Rudno tudi, ko bo vreme.Ima kdo info kje deluje kakšno otroško smučišče? Gumbki, sidra varianta? Na Gorenjskem... Pokljuka?
Rudno tudi, ko bo vreme.Ima kdo info kje deluje kakšno otroško smučišče? Gumbki, sidra varianta? Na Gorenjskem... Pokljuka?
Spremljaš lahko tudi na FB ali pa jih kontaktiraš....čez weekende naj bi obratovalo!Ima kdo info kje deluje kakšno otroško smučišče? Gumbki, sidra varianta? Na Gorenjskem... Pokljuka?
Mislim da negativni test ne bo obvezen....vsaj kolikor sem spremljal....!PRESENEČENJE: Vlada na dopisni seji sprejela novi odlok, veljati začne že jutri
Potem ko je vlada prejšnjo sredo do konca leta prepovedala obratovanje žičniških naprav, je včeraj popoldne ta odlok spremenila.www.zurnal24.si
Vožnja z žičniškimi napravami in smučanje bosta s 1. januarjem dovoljena osebam, ki bodo predložile negativni test na covid-19, piše v novem odloku o omejitvah in načinu izvajanja javnega prevoza potnikov na ozemlju Slovenije. Smučanje bo dovoljeno tudi otrokom v spremstvu staršev.
Ja hudica, zakaj so pa pol sploh zapirali smucisca?Mislim da negativni test ne bo obvezen....vsaj kolikor sem spremljal....!
Če ni že padlo....pa še bo
Se pravi, da smo Slovenci spet izpadli majmuni. Južnjaki so se lepo odpeljali dol na počitnice, se lepo prošetali kakor jim je volja, za nazaj jim pa še plačamo test, katerga lahko ponucajo za smučanje na Krvavcu. Mi pa doma ne smemo iz občine. Neprecenljivo.Drzava.
Nove izjeme za prehod meje brez testa PCR in karantene, na petih mejnih prehodih testiranje s hitrimi antigenskimi testi | GOV.SI
Od 2. januarja 2021 velja nov Odlok o določitvi pogojev vstopa v Republiko Slovenijo zaradi zajezitve in obvladovanja nalezljive bolezni COVID-19. Glavne novosti so: pet dodatnih izjem za vstop v Slovenijo brez napotitve v karanteno ali negativnega testa PCR, veljavnost negativnega testa PCR se...www.gov.si
Za severnjake pa to ne velja. Ker ostanejo v Schengenskem območju, morajo predložiti negativen PCR test. Na svoje stroške in v dobro severnega zdravstvenega proračuna.Se pravi, da smo Slovenci spet izpadli majmuni. Južnjaki so se lepo odpeljali dol na počitnice, se lepo prošetali kakor jim je volja, za nazaj jim pa še plačamo test, katerga lahko ponucajo za smučanje na Krvavcu. Mi pa doma ne smemo iz občine. Neprecenljivo.
Vlada dela dobro.
Mene bolj zanima ko inšpektorju pokažeš. Blagajničarke ne vidim, ko grem skijat.Blagajničarki katera dela brez očal, ker jih nima sabo, pokažeš telefon. Če ji pokažeš sliko ali pa dejanski sms itak ne bo videla razlike.
Bolano.Za severnjake pa to ne velja. Ker ostanejo v Schengenskem območju, morajo predložiti negativen PCR test. Na svoje stroške in v dobro severnega zdravstvenega proračuna.
Pa ce se dobro spomnim, je Janez trajanje veljavnosti PCR testa pred kratkim skrajsal na 24 ur, zdaj dal pa nazaj na 48.Za severnjake pa to ne velja. Ker ostanejo v Schengenskem območju, morajo predložiti negativen PCR test. Na svoje stroške in v dobro severnega zdravstvenega proračuna.
Še boljše. Sam z vsemi znaki Covida nisem upravičen do testa do ponedeljka, razne če grem obrnit na enega od mejnih prehodov.Se pravi, da smo Slovenci spet izpadli majmuni. Južnjaki so se lepo odpeljali dol na počitnice, se lepo prošetali kakor jim je volja, za nazaj jim pa še plačamo test, katerga lahko ponucajo za smučanje na Krvavcu. Mi pa doma ne smemo iz občine. Neprecenljivo.
Vlada dela dobro.
Fukne naj granitno kocko s pozdravi JJ in Hojsu v parlamentkaj naj žena naredi v ponedeljek zjutraj ko bi morala na šiht?