Sem imel ravnokar enako napisano.Tudi če si kdaj imel kaj kredibilnosti, si jo s tem povsem izgubil!
Sem imel ravnokar enako napisano.Tudi če si kdaj imel kaj kredibilnosti, si jo s tem povsem izgubil!
Jaz pa sem mnenja, da se večina kar drži oz. bi se držala veliko bolj, če ne bi bilo tako dolgoročno neumnih ukrepov, ki vsakemu z nekaj soli v glavi prižge žarnico, da tu nekaj ne štima. Dodaj še eksistenčno ogroženost in verjetnost, da se bodo ljudje držali takih ukrepov gre močno navzdol. In žal vlade ne morem pustiti ob strani, ker je glavni krivec za tako dogajanje. Imaš lahko najmočnejšo vojsko na polju, a če je vodja zmeden, posran in daje neumne ukaze, ne bodo zmagali.Govorimo o omejitvah/ukrepih.
Pustimo vlado zdaj ob strani. Ni idealna in dela nemalo napak, predvsem z obnasanjem. Pa vendar, ce nekdo a priori ne uposteva ukrepov samo zato da kontrira "vladi" je to pac dokaz sebicnosti. Vedno je nekaj da covidioti trajbajo svoje, statistike, PCR, youtube, sosedova micka, click-byte novica... Ce tega ne bi bilo, bi SLO ze zdavnaj obracunala z epidemijo. Primer je bil prvi val.
To je tako kot tiste reportaze ustavljanja radarja. Od desetih ustavljenih ne bo eden rekel:"ja zgal sem ga cez omejitev....priznam". Vsak bo imel 1000 in 1 izgovor, samo da ne prizna prekrska. Ko pa se bo odpeljal pa bo v avtu itak razlagal da so omejitve brez veze, da nimajo smisla. Slovenistan pac.
Jaz pa sem mnenja, da se večina kar drži
To se ne DOGAJA. Poslušajte zadnji LD;GDPustimo vlado zdaj ob strani. Ni idealna in dela nemalo napak, predvsem z obnasanjem. Pa vendar, ce nekdo a priori ne uposteva ukrepov samo zato da kontrira "vladi" je to pac dokaz sebicnosti
Samo v sloveniji se ukrepov drzijo, pa ne zalezejo. Cemu nadalnje razpravljanje.
Ukrepi so idiotski in ljudje niso zombiji, da bi požrli vse kar jim servira nesposobna vlada in stroka. Dodatno mnogi ne morejo tega požret, ker morajo delat (kdo bi si mislil), delodajalci ne sprejemajo "žena je okužena" izgovora. Hočejo papirje, hočejo, da je delo narejeno, hočejo nadomestila in še in še. Ko ti vrhovni idiot izjavi, da je edino delo državljana ležanje na kavču in gledanje tv, lahko samo še kozlaš.Samo v sloveniji se ukrepov drzijo, pa ne zalezejo. Cemu nadalnje razpravljanje.
Ajoj, sem čaku, da bo en ta mimosun napisal, pa si ga ti. Gorenjska regija je mela katastrofo nekaj tednov nazaj, pa osrednjeslovenska tud. Si ti še zmer ziher, da je to zarad "pridnosti". Kakšne streljate nekateri...nagrada da je odprtje trgovin....
Ukrepi so idiotski in ljudje niso zombiji
Niti približno slični ukrepi in še bolj važno, podani čisto drugače, ob pravem času, za točno določen čas, brez stranskih agend in hlastanja za položaji in obračunavanji z vsemi počez. VELIKA razlika, da bo povprečni Janez razumel in sodeloval.Se enkrat, slicni ukrepi so zalegli na ceskem, slovaskem, avstriji. Hitro in ucinkovito. Tako da se stanje (ze) normalizira.
Na hrvaskem ki so nam blizje zaostrujejo postopoma ker so apelirali na kooperativnost v tem valu, pa tudi ne zaleze. In zategovanje se nadaljuje. Braca bez gaca...
Hojsu se lažje dvigne.Prepoved prehajanja občin pomaga, kako že?
Ker on lahko, mi pa ne smemo!Hojsu se lažje dvigne.
Niti približno slični ukrepi.....
Tako je, niti približno niso to enaki ukrepi. Razlike so točno tam, kjer so naše idiotske in podane z dodatno agendo, njihove pa ne. Pri vseh netočnostih in zaverovanosti vase ter polovični bralni sposobnosti me hudo skrbijo tvoji pacienti.Ma niti priblizno, niti slucajno...
COVID-19: official measures and important information (updated continually) - IOM Migration information center
We provide free services to non-EU nationals: Legal advice, Labour and social counselling, Support of education and retraining of foreign nationals, Free Slovak language courses for foreign nationals, Courses of social and cultural orientation in Slovakia, Support of the life of foreigners in...www.mic.iom.sk
Service & Facts ➢ Information for your Trip to Austria
Useful tips, practical information, and interesting facts: ✓ Public holidays ✓ Currency ✓ History ✓ Climate & nature ✓ What are Austrians likewww.austria.info
Tako je, niti približno niso to enaki ukrepi.
Ma niti priblizno, niti slucajno...
COVID-19: official measures and important information (updated continually) - IOM Migration information center
We provide free services to non-EU nationals: Legal advice, Labour and social counselling, Support of education and retraining of foreign nationals, Free Slovak language courses for foreign nationals, Courses of social and cultural orientation in Slovakia, Support of the life of foreigners in...www.mic.iom.sk
Service & Facts ➢ Information for your Trip to Austria
Useful tips, practical information, and interesting facts: ✓ Public holidays ✓ Currency ✓ History ✓ Climate & nature ✓ What are Austrians likewww.austria.info