A ti je DARS prepovedal uporabo avtoceste?To je isto, kot bi dal v najem stanovanje, potem pa zahteval, da gredo najemniki vsake toliko ven...najemnine pa ne bi vrnil, ker jim je bila pac omogocena nastanitev noter...vendar noter ne bi smeli stanovati.
Halo, na kateri drogi so to, ker take mimosune lahko sproduciras samo, ce si v drugem svetu!
Saj škoda je enaka z ležanjem na kavču in vožnjo po AC, če nimaš ravno tovornjaka. NIČ.Glede pripravljenosti cest, plačujemo za uporabo, torej, škodo, ki jo naredimo na cestah. Če je cena enaka, nas morajo samo še prepričat, da je škoda, ki smo jo na cestah naredili z ležanjem na kavču enaka kot lanska ko smo na njih naredili 40k+ km.
TO je zlobno natolcevanje.KSZ.
Še malo, pa bo prehod med občinami dovoljen le s člansko izkaznico SDS.
Vprasanje je, ce ti to v tako kratkem casu lahko uspe?
A ti je DARS prepovedal uporabo avtoceste?
A na zavarovalnico si že klical in zahteval znižanje kaska in osnovnega zavarovanja, ker avta nisi smel uporabljati?
Nekateri res ne razumete sistema “naročnine” vezane na časovno obdobje. A taki tudi zahtevate zvišanje naročnine za net, ker ste sedaj več na netu, pa Netflixa, Primea in ostalih zadev?
A na lizing hišo ste že pisali, da vam znižajo obrok za fafing, ker avto samo stoji pred hišo?
Neumnost, ki bi bila za razliko od premnogih ostalih veliko bolj dobrodošla. Kljub temu, da je zrasla na zeljniku SAB.Ma kakšne mate to.... Kakšna cenej vinjeta. To bi bla čista populistična neumnost.
Po možnosti tistega s statusom "potrjeno okužen"poceni prodam screenshot app #ostaniZdrav
Saj škoda je enaka z ležanjem na kavču in vožnjo po AC, če nimaš ravno tovornjaka. NIČ.
Kaj pa unićiš, če se pelješ po AC?
Splužit pa morajo, če se pelje en ali miljon.
Za novo predsednico zdravniške zbornice izbrana Bojana Beović | 24ur.com
Člani Zdravniške zbornice Slovenije so za svojo predsednico izbrali infektologinjo Bojano Beović, ki je širši javnosti postala znana po vodenju svetovalne skupine za covid-19. Prejela je 3154 glasov, njena protikandidatka v drugem krogu volitev Tanja Petkovič pa 2706. Na zbornici so prejeli 5895...www.24ur.com
Senca dvoma nad volitvami
Že tri dni premišljujem o tem, kako naj se kot predsednica Zdravniške zbornice Slovenije odzovem na nepravilnosti, na katere so me opozorili nekateri člani. O sumu nepravilnosti sem obvestila volilno komisijo, ki pa me doslej ni seznanila s svojimi sklepi oziroma ukrepi. Včeraj sem podala tudi...www.zdravniskazbornica.si
Glej eni mate vikend na morju eni mamo pa smučišče v občiniTe se dejansko delajo norca iz nas.
To je isti debilizem kot, smucisca so odprta, ampak iz obcine pa ne smete, da pridete do njih. Mimogrede nam pa se placajte letno karto za smucisca.
O pa še kako ima. Vlada ji je dala mesto vodje khm strokovne skupine, jo tudi brani ob vseh katastrofalnih nastopih in odločitvah. Dodatno izpostavljanje ji je bilo seveda med svojimi kolegi lep plus, da ne omenim, da večini zdravnikom tole stanje hudo ustreza, saj denar kapne ob konkretnemu zmanjšanju dela.
Glej eni mate vikend na morju eni mamo pa smučišče v občini
Ja? Kako pa je potekalo prej in sedaj? Prej je bilo lagano, sedaj je pa lagano sportski, ko pacientov ni.Zakaj so jo volili, mi ni čisto jasno. Ampak tako pač je.
Glede situacije pa verjamem, da komu ustreza, v vsakem poklicu so luftarji, ampak za besedo večina bi si moral pa usta z žajfo umit. Očitno nimaš blage veze, kako poteka delo v zdravstvenih ustanovah sedaj in kako je potekalo prej.