Ja samo če se boš zavezal k naročnini za cepivo.Ne skrbi, dlje kot si ti
Dobra stvar placeba je, da deluje, tudi če ne deluje, a ne.aha 290 dni in potem bojo začeli manjšati....vi se kar cepite dam še moje doze...dejtese čim več krat lahko tudi 1x na dan in potem zbolite za coviduom ma potem se vseeno še enkrat cepite za 100%.
V čem je fora, da dnevno limaš tega "nevemkakobigaopisal", kateremu se vidi, da nekaj ni? A je slučajno prekomerno ivermectin žru?
Kdo pa ti kaj vsiljuje? Cepilcem je tudi vseeno za necepljene kaj počnejo. Se pa pač na obeh straneh najdejo ultra ekstremisti. Jebiga, tle pa nimaš kaj pomagat.Ja ma briga bolj cepljene za necepljene...mene boli ku** če se kdo cepi samo ne mi neki vsiljevat.
Mam starega očeta, starša cepljena pač njihova odločitev ne moja.
Kdo pa ti kaj vsiljuje? Cepilcem je tudi vseeno za necepljene kaj počnejo. Se pa pač na obeh straneh najdejo ultra ekstremisti. Jebiga, tle pa nimaš kaj pomagat.
Kakšni naročnini?Ja samo če se boš zavezal k naročnini za cepivo.
Ja potrjuje njegove blodnje, zato mu je tako všeč, da čuti potrebo za delitev teh zmazkov z ostalim svetomV čem je fora, da dnevno limaš tega "nevemkakobigaopisal", kateremu se vidi, da nekaj ni? A je slučajno prekomerno ivermectin žru?
241 dni...in?Evo so potrdili, cepljeni po 9 mesecih postanejo necepljeni:
![]()
Potrdili spremembe: digitalno potrdilo veljavno le še 270 dni | 24ur.com
Posvetovalna skupina je potrdila sicer pričakovane spremembe. Poživitveni odmerek še vedno priporočajo po šestih mesecih, so pa spremenili najkrajši možni čas po osnovnem cepljenju, ki ga je mogoče prejeti: to je zdaj tri mesece. Covidno potrdilo bi skladno z njihovim predlogom za tiste, ki...www.24ur.com
Kolk dni ste še cepljeni?
Če kdo računa, da bo po volitvah kar se Covid ukrepov in cepljenja tiče kaj drugače, se hudo moti. Cela Evropa bo imela enake ukrepe in tudi mi (z bolj levo vlado še toliko prej).Nč bat, tole za cepljene je pričakovano. No za necepljne se bo vedlo po volitvah in čist vseeno kdo bo novi .
Tako da necepljeni boste morali počakati par mrzlih mesecev.