Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.507
3.594
113
Aha, zdaj kar naenkrat hecni vzorci na majhnem številu niso več hecni, so resni? Se bo treba odločiti, ali bo meter za vse enak.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.299
-8.941
113
A ti resno misliš, da ti bom sedaj tule razlagal statistiko. Tebi, za katerega ne verjamem, da si znaš sploh sam obrisati rit :zavijazocmi:

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.507
3.594
113
Lahko bi tebe ponucal za to, samo nesposobnih ne rabim okoli sebe. Ne znaš ne riti brisat ne statistike razlagat.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
V vasi s 100 prebivalci se je zgodil umor. Z 10.000 umori na milijon prebivalcev ima ta vas svetovni rekord. :valjamse:
1639667340698.png

sicer pa, kaj pa ce bi primerjal primerljivo s primerljivim, se mi zdi, da je nekaj o japkah

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Ja in? So objavili na internetu, danes poslali še pošto - pošlješ na mail če nimaš paranoje, če jo imaš pa greš tja in ti samo preverijo veljavnost potrdila in ti odblokirajo.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.058
6.108
113
Minister Poklukar je napovedal, da bo glede omejitve veljavnosti evropskega covidnega potrdila sledil razpravi EU-ja, in predlagal, da se veljavnost s 1. februarjem omeji na 270 dni.

Število 2x cepljenih anti-vaxxerjev bo drugo leto močno zraslo, ako Gesundheitspaß ostane.

Na rizično prebivalstvo in njihovo cepljenje deluje PCT samo v primeru zdravstvenih domov, pa še to ima zelo slab učinek, kot se vidi na covid sledilniku po majhnem številu prejetih prvih odmerkov rizičnih skupin po širši uvedbi PCT 15. 9. Kdor se je od tistih skupin nameraval cepiti, se je že kar nekaj časa pred širšo uvedbo PCT.
Deluje pa PCT izjemno dobro pri psihiranju nerizičnega prebivalstva (ki večinoma ne podleže več) in uničevanju gospodarstva, saj imajo vse storitvene dejavnosti, ki so uvedle PCT pogoj, veliko ekonomsko izgubo, ki bo tudi v prihodnosti pri marsikaterih težko povrnjena. V primeru omejitve potrdila na 270 dni bodo izgube še večje, ker bo potrdilo blokirano še tistim, ki se ne bodo hoteli v tretje cepiti. Zato PCT pogoj, če bo v državi ustvarjal prevelike ekonomske izgube, definitivno nima prihodnosti že sam po sebi.

• Haha
  • Wow
Reactions: jonny77 in javr

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.058
6.108
113
Kavo so spili, makarone pojedli, arrivederci

Zadeva spominja na mobilno bolnico Roje, ki so jo lani marca ? pompozno odprli in zelo potiho zaprli po enem tednu.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.261
4.232
113
V italiji spet strmo naraščajo okužbe, tako da bomo morali najbrž kmalu vračat usluge. Ker je SV itak na dopustu za praznike, bi lahko makaronarjem posodili tiste 3 vojaške župnike ki jih imamo zaposlene za duhovno oskrbo vojakov (bi rekel vojske, samo je smešna uporaba množine v tem primeru).

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.133
3.634
113
41
Lj
V italiji spet strmo naraščajo okužbe, tako da bomo morali najbrž kmalu vračat usluge. Ker je SV itak na dopustu za praznike, bi lahko makaronarjem posodili tiste 3 vojaške župnike ki jih imamo zaposlene za duhovno oskrbo vojakov (bi rekel vojske, samo je smešna uporaba množine v tem primeru).
A je kaj Italijanov še živih sploh? Po novicah sodeč je pol Evrope že umrlo.

• Všeč mi je
Reactions: ametist in jendomen