Teb tud nikol ni nč prov.....najlažje ti bo če boš kot poštar mel masko pa kondom skos gor nataknjena.....pa bo
NNNP <------sej veš...stari dobri časi!
Čaki. Ti pri zdravi pameti v telih nebulozah ne vidiš nič slabega? Resno?
Teb tud nikol ni nč prov.....najlažje ti bo če boš kot poštar mel masko pa kondom skos gor nataknjena.....pa bo
NNNP <------sej veš...stari dobri časi!
No, glede na to, čigav fan je že celo življenje, bi težko govorili o zdravi pameti...Čaki. Ti pri zdravi pameti v telih nebulozah ne vidiš nič slabega? Resno?
Nebi rekel. Ta ideja je prišla ravno kontra ideji Janševi vladi. Beovička ni več na Gantarjevi strani.Janez dela! 25ur na dan.
Kakor spremljam objave UL so šali še vedno ok.Za crknit. Najprej trobijo, da šali ne ustrezajo, zdaj pa makse zunaj niso več potrebne. Sej ne vem ali bi se smejal ali jokal.
Drugače - nikoli ni bila pod Gantarjevo “kontrolo” ...Nebi rekel. Ta ideja je prišla ravno kontra ideji Janševi vladi. Beovička ni več na Gantarjevi strani.
Bolj sem komentiral Car ........on bi se peesdil tud če bi to rekel Šarec in če bi 3/4 alterja blo za to.......pač njemu zgleda spremembe v lajfu predstavljajo stresČaki. Ti pri zdravi pameti v telih nebulozah ne vidiš nič slabega? Resno?
Scandemic promotor se sekira za ukrepe?
Its a scandemic, fakedemic, ct40 fake PCR epidemics....
Ampak vseen te ne ustavi da ne bi komentiral.....Bolj sem komentiral Car ........on bi se peesdil tud če bi to rekel Šarec in če bi 3/4 alterja blo za to.......pač njemu zgleda spremembe v lajfu predstavljajo stres
Kar se ukrepov tiče......nisem na tekočem...nekaj sem na hitro prebral okol aplikacije in občin......nekaj sem ujel pri pogovoru s kolegi.....
Si moram zdele zavrtet poročile nazaj
Do predkratkim je bila cela znanost dobiti tan kodo ker je bila na strani nijz kar dobro skrita.Na tej tvoji sliki je velik gumb "VNESITE POTRDITEV OKUŽBE"? Kakšna navodila še potrebuješ?
Čestitke NIJZ za glup sistem. 90% jih bo odgovorilo z napačnima zadnjima dvema ciframa št zdravstvene kartice, ker ne smeš gledati zadnje 3-mestne cifre.Od danes kode dobijo vsi hkrati z obvestilom o pozitivnem rezultatu testiranja.
S 14. decembrom NIJZ začenja z enotnim obveščanjem o rezultatu testiranja COVID-19 | www.nijz.si
Kako poteka obveščanje o rezultatih testiranja?Za obveščanje o rezultatih testiranja poskrbi avtomatiziran sistem obveščanja v upravljanju NIJZ. Pacient je o prejemu rezultata obveščen preko SMS sporočila. Ko pacient odgovori, sistem preveri ujemanje podatkov, nato pa mu posreduje rezultat. V...www.nijz.si
Tud pod razno ne.....ker mi je smešno.....Ampak vseen te ne ustavi da ne bi komentiral.....
Bom še jaz poskusil.
A se tebi res ne posveti, da se večina nas ne pritožuje nad samimi ukrepi (vsaj večino njih) ampak nad načinom uvedbe in komunikacijo ob uvedbi.
Nihče se ne buni ob obveznih maskah v trgovinah, javnih krajih kjer se zadržujejo skupine ljudi - težava je, da je predstavljeno da si kriminalec, ker se sprehajaš brez nje in to na vasi (sredi gozda ob polnoči). Sam nimam težav s masko čez tromostovje - a doma v moji vukojebini kjer ne srečam žive duše na “pešpoti” - komu na čast?
Po drugi strani pa se ukinejo odločbe o karanteni (popravke - se jih pošlje z 4 tedensko zamudo) in še sedaj ni jasno kdo mora v karanteno (pozabi samoizolacijo - to se lahko grejo politiki, športniki in tisti, ki ne hodijo v službo ali so tako visoko v hierarhiji, da se ne pozna al so fizično prisotni na šihtu ali ne).
In dokler to ne bo urejeno - in tu je odgovornost na vladi in ne na raji, ne bo bolje. Pika na i pa so kiksi “vladnikov”, ki se pri nas zgodijo zaradi utrujenosti, na Češkem pa ministra naslednji dan ni več na šiht - pa ne ker bi se samoizoliral.
Zakaj se pa to že prej ni dalo?Od danes kode dobijo vsi hkrati z obvestilom o pozitivnem rezultatu testiranja.
Saj tistim, katerim se zdijo maske zunaj potrebne, jih nihče ne ovira, da jih še naprej nosijo. Me pa še vedno zanima, zakaj jih ti isti niso že spomladi nosili, če so tako koristne?sedaj pričakujem jamranje kako bo sedaj nevarno biti zunaj brez mask na facebooku so se nekateri že pofočkali a še par dni nazaj kako je to brez veze (kar je sicer res)
Neumnosti."Po neuradnih informacijah Televizije Slovenija pa naj bi strokovna skupina v sproščanje ukrepov privolila pod enim pogojem, in sicer, da se od 24. decembra do 4. januarja uveljavi popolno zaprtje javnega življenja in vseh dejavnosti. "
Strokovna skupina naj bi v sproščanje privolila v zameno za popolno zaprtje države med prazniki
Zdravstveni minister ne skriva, da ga je odločitev strokovne skupine glede rahljanja ukrepov presenetila. Po neuradnih informacijah naj bi strokovna skupina v sproščanje privolila pod pogojem, da se od 24. decembra do 4. januarja uveljavi popolno zaprtje.www.rtvslo.si