Današnje fotografije izpred Globala...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Ne razumeš enega osnovnega načela. Da gre tu za skrbniška razmerja. Varnostnik bo VEDNO močnejši od stranke (ker je treniran, opremljen, v družbi z enako treniranimi), zato je povsod v normalnem svetu NIČELNA TOLERANCA do takih maščevalnih izpadov varnostnikov nad strankami.

To nima nobene veze, vsak clovek ima svoj "breaking point". Policaj(stevilne afere), ucitelj (trenutno afera na hrvaskem), varnostnik, ... Kdorkoli dreka okoli te tocke se mora da so lahko posledice.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
In seveda jaz moram vnaprej vedeti, ali je pri nekom ta "breaking point" že "Oprostite gospod natakar, juha ni več vroča", ali pa mogoče kje višje.
wink-1.gif

Torej tvoja utemeljitev ne bo držala. Zakon je veliko bolj objektiven in me na srečo ne sili, da moram ugibati, kaj nekomu še lahko rečem in kaj ne.

Rečem.

Torej ne udarim.

Od poslušanja besed ni pa še nihče umrl, zato nihče (ja nihče, ne samo varnostnik) ni imel nobene pravice, da se pred besedami brani s pestmi.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Ne razumeš enega osnovnega načela. Da gre tu za skrbniška razmerja. Varnostnik bo VEDNO močnejši od stranke (ker je treniran, opremljen, v družbi z enako treniranimi), zato je povsod v normalnem svetu NIČELNA TOLERANCA do takih maščevalnih izpadov varnostnikov nad strankami.

To nima nobene veze, vsak clovek ima svoj "breaking point". Policaj(stevilne afere), ucitelj (trenutno afera na hrvaskem), varnostnik, ... Kdorkoli dreka okoli te tocke se mora da so lahko posledice.
Se moraš zavedat da smo v SLO, za mrtve na cestah nismo sami krivi ker ne stopimno z gasa, ampak so krive slabe ceste, če se horda mularije pomendra je kriv lastnik zemljišča, če če če če... sami nismo nikoli krivi za nič, vedno nekdo tretji.

TuTuRuTu

Fizikalc
14. avg 2007
120
43
28
Ljubljana
Zgovarjati se na "breaking point" pri takem poslu, kot je varnostnik, policist, vojak je živi idiotizem. Ti ljudje so(bi morali) biti natrenirani, da je ta prag bistveno višji, kot prag normalnega človeka.
Potemtakem, ko ti policaju sikneš nazaj in se delaš malček pametnega te more pretepst do onemoglosti? Sej njemu je tud mal prekipelo, pa kaj...
Čeprav ne poznam fanta, sem se prejle odpeljal do mesta in mu prižgal svečo. Zakaj...zato ker se take stvari v prvi vrsti nebi smele dogajati(pa četudi ga je 3x poslal v roj.kraj). Zato ker si ne predstavljam da ko bom enkrat starš, da bi pustil 20 letnega otroka ven in bi mi policaj na vratih povedal, da je otroka varnostnik pretepel do smrti...
Predvsem pa zato, da se v tej bedni državi ljudje začnejo zavedati, da tudi drugi živimo v njej in da mi ni vseeno če umre mlado življenje, ki sploh dobro še ni začelo živeti, zaradi pohlepa, malomarnosti, egotripa in idiotizma drugih.

LP

Lp

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.191
1.198
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

Sorry, ampak vsakdo Une glede na to, ali službeno ali privat) ki ima "breaking point" našitiman tako, da na besede ubije, si pač ne zasluži bit del družbe ...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ksz...

Global... vse se je zacelo dogajati pred Globalom. zato so svece pri Globalu... in naprej, proti Konzorciju.

Konzorcij... na postaji pred Konzorcijem se je vse skupaj koncalo... zakaj je potem Global kriv? nekako ni, kriv je bolj ko ne posredno, saj sta Globalova varnostnika kriva. v stvari se je Global sam zaklal - ce bi rekli, ne vem, ja proti varnostnikoma smo uvedli tak in tak postopek, na dan pogreba bomo v znak spostovanja zaprti itd., itd... pa ne bi meli vec problemov - govoroa bi bilo o Globalu samo toliko, da se je tam stvar zacela. tako pa so zaceli govoriti, da ni varnostnik kriv in se zaceli zapletati. ljudje so videli, da sta ga obdelala dva varnostnika, oni pa se kar, da nista kriva...

kar se tice varnostnik - beseda varnostnik izhaja iz besede varnost - torej, vemo, da se po tovrstnih lokalih zadrzuje veliko ljudi - tudi taksni, ki so pod vplivom alkohola in celo drugih substanc agresivni in nevarni. pred takimi naj bi nas varovali in vzdrzevali varnost. kako naj se potem v lokalu pocutim varnega, ce je ta, ki naj bi vzdrzeval varnost, agresivnez?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
če bi bil na mestu gorazda kdo od mojih bližnjih, bi bili krivci še isti dan mrtvi, pa kar bi bilo bi bilo

Si spet preveč steroidov spustil v žilo?
crazy1.gif

si sposobn še česa druzga kot žaljenja? in potem govorite o IQju varkotov, a sami mate še nižje

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Izi, prav vidi se, da nimaš najmanjšega pojma o varnostnikih tipa Global. Precej drugače bi razmišljal, če bi kakšnega poznal...

Francoz

Pripravnik
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Te razumem. Ampak te moram razočarat, da je varnosnik , ki je delal na vhodu in ki je verjetno vse videl, čisti slovenc.
lp

V TV dnevniku so povedali, da je tisti drugi, ki ga še iščejo, tujec. Verjetno ni Aborigin, ali Eskim.
1000% je "ta južen".
Eden tistih, ki Fužine naglasijo na prvi samoglasnik... In ki jih gledamo že več kot 40 let... Njih in njihove sinove.

Drugizvezdnik

Pripravnik
20. jul 2007
432
0
16
Vse preveč je prepotentnih ljudi, ljudi ki z agresijo kažejo svojo premoč, ljudi ki ne zadihajo pred svojim dejanjem in posledice so vse večkrat takšne.
Če bi se vsi po vrsti pretepali zaradi nesporazuma ali provukacij bi postali morilci. Žal v afektu človek večkrat ne razmišlja o posledicah, ki so lahko tako zelo žalostne, kot je ta.
Škoda je življenja mladega fanta, ki je ugasnilo zaradi primitivnega nasilneža. Nikakor se nebi smelo zgoditi kaj takšnega, pa tudi če je dal povod za prepir.

Upam, da bodo okoliščine hitro razčiščene in da krivca tudi ustrezno kaznujejo za njegovo dejanje.

roza.gif

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Citat:
Uporabnik Komisar pravi:P.S.: Ima kdo kakšne sveže fotografije, da bi videli koliko svečk je že prižganih?
Fotografije sicer nimam, ker sem se zgolj peljal mimo z avtom (kakih 20 minut nazaj). Svečk je toliko, da sem kar osupnil, gledal in po polžje peljal mimo. Od dvigala, nato kozorcija pa skoraj vse do semaforja jih je.

Sicer pa glede samega dogodka nimam komentarja, razen tega, da je vse skupaj ena presneto žalostna zgodba... Želim si, da se bodo določene stvari končno uredile, tako kot je treba in da se take stvari ne bi več dogajale.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Podpisov je bilo 4800 v eni knjigi (malo pred enajsto)... pa je bila na drugi strani še ena...

Sveč pa... uf... ogromno.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
In ce bi prijatelji zvlekli pijanega fanta takoj domov bi bil danes se ziv, kajne. Pa niso, pustili so ga da tezi in potem so se stvari zakomplicirale. Se huje, peljali bi ga okolje polno alkohola in drugih "sestavin"
stupid-1.gif

Smiliš se mi, ker tako primitivno razmišljaš.... upam da te bo prvi s katerim boš imel nesporazum na peso usekal, da sprobaš to tvojo teorijo.

Duschmanyn

Pripravnik
30. avg 2007
257
0
16
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Fant je imel težave zato, ker je želel vstopiti v Global.

To seveda ni res. Fant je imel tezave zaradi dolgega jezika. V (vsaj) pripetem stanju je teziti nekomu ob 3 zjutraj. Ce ga nebi prizemljil varnostnik bi ga verjetno kak mimoidoci. Vsa drama okoli tega je ze konkretno pateticna. To je le se stvar za policijo in sodisca.

Te razumem, da braniš svoje. Podobno kot pri branjenju Naserja arafata Oriča
roza.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Smiliš se mi, ker tako primitivno razmišljaš.... upam da te bo prvi s katerim boš imel nesporazum na peso usekal, da sprobaš to tvojo teorijo.

Nesporazum? Kater del "NI VSTOPA" ni jasen?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

Nesporazum? Kater del "NI VSTOPA" ni jasen?

Torej se tebi zdi normalno, da se po parih (domnevnih) hudih besedah človeka ubije? balkan.press