Današnje fotografije izpred Globala...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Eno je če jih fašeš ker imaš predolg jezik in te nekdo useka okoli pese. Drugo pa je, če nekdo ubije drugega človeka, ker je le-ta preveč otresal.
Jaz tudi ne iščem batin in ne kompenziram nekih življenjskih manjkov.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
al pa če te močno udari okol pese.... pravim ti da ce otresas, je velika verjetnost da jih fašeš, ali rahlo ali močno (umreš) je v sami stvari zgolj detajl.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Moč udarca pogojuje posledice. Če si po udarcu samo malo rdeč ali moder je eno, drugo pa je če zaradi posledic udarca umreš. Ta stvar, ki je tebi zgolj detajl se meni zdi ZELO pomembna.

Drugače pa imaš prav: Kdor išče, ta najde. Slej ko prej. V blagi ali bolj grobi obliki, in Gorazd je "našel" tisto najhujšo.

Nazadnje urejeno:

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Lej ne mors kr ubit cloveka, kr je pijan mogoce kako nepremisljeno rekel...
frown-1.gif
Saj pa (se) nismo v Harlem-u al Bronx-u...

Je pa zanimivo, da to nardi nekdo, ki ima lastne otroke...

Nazadnje urejeno:

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:

Citat:
Uporabnik Ares pravi:

na primer to, da bi VIP že zaradi konfliktov iz preteklosti že zdavnaj moral bit ob licenco?

zadosti dober primer?

Katerih konfliktov?

Kdo in kje jih je prijavil?

ne vem, so v Lipi delal normalno?

najbrž bi že zaradi Lipe lahko bilo podjetje pod drobnogledom, ker vem da Global je bil.

Kako ugotoviti da podjetje zaposljuje ljudi na črno? ne vem, najbrž se da.

baje nej bi oni dobili licenco od MNZ
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
pa a ste pismeni, al zgolj pdo vplivom cesa... nikjer nisem napisal, da mors clovka pretepst pa da je to prav ker ti nekja zine (razen za izredne primerke ki si ne dajo rect), pravim samo, da si ne zatiskat oči, da se tepež ne dogaja, ali pa celo , tako kot nekateri mislijo da se ne bo več. Pravim ti da je povsem normalno da če otresaš jih boš fasal. Zdej ce si dovolj brihten pač ne boš izzival, in boš lahko dolgo tlačil to zemljo. simple.

še za vse pametnjakoviče.. Lahko kar en test opravite ta vikend, malo se ga nacuzajte, najte ene 3 gorile sumljivega izgleda, pa jim pejte jebat vse po spisku, itak te ne sme udarit.
bonk.gif
Pa tisti, ki še bo lahko kej napisal, naj potem v nedeljo kej natipka.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Se strinjam.

Najbrž polovica folka itak meni, da si tale dečko povsem zasluži, da se ga "useka po pesi, da bo vedel, kje otresa gobec".

V kakšnem okolju živimo...
bonk.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik Ares pravi:

Citat:
Uporabnik kozarec pravi:

Citat:
Uporabnik Ares pravi:

na primer to, da bi VIP že zaradi konfliktov iz preteklosti že zdavnaj moral bit ob licenco?

zadosti dober primer?

Katerih konfliktov?

Kdo in kje jih je prijavil?

ne vem, so v Lipi delal normalno?

najbrž bi že zaradi Lipe lahko bilo podjetje pod drobnogledom, ker vem da Global je bil.

Kako ugotoviti da podjetje zaposljuje ljudi na črno? ne vem, najbrž se da.

baje nej bi oni dobili licenco od MNZ
wink-1.gif

Vidiš, jaz tudi ne vem.

Vem samo to, da če bi v moji gostilni non stop "za vsak primer" viseli plavci vsak večer, bi tožila državo, ker mi odžira posel. Najbrž razumeš, da stvar ne more iti v neskončnem povečevanju nadzora in kontrol s strani države?

Če hočeš, da se ukrepa, morajo biti ukrepi taki, da delujejo in da so za državo (davkoplačevalce) poceni.

Najbolj fin in poceni ukrep je, če gostinci sami pazijo, katere gorile se bodo sprehajale po njihovi hiši.

In trenutno se dela točno na tem, da se ostale gostince nauči, da se tu ni za je.bat.

Da bodo znali sami ukrepati, brez da jim 24/7 za ritjo stojijo inšpektorji.

Sicer pa itak vem, da tega ne boste nikoli razumeli.

Ste pač navajeni, da vse probleme rešuje vaša mami. V tem primeru je ta mami pač država. In tu jaz ne morem razumeti, kako iz ravnanja te "mame" ne vidite, da je država v resnici mačeha in da je fino to mačeho držati čim dlje, ker z ritjo podre, kar z rokami trudoma naredi.

No, mogoče boste razumeli takrat, ko bo kdo razbil glavo vam ali vašim otrokom, lastnik lokala pa se bo sprenevedal, da on pa res ni nič kriv.

Nazadnje urejeno:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Poba si dost upa. Sem mnenja, da imena vseeno ne bi rabili povedati.

To je zato ker novice novinar ni sposoben naredit resne ce odgovornost ne prenese na "bodoco zrtev".

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Ericssony pravi:
Ravno zdaj povedano na 24ur, da bi naj fanta udaril tuj državljan, ki je bil zaposlen na črno pri VIP varovanju.
Za napad na 20-letnega Vrhničana so osumljene tri osebe, prvo so policisti izpustili v petek, druga, šlo naj bi za 53-letnega varnostnika družbe VIP, je po zaslišanju pred preiskovalno sodnico ostala v priporu, medtem ko policija še vedno išče tretjega vpletenega v pretep, ki naj bi bil tudi glavni osumljenec. Šlo naj bi za tujega državljana, ki je za družbo Vip Varovanje delo opravljal na črno.

Ne na črno, to je bil najbrž en izmed t.i. črnih - "civilov". Na vsaki prireditvi ima varnostna služba tudi specialce, ki hodijo med folkom in delajo intervencije. Tisti so šele norci.
stupid-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Svaka čast fantu, čeprav s takim pričanjem ne bo kaj prida pripomogel k obsodbi krivcev.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:

Vidiš, jaz tudi ne vem.

Vem samo to, da če bi v moji gostilni non stop "za vsak primer" viseli plavci vsak večer, bi tožila državo, ker mi odžira posel. Najbrž razumeš, da stvar ne more iti v neskončnem povečevanju nadzora in kontrol s strani države?

ne nadzor nad lokali...nadzor nad varnostnimi službami.

lahko bi bil samo bežen "hočem it v global" stil...tko kot ga je uprizorila žrtev v nedeljo...pa bi lahko takoj videli kaj se dogaja... a ne?

Citat:
Uporabnik kozarec pravi:

Če hočeš, da se ukrepa, morajo biti ukrepi taki, da delujejo in da so za državo (davkoplačevalce) poceni.

Najbolj fin in poceni ukrep je, če gostinci sami pazijo, katere gorile se bodo sprehajale po njihovi hiši.

Poglej, če imajo gorile potrdilo od ministerstva da so usposobljene za varovanje, kaj hočeš še več?! Lastnik je naredil vse kar je bilo v njegovi moči.

Citat:
Uporabnik kozarec pravi:

In trenutno se dela točno na tem, da se ostale gostince nauči, da se tu ni za je.bat.

Da bodo znali sami ukrepati, brez da jim 24/7 za ritjo stojijo inšpektorji.

Ok. In kaj naj bi gostinec naredil ? Ko bo pokalo bo že prepozno! Prej pa ne bo vedel kakšne gorile ima na vratih, a ne?

Citat:
Uporabnik kozarec pravi:

No, mogoče boste razumeli takrat, ko bo kdo razbil glavo vam ali vašim otrokom, lastnik lokala pa se bo sprenevedal, da on pa res ni nič kriv.

Na napačno osebo se obračaš. (bil v mladosti kr pretepaški.press)

Dokler bo mislenost: jest lahko ščijem po njem, pa mi ne more nič naredit, do takrat pa bojo take pi*darije kot je bila v nedeljo zjutraj! In to neglede na to kolk bo poostren nadzor. Še vedno se bo našel kakšen frend od varnostnika ki bo uletu in prefooku gobčneža...

Včasih ko smo se stolkli v diskaču so najprej pustil da se fejst pretolčemo, pol so nas pa še oni nalomil...Včasih si vedu, da, če bo padal, ne bo samo enkrat. Včasih si vedu, da če boš siku močnejšemu, da jih boš lahko fejst fasal...Pa varnostnik gor al pa dol...

Ampak zdej mularija pa misli da so boga za prašnike prjel in da lahko gobcajo vsakemu, če le tako v zakonih piše...ja, sej lahk gobcajo...vprašanje je samo kdaj bojo na mino stopili...

Žal mi je da je Gorazd tako mlad in na tako grozen način umrl. Res je, varnostnik in "varnostnik" bosta kaznovana - ampak spremenilo se pa ne bo nič, ker imamo tako zabito mislenost: nespoštovanje sočloveka.

Včasih smo se še pfoksov bal, ker, če si naredu pizdarijo si dobil tako okol kepe da ti je kr črno ratal pred očmi...si se šel domov jokat - kaj si dubu? Še doma batine zarad tega.

Kaj pa zdej? mulc lahko direkt prfoksu govori v glavo da je največje budalo na svetu, pa mu ta nič ne more....

a to pa je normalno?!

No in tak mulc odraste in pride pred eno gorilo.... kako se stvar naprej odvije je pa vsem jasna...kaj ne?

Nazadnje urejeno:

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Na kratko (ker ima prekleta spletna stran hrošča, ki vsake toliko časa ob objavi zbriše tvoj teks
jezen.gif
).

Torej naj bi se delo varnostnikov čekiralo izven njihovega delovnega mesta?

hysterical-1.gif

Najbrž bi bilo to podobno uspešno kot testiranje znanja smučanja po sistemu, kako zna kdo migat z boki pred televizorjem.

Ko že sanjaš o starih časih - v starih časih je mož dobil ženo tako, da jo je usekal z gorjačo po glavi in jo za lase odvlekel v svojo jamo. Svet je v tem času res močno nazadoval.

Misliš, da gorilam otroci ne umirajo? Mogoče samo v razmislek - razvoj človeštva gre v smeri, da je povprečen človeček veliko pametnejši od povprečnega človečka izpred 5.000 let, in hkrati fizično šibkejši od onega neandertalca.

Kaj lahko iz tega sklepamo o naravni selekciji? Kdo ima več šanse za preživetje - gorila ali piflarček?

(se opravičujem, če je post prekompliciran).

Nazadnje urejeno:

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Torej naj bi se delo varnostnikov čekiralo izven njihovega delovnega mesta?
hysterical-1.gif
stupid-1.gif

delovno mesto mu je bilo pred vrati vhoda v global...ja? in zakaj se jih nebi smelo čekirat na terenu?
zapustil ga je samo zarad tega ker je provokator zapustil tisti kraj. če bi gorazd tam ostal bi najbrž umor lahko spremljali preko kamere
crazy1.gif

Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Kaj lahko iz tega sklepamo o naravni selekciji? Kdo ima več šanse za preživetje - gorila ali piflarček?

v tem primeru je piflarček res ta prav primer tvoje razlage naravne selekcije....
crazy1.gif