Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

I

Izbrisan uporabnik #9334

114 stranskih učinkov pri dveh milijonih odmerkov, je pa res velika grožnja. Svetujem ti, da začneš igrati loto, saj se bodo dobitki kar lepili nate.

No, ko bo dohtar ki te pravkar cepuje, torej rekel: "Vi ste pa tisti ta stoštirinajsti, ki po statističnih izračunih utrpi resne posledice zaradi stranskih učinkov cepiva ..."

:p , Ha !!? Statistično zelo ugodna grožnja, aneda? :p

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in Gonzo

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.010
113
Kočevska
No, ko bo dohtar ki te pravkar cepuje, torej rekel: "Vi ste pa tisti ta stoštirinajsti, ki po statističnih izračunih utrpi resne posledice zaradi stranskih učinkov cepiva ..."

:p , Ha !!? Statistično zelo ugodna grožnja, aneda? :p
Tudi tebi svetujem, da se angažiraš pri Loteriji Slovenije. Prepričan sem, da dobitek, za katerega je možnost 1:1.000.000 čaka prav nate. :cheer:

• Haha
Reactions: McGiver
I

Izbrisan uporabnik #9334

Mislim da me ne (yebe).

Je veliko vprašanje koliko junakov bi takole našli, ki bi si dali vbrizgati neko zadevo v žilo s tem, da bi točno vedeli, da bodo imeli posledično resne zdravstvene težave. Če to skriješ v statistični podatek, je pa malce bolj znosno, kajne? Nekako tako kot kadar greš preko ceste in to na legalnem prehodu, pa nisi 100% če te ne bo avto zbil. Si pa 99,9% :p. Verjetno zadostuje za srečno življenje.

• Všeč mi je
Reactions: javr in jendomen

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Da ti bo lažje: tukaj si 99,9943%, da te ne bo "fsekalo". ;)

Pa še to je 114 POTENCIALNIH stranskih učinkov.

Vem, svojcem Katje to nič ne pomaga!

I

Izbrisan uporabnik #9334

Mah, mene se itak nič ne prime. Ko sem bil mulc, so okoli mene spali bratje z ošpicami in vodenimi kozami - meni pa nič. Dva moja odlična prijatelja, ki smo bili kot rit in srajca, sta staknila mums in sta oba brez otrok - meni pa nič. Ko smo imeli cepljenje proti črnim kozam in ne vem čemu še, so imeli nekateri tako ramo kot da bi pes jetra nosil, - meni pa nič. Ko sem ajnrikal v vojsko in so nas "vakcionirali :evil:", so nekateri bili 2 tedna v stacionaru, meni pa nič.

Potem sem cvikal kaj bo, ko so začeli otroci zbolevati za otroškimi boleznimi. - Pa, meni nič.

Zakwa se sploh sekiram?

Zaradi prisile, ZATO se sekiram. Ter zaradi manipulacij vladajočih, ki sem jih direktno doživel na koži svojih bližnjih. Zato se sekiram. PREDVSEM zaradi manipulacij, da se ve! :mad: