Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.681
4.396
113
Kot kaže bodo ostali še samo nabijalkoti v tej temi in bodo en drugemu limali you Tube modrosti in Ruble skrivnosti tukaj gor.
Nič fantje lepo se imejte, če bo pa prehudo pa vseeno naredite plačljiv hitri test in pojdite na posvet k psihiatru.

• Haha
Reactions: jonny77

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.101
3.607
113
41
Lj
Al pa plaševost, recimo taka stvar kjer je enornmno denarja če bi uspeli kako cepivo narest, vsak bi hotel skoraj. Pa nič.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.276
7.052
113
pri taščici
Danes se pogovarjam z znancem, ki je povedal, da so se zeleli v druzini vsi okuzit z "omicromom". Probavali so tudi tako, da so palcko vrtali pozitivnemu po nosu in potem vrtali se zdravemu. Prenos ni uspel. Dva v sirsi familiji nista zborela kljub veckrat tesnim stikom itd ...

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Steve

Guru
13. avg 2007
10.016
1.927
113
Kot kaže bodo ostali še samo nabijalkoti v tej temi in bodo en drugemu limali you Tube modrosti in Ruble skrivnosti tukaj gor.
Nič fantje lepo se imejte, če bo pa prehudo pa vseeno naredite plačljiv hitri test in pojdite na posvet k psihiatru.
Ne rabim hitrega testa, sem cepljen. Pa še prebolel sem bolezen, za katero so mi v času cepljenja rekli, da je ne morem dobiti.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
V zadnjih 100 letih niso znali razviti cepiva proti raku, pa zadnjih 30 let cepiva proti AIDSu, za korono pa v trenu oka. Neverjetni so res.
Oz se bolje - koliko casa so se ze trudili narediti ucinkovita in varna cepiva proti Corona virusom, pa jim ni uspelo (kakorkoli so jih obrnili, so nabasali na ADE), proti SARS-Cov2 jim je pa uspelo v pol leta?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.974
6.027
113
Predlog programa cepljenja za letošnje leto je pripravil NIJZ. Med drugim predlog prinaša spremembe v poglavju Program cepljenja za zaposlene, kjer so k navedenim boleznim dodali covid-19. To bi omogočilo, da se cepljenje proti covidu-19 opravi v skladu z izjavo o varnosti z oceno tveganja delovnih mest pri osebah, ki so pri opravljanju dela izpostavljene nalezljivim boleznim, in osebah, ki lahko pri delu prenesejo okužbo na druge osebe.