torej, kateri je boljši?Ta vprašanja so na mestu, ker pač od tebe kakih mnenj ni, so sam tačke in zezanje, ki so pa v točno nasprotni smeri, kot gre potem mnenje, ko se ga zvleče od tebe.
Sploh Kolednikovi članki na siolu so vrhunec nepristranskosti. Res pa je, da nič ne premaga nore24. Mi je pa jasno, zakaj ti je siol ta hip ljub. Če hočeš še tako skrit, se po tvojih zezanjih in dvigovanju tačke vidi za koga ti bije srček.
PS: Zezanje of....So se pa na siolu v zadnjem času mal umiril in so res bolj berljivi. Kolednika ni več tok videt v ospredju.
Po resnici povedano, ne vem. Dober medij ni noben, žal. So vsi preveč mahnjeni na klike in objavljajo rekorrrrde. Me pa ta hip recimo politična prepucavanja niti ne zanimajo preveč, ker se mi zdi rušenje vlade v trenutnih razmerah katastrofa, pa Janše organsko ne prenesem in v KUL in Karlu ne vidim nobene prihodnosti in opcije. Bi rajš vidu, da bi v trenutni koaliciji kdo jezik stegnu in bi kdaj dal bremzo na kako ultra neumnost. Tonin recimo.torej, kateri je boljši?
pretežko vprašanje zate? glede na zadnje tvoje poste se res ne čudim.
vemo da siol ni ok.
kater pa je ok?
saj nikjer ni pogoj da mora biti to objektivna ocena, je čisto jasno da bo subjektivna.
jaz pa sem ene 2 posta nazaj tudi napisal kateri je meni OK.kako pretezko? a nisi prebral kaj sem napisal??
a je zate pretezko moje vprasanje? pa tud kalbo te je ze vprasal... pa drugega kot prcat ne znas.
uff, tole bo pa kar za citat prilimat ker bi moral bit pa res v zelo opitem stanju da bi kaj takega napisal.Zadnjič si rekel, da ti je 24 ur OK?
Mater ne najdem, pa mam v spominu k bi blo zapečen, lohk pa da se motim, zato vprašaj na konc. Mimgrede 24 ur ali 24tekure že lep čas slabo prenašam.uff, tole bo pa kar za citat prilimat ker bi moral bit pa res v zelo opitem stanju da bi kaj takega napisal.
o 24ur in popu že vsaj ene 10let nimam dobrega mnenja, 24ur pa konzumiram le kar je "nujno potrebno".
Malo spremljajte prebolele na covid skledilniku. V zadnjem tednu sem že parkrat opazil, da je število prebolelih do pike enako število okuženih natančno 2 tedna nazaj na isti dan.
4.1.2021 novo okuženih 2594 -> 18.1.2021 prebolelh 2594
3.1.2021 novo okuženih 764 -> 17.1.2021 prebolelih 764
2.1.2021 novo okuženih 760 -> 16.1.2021 prebolelih 760
1.1.2021 novo okuženih 398 -> 15.1.2021 prebolelih 398
31.12.2021 novo okuženih 1773 -> 14.1. 2021 prebolelih 1773
30.12.2021 novo okuženih 2428 -> 13.1.2021 prebolelih 2428
No naslednji dan, se številka za prejšnji dan malo spremeni (če grem računat razlike po enem od grafov na covid sledilniku).
A si te cifre kdo malo zmišljuje?
Kaj pa hospitalizirani, pa umrli? To niso preboleli, ker se ji posebej šteje. Prav tako ni možno, da bi se vsi danes umrli okužili natakno pred 14 dnevi.Po tisti dikciji iz pomladi se šteje da si prebolel po 14 dneh (potem so sicer skrajšali na 10 dni ampak tole je ostalo) . Zato so številke načeloma enake. Zakaj pride do odstopanj pa ne vem, lahko jih pa vprašaš, so zelo ažurni pri odgovorih vsaj kar sem jaz spraševal.