Citat:
Uporabnik Ares pravi:
na primer to, da bi VIP že zaradi konfliktov iz preteklosti že zdavnaj moral bit ob licenco?
zadosti dober primer?
Katerih konfliktov?
Kdo in kje jih je prijavil?
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
na primer to, da bi VIP že zaradi konfliktov iz preteklosti že zdavnaj moral bit ob licenco?
zadosti dober primer?
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
zadosti dober primer?
Katerih konfliktov?
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
zadosti dober primer?
Katerih konfliktov?
ne vem, so v Lipi delal normalno?
najbrž bi že zaradi Lipe lahko bilo podjetje pod drobnogledom, ker vem da Global je bil.
Kako ugotoviti da podjetje zaposljuje ljudi na črno? ne vem, najbrž se da.
baje nej bi oni dobili licenco od MNZ
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Poba si dost upa. Sem mnenja, da imena vseeno ne bi rabili povedati.
Citat:
Uporabnik Ericssony pravi:
Ravno zdaj povedano na 24ur, da bi naj fanta udaril tuj državljan, ki je bil zaposlen na črno pri VIP varovanju.
Za napad na 20-letnega Vrhničana so osumljene tri osebe, prvo so policisti izpustili v petek, druga, šlo naj bi za 53-letnega varnostnika družbe VIP, je po zaslišanju pred preiskovalno sodnico ostala v priporu, medtem ko policija še vedno išče tretjega vpletenega v pretep, ki naj bi bil tudi glavni osumljenec. Šlo naj bi za tujega državljana, ki je za družbo Vip Varovanje delo opravljal na črno.
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Vidiš, jaz tudi ne vem.
Vem samo to, da če bi v moji gostilni non stop "za vsak primer" viseli plavci vsak večer, bi tožila državo, ker mi odžira posel. Najbrž razumeš, da stvar ne more iti v neskončnem povečevanju nadzora in kontrol s strani države?
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Če hočeš, da se ukrepa, morajo biti ukrepi taki, da delujejo in da so za državo (davkoplačevalce) poceni.
Najbolj fin in poceni ukrep je, če gostinci sami pazijo, katere gorile se bodo sprehajale po njihovi hiši.
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
In trenutno se dela točno na tem, da se ostale gostince nauči, da se tu ni za je.bat.
Da bodo znali sami ukrepati, brez da jim 24/7 za ritjo stojijo inšpektorji.
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
No, mogoče boste razumeli takrat, ko bo kdo razbil glavo vam ali vašim otrokom, lastnik lokala pa se bo sprenevedal, da on pa res ni nič kriv.
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Torej naj bi se delo varnostnikov čekiralo izven njihovega delovnega mesta?
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Kaj lahko iz tega sklepamo o naravni selekciji? Kdo ima več šanse za preživetje - gorila ali piflarček?