Mal mu je sitno, ker ga zjutraj vedno čudno gledajo in sprašujejo kaj in kako je bilo, ker so prec zaspale.Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Tvoje fukfrendice
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ne dam. Priznam, da mi je katera že spisdila zaradi tega.
Kar se pa fukfrendic tiče, pa seksam, ko meni paše in če mi paše. Ne rabim prosit za seks, ne rabim je osvajat, samo pokličem, kdaj ima čas in akcija. Sej počasi se že zapletam malo v lastno mrežo in bom moral malo paziti, ker se mi zdi, da me ena že sumi da nekaj mutim. Ker tega, da je ena od petih, si pa nobena ženska ne želi.
Ampak to ni point teme. Point je to, da sem prišel do žalostnega spoznanja, da vsaj četrtina punc, ki gre zvečer ven v klub, gre z razlogom, da si najde jebača. In večina si tudi ga. Jaz pa nočem s punco začeti na tak način, da se zunaj diskača v brdu pokneva, niti nočem imeti take, ki je to počela, se pa zavedam, da bo misija nemogoče dobiti tako, ki ni, ker so punce dobesedno "prežete" s kurci.
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
ponavadi je tako, da takšen kot si sam, takšno tudi dobiš. Zamisli se malo
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Še bolj mi je všeč jamranje okoli trajanja in orgazma. Kaj se zdaj razburjaš, si ga mela tolk časa not, kot jaz, kako men vedno pride, tebi pa ne.
Citat:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ne dam. Priznam, da mi je katera že spisdila zaradi tega.
Kar se pa fukfrendic tiče, pa seksam, ko meni paše in če mi paše. Ne rabim prosit za seks, ne rabim je osvajat, samo pokličem, kdaj ima čas in akcija. Sej počasi se že zapletam malo v lastno mrežo in bom moral malo paziti, ker se mi zdi, da me ena že sumi da nekaj mutim. Ker tega, da je ena od petih, si pa nobena ženska ne želi.
Ampak to ni point teme. Point je to, da sem prišel do žalostnega spoznanja, da vsaj četrtina punc, ki gre zvečer ven v klub, gre z razlogom, da si najde jebača. In večina si tudi ga. Jaz pa nočem s punco začeti na tak način, da se zunaj diskača v brdu pokneva, niti nočem imeti take, ki je to počela, se pa zavedam, da bo misija nemogoče dobiti tako, ki ni, ker so punce dobesedno "prežete" s kurci.
Daj kloshar pomagaj...ker ne štekam:
- ti bi rad našel stalno resno partnerico...a poleg pa maš še 5 sex frendic (predlog: najprej skenslaj vse sex frendice)
- ti bi rad našel stalno resno partnerico....in to bi rad našel v diskaču? (predlog: menjaj lokacijo iskanja)
- ti bi rad našel stalno resno partnerico....pa maš po moje previskoka merila tako glede izgleda ženske, kot njenega karakterja
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Ja, to je pa res. Moja je lepa in inteligentna ...
p.s. pa dovoli mi lulat v stoje ...
Srečnež, ni več dost takih.Citat:
Uporabnik noker pravi:
p.s. pa dovoli mi lulat v stoje ...
A se sam hvališ al si tut reklamo delaš?Citat:
Uporabnik kloshar pravi:Meni se prej zgodi, da njej vmes 3x pride in ne more več, jaz bi pa še kar lahko. Mi je ena rekla: a ti si en izmed tistih, ki mu nikol ne pride? Loool.
no no, saj me ni treba tolk hvalitiCitat:
Uporabnik Lollita pravi:
Vedet mora, kako naj me pripravi do pohote. Da je izkušen in čuten, ne more bit začetnik, s takimi ni tko fajn seksat. Pol pa ni težko več nič.
No, velik me je že naučil, pa še mi obljublja, sam jaz se enih stvari vseen mal bojim.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Meni se prej zgodi da nimam trdega, da njej vmes 3x pride in ne more več, jaz bi pa mogoče ravno lahko. Mi je ena rekla: a ti si en izmed tistih, ki mu nikol ne pride? Loool.