Ti že lep čas pašeš v sveto trojico nabijalcev tu gor. Lepo da si ponosen.Tako smo dobili sveto trojico Alterja.
Ti že lep čas pašeš v sveto trojico nabijalcev tu gor. Lepo da si ponosen.Tako smo dobili sveto trojico Alterja.
Bi me res zanimalo mnenje glavnih vernikov v covid pravljico glede tega
Al pa plaševost, recimo taka stvar kjer je enornmno denarja če bi uspeli kako cepivo narest, vsak bi hotel skoraj. Pa nič.
IQ booster bi dosti bolj koristen bil.....Cepivo proti plešavosti.
Za obisk psihiatra casti drzava testKot kaže bodo ostali še samo nabijalkoti v tej temi in bodo en drugemu limali you Tube modrosti in Ruble skrivnosti tukaj gor.
Nič fantje lepo se imejte, če bo pa prehudo pa vseeno naredite plačljiv hitri test in pojdite na posvet k psihiatru.
Ne rabim hitrega testa, sem cepljen. Pa še prebolel sem bolezen, za katero so mi v času cepljenja rekli, da je ne morem dobiti.Kot kaže bodo ostali še samo nabijalkoti v tej temi in bodo en drugemu limali you Tube modrosti in Ruble skrivnosti tukaj gor.
Nič fantje lepo se imejte, če bo pa prehudo pa vseeno naredite plačljiv hitri test in pojdite na posvet k psihiatru.
Če pa še niso vedeli, da konjska scavnica deluje!V zadnjih 100 letih niso znali razviti cepiva proti raku, pa zadnjih 30 let cepiva proti AIDSu, za korono pa v trenu oka. Neverjetni so res.
Je kakšen vir ali paše v rubriko nebmenabijat?WHO pritiska, da bi država podpisala, da je v primeru pandemije WHO nad ustavo države. Vse v žaru učinkovitega spopada z neznanim.
Če bodo to naši papki podpisali, potem je itak konec svobode kakršno smo poznali do 2019.
Oz se bolje - koliko casa so se ze trudili narediti ucinkovita in varna cepiva proti Corona virusom, pa jim ni uspelo (kakorkoli so jih obrnili, so nabasali na ADE), proti SARS-Cov2 jim je pa uspelo v pol leta?V zadnjih 100 letih niso znali razviti cepiva proti raku, pa zadnjih 30 let cepiva proti AIDSu, za korono pa v trenu oka. Neverjetni so res.
Nimam pojma, povej.Oz se bolje - koliko casa so se ze trudili narediti ucinkovita in varna cepiva proti Corona virusom, pa jim ni uspelo
Ne ni nobenega vira na "kredibilnih" RTV in 24 linkih. Je bolje, da se to potiho naredi, da se razni ferdoti ne bodo pizdili.Je kakšen vir ali paše v rubriko nebmenabijat?
ko gledam policijske ure, zapiranja v občine, PCT apartheid, obvezno cepljenje, se mi zdi da je zo že podpisano.Je kakšen vir ali paše v rubriko nebmenabijat?