Današnje fotografije izpred Globala...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Potem je morda res cas da zamenjas očala,namreč te sveče kar vlečejo pozornost voznikov.
Vsi samo bremzajo pa gledajo ko teleta.

Ericssony

Pripravnik
2. sep 2007
210
0
16
Saj verjetno je že kdo omenil (ne da se mi brati vsega) ampak zdaj so spet krivi vsi drugi od Globala, VIP-a, zakona o zasebnem varovanju,... samo "ubogi" fantek ni bil nič kriv. Naj se sliši še tako kruto - vsi so dobili to kar so iskali. "Ubogi" fantek, ker je gobcal tako kot počne večina mladine, ki misli, da je najpamentnejša in, da lahko počne kar se ji zahoče, pravtako varnostnik, ki je ravnal nestrokovno čeprav je uporabil strokovni prijem
evil.gif

Drugizvezdnik

Pripravnik
20. jul 2007
432
0
16
Citat:
Uporabnik Ericssony pravi:
Saj verjetno je že kdo omenil (ne da se mi brati vsega) ampak zdaj so spet krivi vsi drugi od Globala, VIP-a, zakona o zasebnem varovanju,... samo "ubogi" fantek ni bil nič kriv. Naj se sliši še tako kruto - vsi so dobili to kar so iskali. "Ubogi" fantek, ker je gobcal tako kot počne večina mladine, ki misli, da je najpamentnejša in, da lahko počne kar se ji zahoče, pravtako varnostnik, ki je ravnal nestrokovno čeprav je uporabil strokovni prijem
evil.gif

Dej malo razmišljaj o tem kar pišeš. Pa sej bi bilo pol ljudi mrtvih na tem svetu če bi se pobijali in pretepali zaradi "gobcanja" kot praviš ti. To NI zadosten razlog za uboj človeka!!!
Meni osebno gredo tudi te varnostniki v nočnih klubih in diskotekah dobesedno na živce, ker so nastavljači in ker IŠČEJO to, da mu zasikaš, potem ti pa kaže svojo "premoč" na ta način da te ne spusti v lokal (ali zahteva da greš ven) ali pa se celo fizično spravi na nekoga.
Varnostniki so tam izključno zaradi reda, zaradi tega da umirijo spore in pretepe, da oseb, ki ne smejo v lokal zaradi prepovedi ali starostne omejitve zadržijo zunaj. Ne pa za to, da ubije človeka, ki mu nekaj reče.
Ponavljam, kar sem že prej napisala, karkoli je že ta fant naredil ali rekel ni opravičilo in razlog da je bil tako brutalno pretepen, da je umrl.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Varnostniki so tam prazaprav ravno zato,da ne spuscajo preveč ljudi v lokal,namreč s tem namenom so tudi najeti
grin1.gif

Drugizvezdnik

Pripravnik
20. jul 2007
432
0
16
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Varnostniki so tam prazaprav ravno zato,da ne spuscajo preveč ljudi v lokal,namreč s tem namenom so tudi najeti
grin1.gif

Varnostniki pol k**** niso vredni in kjer je kakšna pizdarija jih ni ali pa jo zakuhajo sami.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Drugizvezdnik pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
grin1.gif

Varnostniki pol k**** niso vredni in kjer je kakšna pizdarija jih ni ali pa jo zakuhajo sami.

in ravno zaradi takega odnosa, ljudje umirajo
zmaga.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Predvsem me zanima, kdaj bodo uničilo to beznico sredi Ljubljane in njeno ekipo skušaj s æefiæi poslali tja,kamor sodi - na Balkan.

Sramota, kakšen gnoj se vse giblje po Sloveniji. Zaradi takšnih stvari se mi je za vedno zagabila LDS in sorodne stranke. T.i. liberalci brez pravih načel in vrednost. Domovinsko pravico pa je æefiæem dala prejšnja oblast.

Sedanja ni veliko boljša, saj je bolj papeška od papeža. Razumem, da mora biti zakonodaja skladna z evropsko. A med prakso in teorijo je veliko sivih področij. Oblast, če bi zares želela biti slovenska, bi morala iskati luknje v zakonih, siva področja in se truditi čim bolj otežiti življenje æefiæem + vsem, ki niso prilagojeni okolju, ki jih gosti.

Tudi jaz bom volil Jelinčiča. Edini, ki ima jajca reči bobu bob.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik Drugizvezdnik pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
grin1.gif

in ravno zaradi takega odnosa, ljudje umirajo
zmaga.gif

Zaradi cesa?
Zato ker varnostnik nekoga pač ne spusti v klub? Dvomim da kdo umre zaradi tega.
Zdej ce je pa poba prevec pogumen,je pa logično tut stari mami , da bo pac fasal jih.

Me zanima kako bi odreagirala večina tle gor,če bi en prbasan prišel do njih, pa utrujal, težil, bla bla bla ... se mi kar zdi da bi mu vsi rekli "gospod, prosim pojdite stran" .

Jebiga,prevec oziroma napačn udarc je dobil od nekoga in to je to.Ce bi pa sred fužin enga nabil do smrti,pa verjetno folk še trznu nebi kej prevec.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Če te v orenk osvetljenem centru sveče zmotijo v takšni meri, da bi se zaletel, je morda čas, da vrneš izpit?

to ni zraslo na njegovem zeljniku, tudi uradni organi so ugotovili da svece motijo voznike...

svece so v vsakem primeru osvetljene (zarometi.press)

Ericssony

Pripravnik
2. sep 2007
210
0
16
@Drugizvezdnik: kar sem napisal (s kančkom sarkazma) je bilo premišljeno in tako kot jaz na stvari gledam. Na žalost sem kar prevečkrat bil zraven in videl kaj vse se dogaja tako, da me kaj tekega ne gane.
Nikjer nisem napisal, da ima kdo pravico ubiti človeka! Tudi ta oseba (varnostnik) je ni imela. Sigurno tudi ni imel namena tega fanta ubiti. Napisal sem, da krivico, da je do tega prišlo, nosijo vsi.
Sicer pa: si že kdaj videla, da bi pes grizel sam sebe??? Jaz še ne...
Peace
roza.gif

TheAnswer

Dvojček št. 1
7. avg 2007
3.732
0
36
40
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

Zdej ce je pa poba prevec pogumen,je pa logično tut stari mami , da bo pac fasal jih.

Me zanima kako bi odreagirala večina tle gor,če bi en prbasan prišel do njih, pa utrujal, težil, bla bla bla ... se mi kar zdi da bi mu vsi rekli "gospod, prosim pojdite stran" .

Jebiga,prevec oziroma napačn udarc je dobil od nekoga in to je to.Ce bi pa sred fužin enga nabil do smrti,pa verjetno folk še trznu nebi kej prevec.

Ravno to je narobe da veliko ljudi razmišlja v tej smeri.
Ne ni logoično, da če ti en 20 letni mulc nekaj pametuje da ga boš zaradi tega nalomu kot .... ( vstavi poljubno )

Varnostniki so plačani zato, da delajo red in zagotavljajo varnost strankam.
Par strani nazaj je že @elvir napisal da je najbolj žalostno in zaskrbljujoče ravno to da te ubije nekdo , ki naj bi te varoval.
crazy1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
In kaj v tej zgodbi sploh je normalno? Njegovo pocetje? Njegovih prijateljev? Globala? Varnostnikov? Starsev?
Policija pa se kr pusti da se zadeva politizira in napihuje namesto da je zadevo takoj spravi pred sodisce
rolleyes-1.gif

Nisi odgovoril na uprašanje....

Tukaj pri vsej stvari sta nenormalne dve stvari.
- da Global gleda na ta uboj kot da se jih popolnoma nič ne tiče, kljub temu, da so fanta ubili ljudje, ki v času dogodka delali kot varnostniki Globala. Ko bi izrodek (beri: lastnik Globala) vsaj na večer pogreba oziroma tihega shoda zaprl tisto beznico, bi še nekako zastopil... tako pa se je zabava za smetanco ljubljanskih šupkov nadaljevala brez kakšnihkoli pretresov. Tudi če niso krivi (da krivdo prelagajo na VIP) bi bilo normalno da to naredijo...

- da varnostnik (kateri naj bi bil btw neka oseba, katera zagotavlja mir) ubije obiskovalca zaradi parih (če sploh) hudih besed, kjub temu, da se je ta obiskovalec brez fizičnega napada sam ostranil izpred lokala. Nevem kakšna čustvena nagnjenja imaš do teh nasteroidanih goril ampak to definitivno ni normalno.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

Zaradi cesa?
Zato ker varnostnik nekoga pač ne spusti v klub? Dvomim da kdo umre zaradi tega.

Aha... lepo da smo zvedli kako psihično moten si, da se ti zdi normalno, da se prefuka nekoga, ki ti reče par hudih besed in se potem odstrani.
crazy1.gif

Kot prvič: fant ni nikogar fizično napadel zato se ga že zaradi tega varnostnik nima kaj pipat. Kot drugič: fant je šel sam stran od lokala in sta dva izrodka prišla za njim in ga ubila. Kot tretjič: če že moraš fizično z nekom obračunat se da to drugače nardit kot da se dve gorile spravta na enga in ga tepeta še potem ko že leži na tleh.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:

Jaz sem bil skoraj izkljucno tiho, ce sem osebo poznal ze od prej sem pa itak vedel kaj reci, da so se stvari malo umirile. Pa sem moral poslusati vse o svoji zlahti do 10 kolena do moje nesposobnosti za delo. Od pijanih Italijanov do nasmrkanih zemotov.

Ce se gres profesionalca, se moras tako tudi obnasati. Za labilne ljudi pa take sluzbe niso... raje kaksne rozice sadit, recimo.

lp