Citat:
Uporabnik Ericssony pravi:
Saj verjetno je že kdo omenil (ne da se mi brati vsega) ampak zdaj so spet krivi vsi drugi od Globala, VIP-a, zakona o zasebnem varovanju,... samo "ubogi" fantek ni bil nič kriv. Naj se sliši še tako kruto - vsi so dobili to kar so iskali. "Ubogi" fantek, ker je gobcal tako kot počne večina mladine, ki misli, da je najpamentnejša in, da lahko počne kar se ji zahoče, pravtako varnostnik, ki je ravnal nestrokovno čeprav je uporabil strokovni prijem
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Varnostniki so tam prazaprav ravno zato,da ne spuscajo preveč ljudi v lokal,namreč s tem namenom so tudi najeti
Citat:
Uporabnik Drugizvezdnik pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Varnostniki so tam prazaprav ravno zato,da ne spuscajo preveč ljudi v lokal,namreč s tem namenom so tudi najeti
Varnostniki pol k**** niso vredni in kjer je kakšna pizdarija jih ni ali pa jo zakuhajo sami.
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik Drugizvezdnik pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Varnostniki pol k**** niso vredni in kjer je kakšna pizdarija jih ni ali pa jo zakuhajo sami.
in ravno zaradi takega odnosa, ljudje umirajo
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Če te v orenk osvetljenem centru sveče zmotijo v takšni meri, da bi se zaletel, je morda čas, da vrneš izpit?
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Zdej ce je pa poba prevec pogumen,je pa logično tut stari mami , da bo pac fasal jih.
Me zanima kako bi odreagirala večina tle gor,če bi en prbasan prišel do njih, pa utrujal, težil, bla bla bla ... se mi kar zdi da bi mu vsi rekli "gospod, prosim pojdite stran" .
Jebiga,prevec oziroma napačn udarc je dobil od nekoga in to je to.Ce bi pa sred fužin enga nabil do smrti,pa verjetno folk še trznu nebi kej prevec.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
In kaj v tej zgodbi sploh je normalno? Njegovo pocetje? Njegovih prijateljev? Globala? Varnostnikov? Starsev?
Policija pa se kr pusti da se zadeva politizira in napihuje namesto da je zadevo takoj spravi pred sodisce
Citat:
Uporabnik Ericssony pravi:
Sicer pa: si že kdaj videla, da bi pes grizel sam sebe??? Jaz še ne...
Peace
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Zaradi cesa?
Zato ker varnostnik nekoga pač ne spusti v klub? Dvomim da kdo umre zaradi tega.
Zdej ce je pa poba prevec pogumen,je pa logično tut stari mami , da bo pac fasal jih.
Me zanima kako bi odreagirala večina tle gor,če bi en prbasan prišel do njih, pa utrujal, težil, bla bla bla ... se mi kar zdi da bi mu vsi rekli "gospod, prosim pojdite stran" .
Jebiga,prevec oziroma napačn udarc je dobil od nekoga in to je to.Ce bi pa sred fužin enga nabil do smrti,pa verjetno folk še trznu nebi kej prevec.
Citat: