Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.845
4.481
113
Ne vem res kaj imate vi ki še niti ene doze niste prejeli, toliko za povedat če je sedaj to 3 ali 4 doza.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.527
9.882
113
EU
Kdor bo zamudil te tri mesece za booster, bo moral, tako kot cepljenje za steklino, ponovno od začetka :valjamse:
Sosed je za cepljenje pesike proti steklini zamudil samo en dan, in je moral začeti s cepljenjem od začetka. Čisto resno.
Cepivo verjetno ima "digitalni" števec, in ko je datum mimo napiše "error 404".

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.213
9.715
113
To drži, ena meja mora bit postavjena, če ne bi imel stekline mnogo več, kot je imamo. Sam kaj ma pa to veze s podatkom, ki ga je dr YT nalimal mal višje ve pa samo on, pa še on pomoje ne.

• Všeč mi je
Reactions: sandra

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Sosed je za cepljenje pesike proti steklini zamudil samo en dan, in je moral začeti s cepljenjem od začetka. Čisto resno.
Cepivo verjetno ima "digitalni" števec, in ko je datum mimo napiše "error 404".
Prav. Moral bi dobit še sodnika za prekške in kazen.
Vedel je in nek red mora biti.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
A to je zdaj nalednja stopnja od 60% precepljenosti? Kolikorat pa so morajo biti cepljeni na intenzivni da štejejo kot cepljeni?
Glej virusa ni torej kdor se noče cepit naj tudi ne lazi okol zdravnikov in tudi v bolnišnico ne rabi rinit.
Isto bomo sedaj za takšne trote vsi plačevali draga zdravila . Zanimivo da ni še objav da so notr čipi in nevem kaj...

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.213
9.715
113

UUUUU BUUUUU dejmo še mal paniko zganjat, ker se je zgodil tisto, kar se je itak vedelo, da se bo. OMIKRON je v Sloveniji in sam predsednik Janša je to sporočil.....več sledi.....grem po kokice. Jutri bodo trgovine za starejše od 93,5 let odprte izključno med osmo in deveto, pa še to bodo šli v štacuno lahko samo tisti, ki za levo stran rabjo palco..... Ups, a pol božič ni rešen? Al kako je s tem? endvatri?

PS: In to je izjavil v DZju. Pa kaj se to mi gremo.

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.268
2.711
113
Antivaxer: Cepljenje ne (20€), tablete (500€) da. Kolk se eni iglce bojijo.

Najbolj grozne zgodbe (in ni jih malo) so zgodbe preživetih antivaxerjev.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.059
6.109
113
Še dobro da je šlo samo za teorijo zarote

->

Oboje zmešamo skupaj in dobimo kitajski socialni kreditni sistem

V niti so tudi Ivanovi pogledi na obvezno uporabo aplikacije.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in AndY1

sousis

Guru
16. nov 2019
1.631
1.096
113

UUUUU BUUUUU dejmo še mal paniko zganjat, ker se je zgodil tisto, kar se je itak vedelo, da se bo. OMIKRON je v Sloveniji in sam predsednik Janša je to sporočil.....več sledi.....grem po kokice. Jutri bodo trgovine za starejše od 93,5 let odprte izključno med osmo in deveto, pa še to bodo šli v štacuno lahko samo tisti, ki za levo stran rabjo palco..... Ups, a pol božič ni rešen? Al kako je s tem? endvatri?

PS: In to je izjavil v DZju. Pa kaj se to mi gremo.
A to je Janša ugotovil tako kot se je našlo delto? Javna tajna je namreč, da je takrat NIJZ-ju naročil, naj najde delto kakor ve in zna.

• Haha
Reactions: mosseero

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.213
9.715
113
Ne Janša je to bleknil med dajanjem odgovorov na poslanska vprašanja. Da bo slej ko prej odkrit jebeni omikron v Sloveniji je bilo že davno jasno, pa verjetno se sprehaja po Sloveniji še kaka avtohtona različica..... Ni to zdaj glavna novica dneva verjetno.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.135
3.635
113
41
Lj
Evo so potrdili, cepljeni po 9 mesecih postanejo necepljeni:

Kolk dni ste še cepljeni?

• Haha
Reactions: nemenabijat