Aha, zdaj kar naenkrat hecni vzorci na majhnem številu niso več hecni, so resni? Se bo treba odločiti, ali bo meter za vse enak.
Navajanje primerov na milijon za državo, ki ima nekaj tisoč prebivalcev, je popolnoma nesmiselno. Res si mi en hud statistik.fuj, ko pa je slo za hospitalizacije v Belgiji si pa hotu normirano per capita, ko ti pa se to ni ustrezalo si pa rep med noge
dvolicnez
za zacetek lahko pises na ourworld in data in jih poducis o temNavajanje primerov na milijon za državo, ki ima nekaj tisoč prebivalcev, je popolnoma nesmiselno. Res si mi en hud statistik.![]()
V vasi s 100 prebivalci se je zgodil umor. Z 10.000 umori na milijon prebivalcev ima ta vas svetovni rekord.za zacetek lahko pises na ourworld in data in jih poducis o tem
V vasi s 100 prebivalci se je zgodil umor. Z 10.000 umori na milijon prebivalcev ima ta vas svetovni rekord.![]()
pri komerkoli, ki je proti obveznemu cepljenju.Vprašanje je torej, ali boš svojo podporo iskal pri skrajni levici ali pri skrajni desnici?
tebi še ni kliknlo, da vas je treba prisilno popikat, ker če ne, boste zboleli od vseh težav, ki jih imate?pri komerkoli, ki je proti obveznemu cepljenju.
Oglasil sem se, ko je tipson za Gibraltar (koliko prebivalcev ima) navajal primere na milijon prebivalcev. Zdaj pa že nehaj težiti.Poglej priponko 51258
sicer pa, kaj pa ce bi primerjal primerljivo s primerljivim, se mi zdi, da je nekaj o japkah
Tudi, če bodo največji kriminalci v naši deželi.... Vse samo da ni pikeca.pri komerkoli, ki je proti obveznemu cepljenju.
pri komerkoli, ki je proti obveznemu cepljenju.
NI RES!Z izgovorom "za vaše zdravje" so pred/med ww2 zelo radi spravljali ljudi v taborišča.
V ZDA recimo 100k priseljenih Japoncev.
Na rizično prebivalstvo in njihovo cepljenje deluje PCT samo v primeru zdravstvenih domov, pa še to ima zelo slab učinek, kot se vidi na covid sledilniku po majhnem številu prejetih prvih odmerkov rizičnih skupin po širši uvedbi PCT 15. 9. Kdor se je od tistih skupin nameraval cepiti, se je že kar nekaj časa pred širšo uvedbo PCT.
Deluje pa PCT izjemno dobro pri psihiranju nerizičnega prebivalstva (ki večinoma ne podleže več) in uničevanju gospodarstva, saj imajo vse storitvene dejavnosti, ki so uvedle PCT pogoj, veliko ekonomsko izgubo, ki bo tudi v prihodnosti pri marsikaterih težko povrnjena. V primeru omejitve potrdila na 270 dni bodo izgube še večje, ker bo potrdilo blokirano še tistim, ki se ne bodo hoteli v tretje cepiti. Zato PCT pogoj, če bo v državi ustvarjal prevelike ekonomske izgube, definitivno nima prihodnosti že sam po sebi.
A je kaj Italijanov še živih sploh? Po novicah sodeč je pol Evrope že umrlo.V italiji spet strmo naraščajo okužbe, tako da bomo morali najbrž kmalu vračat usluge. Ker je SV itak na dopustu za praznike, bi lahko makaronarjem posodili tiste 3 vojaške župnike ki jih imamo zaposlene za duhovno oskrbo vojakov (bi rekel vojske, samo je smešna uporaba množine v tem primeru).