Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.974
6.027
113
Od zdravstvenega ministrstva pričakujem, da napravi nek alternativni plan odzivanja na epidemijo, ki ne bo slonel samo na škodljivih lockdownih, neučinkovitih PCT-pogojih/maskah ali obveznem cepljenju. Zdaj ko se val umirja, imajo čas o tem razmišljati.

Saj vem, utopija.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.347
7.061
113
Aha aha, vse države sprejemajo "ukrepe" oz uzakonjajo, da bo možno v prihodnje veliko prej in bolj učinkovito ljudi "zapret" doma oz jih prisilih v cepljenje, ko bo to na voljo.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.494
3.590
113
WHO pritiska, da bi država podpisala, da je v primeru pandemije WHO nad ustavo države. Vse v žaru učinkovitega spopada z neznanim. :bonk:
Če bodo to naši papki podpisali, potem je itak konec svobode kakršno smo poznali do 2019.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.016
1.927
113
Jap... avtoritarnost je na pohodu, eni pa še vedno verjamejo v pravljice o smrtonosnih virusih. To je že tako očitno da moraš res bit možgansko mrtev da tega ne vidiš.
Kanada je samo začetek. Če bi to naredila Rusija, kar je naredila princess Trudeau, bi naši vpili v eno o pokvarjenem režimu. Zdaj pa en niti pisknil ni.

Nadihajmo se zdaj malo svobode, ker novi smrtonosni virus že trka na vrata

"Highly virulent HIV variant found circulating in Europe"

In kot zdaj že lahko pričakujemo, je tudi odrešilni šus že na voljo

"Moderna launches clinical trial for HIV mRNA vaccine like in Covid shot"

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.347
7.061
113
V kanadi želijo določene primeje iz trenutnih "izrednih razmer" uzakonit, da bodo možni, tudi ko ne bo izrednih razmer. Recimo da lahko zamrznejo TRRje brez sodnega naloga tudi če samo sumijo, da si "nevaren". Kaj pa pomeni za njih nevaren pa vidimo zdaj - če je nekdo samo doniral denar za proteste, so mu zamrznili račun.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.016
1.927
113
Ne da nameravajo, to so že naredili. Glej moj link na prejšnji strani. Seveda kaj takega na 24ur, rtv in podobnih ne bo objavljeno, ker je škodljivo za propagando.

Bi me res zanimalo mnenje glavnih vernikov v covid pravljico glede tega

luka51

Guru
16. avg 2007
14.560
5.876
113
Jaz jaz jaz bom drugi.
Drugač pa nabijalko povej nam kak razvit cepivo proti bolezni, ki je ne povzroča en virus ampak n+1 različnih vzrokov.
Ti maš znanje vidim, prrdlagaj fajzerju rešitev. Gladko si miljarder v trenutku. Neja se zaj nazaj drži. Namesto, da nabijaš po alterju reši svet. Ne bodi kot darjan in andy

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.494
3.590
113
Jaz jaz jaz bom drugi.
Drugač pa nabijalko povej nam kak razvit cepivo proti bolezni, ki je ne povzroča en virus ampak n+1 različnih vzrokov.
Ti maš znanje vidim, prrdlagaj fajzerju rešitev. Gladko si miljarder v trenutku. Neja se zaj nazaj drži. Namesti da nabijaš po alterju reši svet.
Ti si samooklicani dr.
Baje to vse veš.

Gremo naprej, še tretje mesto vernikov je frej. Kdo bo tretji, ostali ne štejejo. :cheer:

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

luka51

Guru
16. avg 2007
14.560
5.876
113
Ne jaz nevem. Če bi vedel bi bil na wikipediji napisan kot dr Malone cepiva proti raku.
Ti očitno veš to vse.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.431
113
Vidim, da nabijalko spet nabija idiotske izjave, pa poglejmo zadevo malce bolj podrobno:

V zadnjih 100 letih niso znali razviti cepiva proti raku, pa zadnjih 30 let cepiva proti AIDSu, za korono pa v trenu oka. Neverjetni so res.

Niso znali razviti cepiva proti raku? Obstaja že kar nekaj časa in imaš na voljo tako cepivo za preprečevanje nastajanja rakavih obolenj kot tudi cepivo za zdravljenje rakavih obolenj. Kar se pa izdelave cepiva za HIVu (in ne proti AIDSu, LoL) tiče je pa maybe, just maaaybe catch v tem, da je interes + financiranje izdelave cepiva za covid veliiiko večje kot pa za cepivo za HIV. Za HIV cepivo se v zadnjih letih na letni ravno nameni milijardo dolarjev, za covid cepivo pa se je samo v letu 2020 namenilo za razvoj kar 93 milijard evrov, za povrh vsega je bilo pa celotnemu planetu v interesu, da se to naredi čimprej, saj za razliko od virusa HIV ta covid virus pride v kontakt s skorajda vsakim Zemljanom.

Malo o cepivih za rakava obolenja:

O vložku v HIV cepiva ter splošna primerjava HIV in Covid cepiv:

O vložku v Covid cepiva:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.347
7.061
113
Prava zmeda danea v ukc, pravijo da se rabi pct, hat je pa breplacen ob dokazilu za “pregled”

• Žalosti me
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.431
113
Tako smo dobili sveto trojico Alterja. :aplauz:
Hja, akcija - reakcija. Če trije glavni covidiot-spammerji potrebujejo svojo protiutež, pa naj bo tako. Zdaj pa le pohiti dalje pisat debilizme. :cheer:

PerfectlyBalanced.jpg

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.347
7.061
113
Ne vem sicer zakaj vceraj na 24ur clanek, da je potreben pct samo v primeru hospitalizacije.
Ampak ja…carska zmeda. Ko bi lahko bilo simpl :)

• Všeč mi je
Reactions: jendomen