Komaj čakam da Korl prevzame. Potem smo rešeni te tiranije
vsaj toliko kot JJ ne maram - sem skeptičen ali je Korl pravi mož za nalogo
Komaj čakam da Korl prevzame. Potem smo rešeni te tiranije
Staraš se, spomin te vara. Nimam nobenih pretresljivih izkušenj s policaji. Najbrž si malo zamešala...Sicer je bilo to retorično vpračanje, jaz aplikacijo imam.Če me spomin ne vara nimaš naj izkušenj z policaji. Tako da spadaš v kategorijo rogljiček in brez maske na bus. Hej glej pozitivno boš pa na tv in vseh www straneh. Influencer za 5 min., Bi eni rekli.
kot da tvoja ekipa zgublja za 3 gole(v fuzbalu da ne bo pomote), do konca pa le še zadnja minuta sodnikovega podaljša in reče nčnifrej "skeptičen sem da bomo zmagali".vsaj toliko kot JJ ne maram - sem skeptičen ali je Korl pravi mož za nalogo
Vir: delovanje levih strank v preteklosti.
Meni ne bo nikdar to jasno. Nam diktirajo kako se ne pazimo a oni so okuženiSicer imajo v Franciji še bolj strogo vse skupaj, ampak izgleda, da samo za navadne smrtnike.
V EU-ju začetek cepljenja 27. decembra. Okužen tudi Macron.
Nemški minister za zdravje Jens Spahn je izjavil, da vse države članice Evropske unije načrtujejo začetek cepljenja 27. decembra, kar je potrdila tudi predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen.www.rtvslo.si
Khmm, ti si že drugi v 24-tih urah, ki namiguje na istospolno usmerjenost policistov. Očitno zna bit nekaj na tem.Tebi osebno bo prste v rit porinil in po barvi na obrazu videl ali jo imaš ali ne. Vse ostale bo pa vprašal.
Khmm, ti si že drugi v 24-tih urah, ki namiguje na istospolno usmerjenost policistov. Očitno zna bit nekaj na tem.
Cerkve bodo odprte.
Zdaj se jim je pa res odpeljalo.
Najbolj rizično skupino dajo na en kup
Cerkve bodo odprte.
Zdaj se jim je pa res odpeljalo.
Najbolj rizično skupino dajo na en kup
Že ves čas:kzs: Ali je slučajno kje zbrano in pregledno napisano kaj je trenutno veljavnega od ukrepov?
A to da grejo rušit vlado sredi največje krize kjer bi morali skup držat kot kdaj koli je pa ok ?