Da bo procent cepljenih začel padati namesto rasti.In kje je problem?
Jaz sem danes na Bavarskem uzival v notranjosti McDonald's a, Anticepilci pa zunaj na vrtu en na drugem.Jutri grem uživati po trgovinah ker ne bo gneče. In bom sitnaril, če ne bodo preverjali PCT
Kdo je z mano?![]()
![]()
Kavarna Astoria: To je preseglo vse meje, pri nas so dobrodošli vsi!
Nekateri gostinci imajo vsega dovolj. Ob upoštevanju vseh ukrepov želijo na terasah streči vsem strankam, ne glede na njihov PCT status.maribor24.si
Treba je takšne tiče zavreti v kali, kaj si eni mislijo da so več od vlade.
Glede na to, da so cepljeni procepilsko nagnjeni, ne bo noben problem spravit tega procenta nazaj navzgor tako kot je to problem sedaj zaradi anticepilcev. Poleg tega boš pa ti takrat valda že zapustil to fašistično državo in je posledično popolnoma brezveze, da se ukvarjaš s tem morebitnim bodočim problemom.Da bo procent cepljenih začel padati namesto rasti.
Jest ti lohk sam rečem, da si bedak. Kakšen biser od človeka moraš bit, da tole blesarijo podpiraš.Jaz sem danes na Bavarskem uzival v notranjosti McDonald's a, Anticepilci pa zunaj na vrtu in na drugem.
Oni ko jih je strah pa v avtu na parkirišču.
Kakšen mir brez dretja in povrh še vse čisto.
Super ti rečem.
Ah kaj je že Jenull vse rekel pa ni bilo res oz. se ni realiziralo....Eno leto nazaj...
Če bi bilo cepivo marca, bi se tudi večina cepila. Pa ga nekdo ni naročil.Če bi bila te epidemija pred 15 leti bi se vecina cepila .
Če bi bilo cepivo marca, bi se tudi večina cepila. Pa ga nekdo ni naročil.
glej, posiljevanje gor al pa dol. če si ded, se cepiš. si se ti, sem se jaz, pa še 1mio, kljub posiljevanju in zdrahi.Matey Ti se krohotaš, mirsi je poseben, sam ima pojnt. Brez posiljevanja z AZ bi mel bistveno višjo precepljenost.
Če pa je fajn, tak ko je bil hard lock down in Autobahn prazen.Jest ti lohk sam rečem, da si bedak. Kakšen biser od človeka moraš bit, da tole blesarijo podpiraš.
???In od cca. sredine Oktobra ga predvidoma ne bomo več potrebovali
Samo to ne piše v pofarbanih medijih in youtube temveč je potrebno prebrskati kakšno uradno (EU) stran![]()