Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.134
3.634
113
41
Lj
Kaj pa ukrepi? bodo še trajali po poletju? Je o tem tud kaj povedal? Bodo pct ali pc odpravili, ko bo konec?????
Veš da ne bodo. Poleti bo sicer skoraj nič primerov, ampak PCT bo ostal, ker sedaj ni vezan na epidemijo ali kaj takega. Poleg tega sedaj ko so omejili cepiva na 9 mesecev veljavnosti bo PCT do konca življenja.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.843
4.480
113
Veš da ne bodo. Poleti bo sicer skoraj nič primerov, ampak PCT bo ostal, ker sedaj ni vezan na epidemijo ali kaj takega. Poleg tega sedaj ko so omejili cepiva na 9 mesecev veljavnosti bo PCT do konca življenja.
Pozabi na PCT misli naprej na PC pogoj.
Realnost v Osrednji Evropi, pri nas pa prvi teden po volitvah.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.059
6.108
113
V torek pa je italijanska vlada sklenila, da bodo morali od četrtka necepljeni potniki iz drugih članic EU-ja po prihodu v Italijo v petdnevno karanteno, medtem ko se bodo morali cepljeni pred vstopom v državo testirati na okužbo z novim koronavirusom.

Tisti zaposleni, ki ne bodo spoštovali uredbe o obveznem cepljenju, ne bodo mogli delati in ne bodo upravičeni do plače. Če bodo delo opravljali, ne da bi bili cepljeni, jim grozi do 1500 evrov kazni, poroča nemška tiskovna agencija DPA.
Duce approves !

Fascinantno je gledati, kako so politiki uspeli degradirati znanost na raven ameb.
Ter kako vlade stavijo all-in na zmago konja, ki so ga na cilj dirke morali prinesti, njegov dj (stroka) pa je gluh, slep, nem, hrom in zadet.
Ali bo konju uspelo zmagati :bonk: ?

• Všeč mi je

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.507
3.594
113
Opa, lažnjivi hitri testi? Tole mi nekaj znano zveni. Bo treba malo za nazaj prelistat kaj ste pisali o tem.

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.773
-859
83
Ne morem verjeti. Torej če sem malo črnogled ,če se nebom hotel cepit me bodo najprej denarno kaznovali, ko mi zmanjka denarja grem v zapor, če nebom hotel v zapor...kaj, me bodo ustrelili? Sosed bo soseda ovajal, znanec te bo peljal v ječo. Mah, naj bo kar bo, sam sem pošten dober, za vse ostale pa verjamem da karma obstaja. Vse se vrne na tem ali drugem svetu.
V zapor ne bos mogel, ker nisi cepljen.

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.268
2.711
113
Torej so bili testiranci lažno negativni. :valjamse::bonk:
Polna usta: jaz sem pa negativen. Glih tako si prenašalec kot cepljen :)

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.059
6.108
113
V torek pa je italijanska vlada sklenila, da bodo morali od četrtka necepljeni potniki iz drugih članic EU-ja po prihodu v Italijo v petdnevno karanteno, medtem ko se bodo morali cepljeni pred vstopom v državo testirati na okužbo z novim koronavirusom.

Duce approves !

Fascinantno je gledati, kako so politiki uspeli degradirati znanost na raven ameb.
Ter kako vlade stavijo all-in na zmago konja, ki so ga na cilj dirke morali prinesti, njegov dj (stroka) pa je gluh, slep, nem, hrom in zadet.
Ali bo konju uspelo zmagati :bonk: ?
Ampak so prave podlasice, nikogar ne bodo odpustili, samo delati ne sme, če pa bo (in to brez c-ja), potem sledi položnica.

Italijanska vlada se je za razširitev obveznega cepljenja odločila novembra zaradi četrtega vala pandemije.

Tisti zaposleni, ki ne bodo spoštovali uredbe o obveznem cepljenju, ne bodo mogli delati in ne bodo upravičeni do plače. Če bodo delo opravljali, ne da bi bili cepljeni, jim grozi do 1500 evrov kazni, poroča nemška tiskovna agencija DPA.

• Všeč mi je

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.134
3.634
113
41
Lj
Meni je zanimivo kako lahko te fašistične ideje spijo 70 in več let in se potem v 2 letih čisto oživijo. Bi si mislil da so vsi tisti idejni vodje iz takrat pomrli, ampak očitno ideje ostanejo. Ali pa je genetsko.

• Všeč mi je
Reactions: javr in jendomen

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.507
3.594
113
Ampak so prave podlasice, nikogar ne bodo odpustili, samo delati ne sme, če pa bo (in to brez c-ja), potem sledi položnica.
Važno, da delodajalec plača prispevke delavcu. Ta nekako mora preživet, zato dela drugje na črno. Saj za delavca je to bolje. :aplauz: je pa to slabo za tiste, kateri imajo dve levi roki.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.059
6.108
113
Dvomim, da delavec v tem primeru dobi karkoli plačano.
Zato pravim, podlasice.
Uradno zaposlen, z zamrznjenimi statusom (beri: brez plače in plačanih prispevkov).

Izsiljevanje države za špikanje vseh dosedaj zaposlenih.

This is wrong on so many levels!

• Wow
Reactions: javr

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.059
6.108
113
Kako smo prišli od 'samo 14 dni' po pctja za bencinske in špikanja vsega, kar hodi po dveh nogah.
FGoq4RNXoAE9VrB.png

Ted

Guru
8. sep 2007
1.714
588
113
Kako smo prišli od 'samo 14 dni' po pctja za bencinske in špikanja vsega, kar hodi po dveh nogah.
Poglej priponko 51228
Kako smo prišli od nekaj skeptikov cepljenja iz raznih "naravna imunost" grup do vseh možnih Covid fake news neumnosti (zavajanj, polresnic, lažnih interpretacij, informacij in podatkov izven konteksta) s katerimi nas obmetavaš vsak dan pa meni mi jasno...

Nazadnje urejeno:
5. apr 2015
1.460
774
113
Žalostno je, da ti protesti ne prinesejo nič. Nobenih sprememb.

Edina rešitev je, da vsi navadni smrtniki obstojimo. Da zaustavimo sistem Države. Ampak vsi, trgovke, čistilke, industrija, medicinske sestre, kuharce, učitelji, učiteljice, dijaki, študentje, bankirji, skratka vsi, ki se gibamo vdakdan po svojih opravkih in službah. Pa preden se kdo vpikne v spol, oba spola teh poklicev.

Na žalost pa za to potrebujemo enga vodjo oz skupnost oz nekaj v kar bi zaupali in složno stopili ven istočasno. Niti ne potrebujemo it v LJ ali imet picikle.. Samo na II za kake dva tedna.

Predvsem pa ne penziči pa raznorazni Zlatkoti, ti se bi itaq prvi peezdli, kako ni koga v kafiču, da bi mu postregel.

In ja, to je utopija ampak iz mojega vidika, edina rešitev za nek učinek.

• Všeč mi je
Reactions: javr