to verjetno vsak uradni servis, tudi plebejska Toyota.Bimer menja zavorno na 2 leti obvezno. Ce ne naredis, nimas "knjige"
to verjetno vsak uradni servis, tudi plebejska Toyota.Bimer menja zavorno na 2 leti obvezno. Ce ne naredis, nimas "knjige"
Ja,a si mislu , da so uradni servisi za premije na ravni kozolčarjev (terminsko in cenovno ) ?Po knjigi sledi menjava zavorne tekočine (tega nisem nikoli menjal pri nobenem avtu), pa mi uradni reče, da se še kar ploščice zraven menjajo, čeprav računalnik nič ne pravi o tem. Pa sem šel v Celje na uradnega, niso nič komplicirali, še avto so mi posodili, da sem naredil 100 km z njim in nič računali
Ne dam skoraj 500 za menjavo ploščic, raje avto prodam.
Ne vem če boš avto zaradi tega za 3500€ dražje prodal.Nevem, za moj avto je na uradnem diski in ploscice spredaj zadaj 5 jurjev. Sam naredim za ene 1.500. Ampak ne bo v Knjigi...
Ja sam tud nisi klasičen lastnik bmwja, ti tud ventilčke kupuješ pri kitajcu.Nevem, za moj avto je na uradnem diski in ploscice spredaj zadaj 5 jurjev. Sam naredim za ene 1.500. Ampak ne bo v Knjigi...
Dobro zdaj pa še pove kak avt voziš, da si bomo na jasnemNevem, za moj avto je na uradnem diski in ploscice spredaj zadaj 5 jurjev. Sam naredim za ene 1.500. Ampak ne bo v Knjigi...