Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.747
-4.526
113
Če kdo računa, da bo po volitvah kar se Covid ukrepov in cepljenja tiče kaj drugače, se hudo moti. Cela Evropa bo imela enake ukrepe in tudi mi (z bolj levo vlado še toliko prej).
Tudi js se bojim, da z novo vlado ne bo bistveno bolje, ker jih bo EU pritisnila. Bi rekel, da so na levi bolj proti ukrepom. Danska ima levo vlado.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.747
-4.526
113
Naši levaki so že mesece nazaj nabijali o obveznem tretjem cepljenju (seveda za vse, ker starim ne upa nihče nič reči).
Če bo cepljenje obvezno, naj bo obvezno za vse, tudi za otroke. Ali si otroci ne zaslužijo zaščite pred virusom?

Mlajše telo je tudi bolj vzdržljivo, cepiva mlajšim manj škodijo, le morebitne zaplete po cepljenju je pri otrocij težje prevalit na kake druge bolezni - ki jih v starosti vsak več ali manj ima.

Saj itak bo slejkoprej obvezno za vse, samo najprej bo za starejše, kar boš veselo podprl, ker se tebe to ne tiče, potem bo pa še za mlajše, - to bodo pa starejši podprli in cepljeni - bodo v večini. In ker se bo obvezno cepljenje tako dobro uveljavilo, bodo potem razširili še na otroke.

Če hočeš preprečit obvezno cepljenje otrok, bi moral protestirat takoj, tudi proti obveznemu cepljenju starejših. Ampak to ne boš, ker se tebe ne tiče kajne. Druge naj kaj pikajo. Velik korak je uvedba obveznega cepljenja - prehod od starejših na otroke je samo niansa.

• Všeč mi je
Reactions: CLIO15 in blazek33

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.134
3.634
113
41
Lj
Mlajše telo je tudi bolj vzdržljivo, cepiva mlajšim manj škodijo,
Tukaj si pa čisto mimo usekal. Če bi spremljal kakšne raziskave bi vedel, da se največ hudih stranskih učinkov pojavi pri mladih, zato ker njihov telo se najbolj močno odzove. Zato tudi myocarditis in podobne srčne težave zaznavajo večinoma pri tistih pod 20 let.

• Všeč mi je
Reactions: spenstar in AndY1

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.747
-4.526
113
Nova vlada bo takoj sprejelaq ZNB, tako da bo imela pravno podlago za PC in za obvezno cepljenje, če se bodo tako odločili.
Saj ZNB imamo že sprejet in veljaven.
Kar se mene tiče ne rabimo novega.
Najmanj pa rabimo takega, ki ga je sprva predlagala sedanja vlada, potem pa tako koalicijski kot opozicijski poslanci glasovali proti (razrn Polnarja).

Verjetno bo nova vlada sprejela nov ZNB, kakšen bo, bomo pa šele videli. Če bo tak, ki daje pravnopodlago za PC, bom nasprotoval neglede na to, kdo bo v vladi.
Ker to je pomoje kršenje ustave in človekovih pravic in kot tak v demokratični državi nebi smel obstajat. To je medicinski apartheid.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.747
-4.526
113
In Mirsi kak boš to nasprotoval??
Me resno zanima.
Tu bom pisak poste, kakršne že sedaj, Mogoče še komu odprem oči.
Moderator me bo brisal, blokiral, tu boste tokli po meni, me žalili, boste hrepeneli po še strožjih ukrepih kot dosedaj...ampak tolk js lahko prispevam. Kock pa ne mislim it metat, jih nisem dosedaj in jih ne bom v prihodnje. Pa ne mislim, da se jih ni noben zaslužil.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen
19. jul 2007
2.925
1.638
113
Ker to je pomoje kršenje ustave in človekovih pravic in kot tak v demokratični državi nebi smel obstajat. To je medicinski apartheid.
So še bolj pametni od tebe, in tisti so bolj premislili glede vsega, zato pa je 32. člen Ustave RS takšen kot je.
Ustava je itak uravnoteženje vseh pravic, ne se zapičit samo v eno vejico, ki je tebi všeč.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.843
4.480
113
Tu bom pisak poste, kakršne že sedaj, Mogoče še komu odprem oči.
Moderator me bo brisal, blokiral, tu boste tokli po meni, me žalili, boste hrepeneli po še strožjih ukrepih kot dosedaj...ampak tolk js lahko prispevam. Kock pa ne mislim it metat, jih nisem dosedaj in jih ne bom v prihodnje. Pa ne mislim, da se jih ni noben zaslužil.
Jaz sem pa vsaj mislil, da boš na Twitter ju težil Janši, Toninu, Šarcu.....

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.059
6.109
113
Še dobro da je šlo samo za teorijo zarote

->

Oboje zmešamo skupaj in dobimo kitajski socialni kreditni sistem

V niti so tudi Ivanovi pogledi na obvezno uporabo aplikacije.
Teorije zarote, ane

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in jendomen

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.843
4.480
113
PC je v večini v Nemčiji.
Oziroma PC+ kar pomeni še testiran ampak na tvojo žalost bo od tega tedna dalje veljalo PC + tudi za cepljene z boosterjem.
Sedaj pa na drevo.
Poleti bo pa glede na sedanjo hitrost cepljenja ( kjer cepijo tudi veterinarji, pa čisto resno) postal ta pogoj nepomemben.
In še veš kaj da imajo levičarsko vlado.