No ta ti je pa ratalaGonzo Ne povem. To kar ti mene sprašuješ je enako kot da ti pokažem osebni zdravstveni karton in pravico do vpogleda v to ima pa zgolj izbrani osebni zdravnik.

No ta ti je pa ratalaGonzo Ne povem. To kar ti mene sprašuješ je enako kot da ti pokažem osebni zdravstveni karton in pravico do vpogleda v to ima pa zgolj izbrani osebni zdravnik.
namesto da bi jih bilo globoko sram zaradi vsega gorja ki ga povzročajo narodu z uvedbo prisilnega cepljenja, vlada vrača udarec: po Viber razpošiljajo reklamo za ogled COVID-19: Zakulisje - zgodbo o tem kako so snemali film svetovno znanega filmskega režiserja Mitje Okorna -Tednik v živo, govorijo ljudje s stranskimi učinki:
![]()
TV Slovenija
www.rtvslo.si
Pojdi že enkrat po drugi odmerek. Saj veš, kaj pravijo Srbi: Posle jebanja nema kajanja.namesto da bi jih bilo globoko sram zaradi vsega gorja ki ga povzročajo narodu z uvedbo prisilnega cepljenja, vlada vrača udarec: po Viber razpošiljajo reklamo za ogled COVID-19: Zakulisje - zgodbo o tem kako so snemali film svetovno znanega filmskega režiserja Mitje Okorna -![]()
sem prelistal vse za nazaj: prvo sporočilo je iz aprila 2020 .Tebe imajo na nišanu - jaz nisem nič dobil.![]()
dokler mi bo cepivo proti covidu predstavljalo večjo grožnjo kot covid sam, v tem ne vidim nobenega smislaPojdi že enkrat po drugi odmerek
114 stranskih učinkov pri dveh milijonih odmerkov, je pa res velika grožnja. Svetujem ti, da začneš igrati loto, saj se bodo dobitki kar lepili nate.dokler mi bo cepivo proti covidu predstavljalo večjo grožnjo kot covid sam, v tem ne vidim nobenega smisla
114 stranskih učinkov pri dveh milijonih odmerkov, je pa res velika grožnja. Svetujem ti, da začneš igrati loto, saj se bodo dobitki kar lepili nate.
Tudi tebi svetujem, da se angažiraš pri Loteriji Slovenije. Prepričan sem, da dobitek, za katerega je možnost 1:1.000.000 čaka prav nate.No, ko bo dohtar ki te pravkar cepuje, torej rekel: "Vi ste pa tisti ta stoštirinajsti, ki po statističnih izračunih utrpi resne posledice zaradi stranskih učinkov cepiva ..."
, Ha !!? Statistično zelo ugodna grožnja, aneda?
![]()
Ajde 10X več = 99,943%, al greva na stokrat več?114 so jih prijavili ljudje ki se kaj malega spoznajo na internet. Dejansko jih je vsaj 3x več
Ma recimo zavoljo debate, da jih je 10x več, torej 1140 komadov. Končna poanta je še vedno enaka.114 so jih prijavili ljudje ki se kaj malega spoznajo na internet. Dejansko jih je vsaj 3x več