Današnje fotografije izpred Globala...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
J. ga, varnostnik je pač taka služba da morš mirno požret da te vsi nekam pošiljajo, da imaš opravka z pijanci, in folkom ki je že malce nasilen.. Morš znat mirno reagirat, tazga umirit, pridržat do prihoda policije itd...
Uporabit silo?? Ja, če se fizično nate spravjo oz na ostale obiskovalce, pa še to le do te mere da ga obvladaš.. Pr taki gorili je dost da ga za vrat prime pa u steno stisne, sploh ga ne rabš po glavi tolčt..

Najlažje je ko ti en reče čifur smotan, enostavno z 3imi takega nalomt.
Pač že 100krat smo razčistl da teli naši varnostniki imajo kontra lastnosti kot bi jih varnostnik moral imeti.. So hladnokrvni? (ne ker za vsak k. popizd), znajo bit psiholigi da vedo kako ukrepat?? (ne ker večina nima 5razredov šole in en zna do 5 štete) itd itd...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
J. ga, varnostnik je pač taka služba da morš mirno požret da te vsi nekam pošiljajo, da imaš opravka z pijanci, in folkom ki je že malce nasilen.. Morš znat mirno reagirat, tazga umirit, pridržat do prihoda policije itd...
Uporabit silo?? Ja, če se fizično nate spravjo oz na ostale obiskovalce, pa še to le do te mere da ga obvladaš.. Pr taki gorili je dost da ga za vrat prime pa u steno stisne, sploh ga ne rabš po glavi tolčt..

Pač že 100krat smo razčistl da teli naši varnostniki imajo kontra lastnosti kot bi jih varnostnik moral imeti.. So hladnokrvni? (ne ker za vsak k. popizd), znajo bit psiholigi da vedo kako ukrepat?? (ne ker večina nima 5razredov šole in en zna do 5 štete) itd itd...

Zdej si sel globoko v vode teorije. Varnostnik ni sociolog ampak (namensko) placana gorila. Ce ti pove nekaj 1x, 2x, 3x in se vedno utrujes so lahko posledice. Policaj ti bo zadevo 2x ponovil, tretjic bo ze pendrek v akciji. Global ima cez tisoc obiskovalcev na noc in ce bi morali vsakemu 3x razlagati zadeve bi kmalu imeli neobvladljivo ruljo.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:

Zdej si sel globoko v vode teorije. Varnostnik ni sociolog ampak (namensko) placana gorila. Ce ti pove nekaj 1x, 2x, 3x in se vedno utrujes so lahko posledice. Policaj ti bo zadevo 2x ponovil, tretjic bo ze pendrek v akciji. Global ima cez tisoc obiskovalcev na noc in ce bi morali vsakemu 3x razlagati zadeve bi kmalu imeli neobvladljivo ruljo.

In ker se mu ne da 3x razlagat, ga raje kar ubije ane :norec: Res nevem kakšna čustvena nagnjenja imaš ti do teh nasteroidanih kretenov, da jih tako zagovarjaš. A se zavedaš, da opravičuješ njihov uboj s tem, da mu je fant jebal mater? Se ti zdi to normalno?
Kdaj je policaj koga ubil ker mu je jebal mater (pa verjemi, da poslušajo to vsak dan)?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Duschmanyn pravi:
Kateri naser, varnostnik miloševiča?

Naser Beriša

Dobil je nekaj metkov v hrbet iz sluzbenega orozja in v casu sluzbe, za smrt ni bil nihce kaznovan, nihce ni ostal brez licence/sluzbe.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik wacko pravi:

Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

Zaradi cesa?

Zato ker varnostnik nekoga pač ne spusti v klub? Dvomim da kdo umre zaradi tega.

Zdej ce je pa poba prevec pogumen,je pa logično tut stari mami , da bo pac fasal jih.

Me zanima kako bi odreagirala večina tle gor,če bi en prbasan prišel do njih, pa utrujal, težil, bla bla bla ... se mi kar zdi da bi mu vsi rekli "gospod, prosim pojdite stran" .

Jebiga,prevec oziroma napačn udarc je dobil od nekoga in to je to.Ce bi pa sred fužin enga nabil do smrti,pa verjetno folk še trznu nebi kej prevec.

Aha... lepo da smo zvedli kako psihično moten si, da se ti zdi normalno, da se prefuka nekoga, ki ti reče par hudih besed in se potem odstrani.
crazy1.gif

Kot prvič: fant ni nikogar fizično napadel zato se ga že zaradi tega varnostnik nima kaj pipat. Kot drugič: fant je šel sam stran od lokala in sta dva izrodka prišla za njim in ga ubila. Kot tretjič: če že moraš fizično z nekom obračunat se da to drugače nardit kot da se dve gorile spravta na enga in ga tepeta še potem ko že leži na tleh.

Pa ti si moral biti največ 1 metr stran od dogajanja ko tako dobro veš.

Saj ni niti enega dokaza da ga je varnostnik nabil, povrh vsega je pa varnostnik baje tudi na kameri posnet kako stoji pred dvigalom .

Sej vem da si zadevi bolj blizu kot jaz,ampak vseeno,nemores soditi kaj je kdo naredil.

Jaz tudi nevem kaj je poba naredil,ali je grozil,ali je pa samo rekel da bi šel gor.

Sicer pa alkohol dela cudeze s cloveka...misli da je bog i batina, na koncu pa edino batine dobi.

Jebiga,tko je,brezvezeze se pretvarjat da ni tako.

Pa se ga nalij, pejt v Fuzine, Nove Jarše, Bezigrad, Domzale,kamokoli, poisci druzbo in ji jebaj kej ....me zanima v kaksnem stanju bos prisel domov.

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:

In ker se mu ne da 3x razlagat, ga raje kar ubije ane :norec: Res nevem kakšna čustvena nagnjenja imaš ti do teh nasteroidanih kretenov, da jih tako zagovarjaš. A se zavedaš, da opravičuješ njihov uboj s tem, da mu je fant jebal mater? Se ti zdi to normalno?
Kdaj je policaj koga ubil ker mu je jebal mater (pa verjemi, da poslušajo to vsak dan)?

Torej,ce se prov spomnim primera ko je nekdo po tabli pisal da je sel scat v okolici parlamenta in je policist prisel, ter ga nalomil ?

Kako je pa s tem?
Al ker je tukaj vmešana policija, se pa to ni zgodilo oz. tukaj je bil mulc kriv,kaj pa sploh ma za scat? Mogoce zato ker ni bilo tako javno napihnjeno?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

Citat:
Uporabnik wacko pravi:

Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

Zaradi cesa?

Zato ker varnostnik nekoga pač ne spusti v klub? Dvomim da kdo umre zaradi tega.

Zdej ce je pa poba prevec pogumen,je pa logično tut stari mami , da bo pac fasal jih.

Me zanima kako bi odreagirala večina tle gor,če bi en prbasan prišel do njih, pa utrujal, težil, bla bla bla ... se mi kar zdi da bi mu vsi rekli "gospod, prosim pojdite stran" .

Jebiga,prevec oziroma napačn udarc je dobil od nekoga in to je to.Ce bi pa sred fužin enga nabil do smrti,pa verjetno folk še trznu nebi kej prevec.

Aha... lepo da smo zvedli kako psihično moten si, da se ti zdi normalno, da se prefuka nekoga, ki ti reče par hudih besed in se potem odstrani.
crazy1.gif

Kot prvič: fant ni nikogar fizično napadel zato se ga že zaradi tega varnostnik nima kaj pipat. Kot drugič: fant je šel sam stran od lokala in sta dva izrodka prišla za njim in ga ubila. Kot tretjič: če že moraš fizično z nekom obračunat se da to drugače nardit kot da se dve gorile spravta na enga in ga tepeta še potem ko že leži na tleh.

Saj ni niti enega dokaza da ga je varnostnik nabil, povrh vsega je pa varnostnik baje tudi na kameri posnet kako stoji pred dvigalom .

Sej vem da si zadevi bolj blizu kot jaz,ampak vseeno,nemores soditi kaj je kdo naredil.

Jaz tudi nevem kaj je poba naredil,ali je grozil,ali je pa samo rekel da bi šel gor.

Sicer pa alkohol dela cudeze s cloveka...misli da je bog i batina, na koncu pa edino batine dobi.

Pa se ga nalij, pejt v Fuzine, Nove Jarše, Bezigrad, Domzale,kamokoli, poisci druzbo in ji jebaj kej ....me zanima v kaksnem stanju bos prisel domov.

Če bom šel jaz jebat eno družbo v lokal bom imel srečo če jo bom odnesel z zidarskim. Tu se ne menimo o družbi ampak o varnostnikih. Fanta ki je potem zapustil vhod ( malo težko ampak si je očitno vseeno dal dopovedati da nebo mogel noter) jih je dobil od varnostnikov ( in ne od kakega obiskovalca ali naključno mimoidočega).

Prav groza me je da živim v državi kjer 50% ljudi reče "prav mu je,kaj je pa jezikal" . Ljudje pa se vi zavedate da je tu šlo za pretep do smrti? Da se zaradi gamadi ki "varuje" pravzaprav kar večino lokalov, lahko to zgodi vsakomur?

Za to ni opravičila, nobenega. In upam da bo sodišče tudi v skladu s tem ravnalo ter da ne bo treba več gledati debilov ki se jim reče varnostniki, ki itak komaj čakajo da si lahko pretegnejo roke. Ampak da bodo varovale osebe z licenco, upam da bo kdaj čas da bo za licenco potreben tudi malenkost več kot en tečaj.

Nazadnje urejeno:

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

Torej,ce se prov spomnim primera ko je nekdo po tabli pisal da je sel scat v okolici parlamenta in je policist prisel, ter ga nalomil ?

Kako je pa s tem?
Al ker je tukaj vmešana policija, se pa to ni zgodilo oz. tukaj je bil mulc kriv,kaj pa sploh ma za scat? Mogoce zato ker ni bilo tako javno napihnjeno?

Mogoče pa je razlika v tem, da jih je tam mulc dobil okoli ušes, ta je bil pa ubit?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

Imaš prav... verjetno res ni imel varnostnik nič zravn. Samo dva sta vidla kako grdo je jezikal varnostniku in sta sklenila da tako pa ne gre naprej in sta ga nahitro ubila
crazy1.gif

In kje je meja? Kaj moraš rečt, da te upravičeno ubijejo? Jebat mater, sestro? Mogoče hčerko ali ženo? In če se po fužinah take iste stvari dogajajo na ulici to ni izgovor, da lahko to počne oseba, katera je zadolžena za varnost.

Ericssony

Pripravnik
2. sep 2007
210
0
16
Ravno zdaj povedano na 24ur, da bi naj fanta udaril tuj državljan, ki je bil zaposlen na črno pri VIP varovanju.
Za napad na 20-letnega Vrhničana so osumljene tri osebe, prvo so policisti izpustili v petek, druga, šlo naj bi za 53-letnega varnostnika družbe VIP, je po zaslišanju pred preiskovalno sodnico ostala v priporu, medtem ko policija še vedno išče tretjega vpletenega v pretep, ki naj bi bil tudi glavni osumljenec. Šlo naj bi za tujega državljana, ki je za družbo Vip Varovanje delo opravljal na črno.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik Drugizvezdnik pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Varnostniki so tam prazaprav ravno zato,da ne spuscajo preveč ljudi v lokal,namreč s tem namenom so tudi najeti
grin1.gif

Varnostniki pol k**** niso vredni in kjer je kakšna pizdarija jih ni ali pa jo zakuhajo sami.

in ravno zaradi takega odnosa, ljudje umirajo
zmaga.gif

Zaradi cesa?

prehitr si šu čez moj post. govoru sm o odnosu npr shemana drugegazvezdnika & co

Drugizvezdnik

Pripravnik
20. jul 2007
432
0
16
Citat:
Uporabnik Jerez pravi:
so bili včeraj še vedno VIPovci varnostna služba pred tistim pajzlom?

Dobro vprašanje.
Jaz, če bi bila lastnik takšnega lokala bi ga za ta večer zaprla! Za tiste, ki so bili tam je bilo vzdušje verjetno fantastično
smirk-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
pozabljate:

decko SE JE ODSTRANIL!
eazy: on je odsel stran... prisli so za njemu in ga nalomili! tukaj je najvecji problem! meu doug gobec.. se je pa tudi osddstranil ampak opice so vseeno bile razdrazene in hotele pokazat ko je jaci...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Saj pa so po TV že povedali kera 2 sta, drugega so tudi našli že in bi naj v Globalu bil redar na črno, niso pa še razkrili njegove identitete.

Hm ,kaj pa če se je mogoče sam spotaknil, pijan kot je bil, pa se z glavo zvrnil na pločnik? Redarji pač niso bili, no way