A pol nima smisla menjavati vlade?zdaj je škoda že narejena.
A pol nima smisla menjavati vlade?zdaj je škoda že narejena.
A pol nima smisla menjavati vlade?
A, se mi je zdel, da ne bo od tebe nič drugega kot zajebancija.jaz bi ze zdavnaj odprl vse, pa bo kar bo.
ker zmagat tu se ne da.
Smatraš/veš da v cca. pol leta ne bo zadosti učinkovitega cepiva?jaz bi ze zdavnaj odprl vse, pa bo kar bo.
ker zmagat tu se ne da.
A, se mi je zdel, da ne bo od tebe nič drugega kot zajebancija.
Smatraš/veš da v cca. pol leta ne bo zadosti učinkovitega cepiva?
Za neumne ljudi je treba napisat 100 strani pa zelo malo zaleže. Za pametne je eno navodilce zadosti.Kakšen trot moraš bit, da za statistično manj okužene regije odpraviš omejitev na občine tistim, ki imajo naloženo aplikacijo na GSM? Torej otroci, ljudje brez pametnega telefona in še kup drugih odpadejo?
Kako ti uspe sproducirat toliko ukrepov s tako neumnimi pogoji?
No to pa je mnenje. Niti ni tako daleč od mojega.ne ne, čist resno mislim.
veš da sem bolj na strani osebne odgovornosti kot kolektivne.
dejstvo je pač da nihče na svetu prav dobro ne ve s čim se soočamo (razen yt zdravnikov)
in slovenci kot smo, čeprav smo v istem zosu kot cel planet, pa zdaj ne pričakujemo ampak zahtevamo (ker nam kot brezplačna šola in služba do penzije) da se naše življenje navkljub vsemu ne spremeni niti malo.
je že nekdo pisal, da pač tisti ki smo že kdaj imeli kak zdravstveni zaplet pač gledamo na to drugače.
ne vedno mislit da tisti ki imamo nasprotno mnenje ga imamo z neke pozicije moči.
v štartu leta sem planiral prodat podjetje pa je prišel virus, zadevo zjebal ... prodajo sicer speljal do avgusta ampak dosti slabše kot bi jo drugače, 4.9. odprl s.p da začnem delat dalje, kar se je potem čez en mesec ustavilo, ne kvalificiram se za nadomestilo, delat ne morem, tak da sem isto v ***** kot vsi ostali.
pač ne jamram, vem da ni vse idealno, oz niti ne pričakujem da bo, ker življenje pač ni disneyeva risanka. Trenutno iščem rešitve oz. pripravljam en spletni posel, malo bomo oklestili nepotrebne stroške pa bomo pregurali
tak da jaz bi dal priporočilo maske pa higiena + distanca, pol dalje mi je pa vseeno če potrčkoti pod pazduho ližejo pozitivne na intenzivni
No to pa je mnenje. Niti ni tako daleč od mojega.
Edini neumen tu je vlada. Ker zaradi takih pavšalnih odlokov, ki bodo sedaj zahtevali 100 in eno pojasnilo te trot v uniformi brez težav zajebava in kaznuje.Za neumne ljudi je treba napisat 100 strani pa zelo malo zaleže. Za pametne je eno navodilce zadosti.
Št. covidiotov v SLO je visoko, zato je treba zadeve natančno definirat in določene rizike na papirju izločit - objava v uradnem listu.
Objava v uradnem listu je zapovedana v ustavi, zaenkrat. Tko da če češ zapret šole, ne gre drugač, žal.Za neumne ljudi je treba napisat 100 strani pa zelo malo zaleže. Za pametne je eno navodilce zadosti.
Št. covidiotov v SLO je visoko, zato je treba zadeve natančno definirat in določene rizike na papirju izločit - objava v uradnem listu.