
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Pa ste res taki bebči al se sam profesionalno s tem na alterju ukvarjate?
hysterical-1.gif
2
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Smeh.....ker tipičen butast comeback.....si dolgo delal na njem, al si že programiran tko?
3
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Kakšen pacientski post....
In ti si moderator? Smrkavc en.
uf-1.gif
Pa talaš butaste titule, ker si najjači za tipkovnico?
Jao kok slikic retardov je po netu, ki ti bi vse popolnoma ustrezale.
bonk.gif
BAN.
--------------------

Zadnjič ti pa povem, da se ne obremenjuj z menoj in mojim moderiranjem, sploh pa ne v temah kjer ostali uporabniki nimajo od tega nič. Če ti kaj ni prav pejd pa jokaj mamici (šefu), če bo utemeljeno jih bom že jaz poslušal ne skrbi.

To bo to z moje in s tvoje strani na ta "problem".

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Un posnetek res pokaže njegovo agresijo, takim 10 tekem prepovedi - plača za ta čas.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
če sem včeraj prav videl, je itak dal rdečega na prigovarjanje stranskega sodnika, ker on je žvižgal faul, in ni kazal nobenega namena, niti za rumenega

potem pa UZBUNA s strani barcelone, vseh 10 stoječih prileti tja, pa vseh 30 na klopi prileti skoraj na igrišče, pa stranski nekaj prišepne, pa direktni rdeči
hysterical-1.gif