Ja, to je zdej bistvo tega, kar sem napisal.Seveda lahko kupiš gate, samo v štacuni jih ne moreš poskusiti. Kar pri gatah ni ravno fail.
Ja, to je zdej bistvo tega, kar sem napisal.Seveda lahko kupiš gate, samo v štacuni jih ne moreš poskusiti. Kar pri gatah ni ravno fail.
Nimaš mi kaj privoščit, sem lepo v samoizolaciji.Pa McGiver, verjemi, ti zelo privoščim, govorim samo o šalabajskih ki nas vodijo.
Ah jebigapol. Pol se pa drž, pa upam, da bo še kej snega na Pohorju, ko se uštimaš.Nimaš mi kaj privoščit, sem lepo v samoizolaciji.
Glede na to, da sneg nima glih vonja, bi lahko šel smučat, ker drugo mi ne fali, ampak se obnašam vsaj delno odgovorno do drugih.Ah jebigapol. Pol se pa drž, pa upam, da bo še kej snega na Pohorju, ko se uštimaš.
Na sliki se vidi, da sta oba utrujena, zato nimata mask.slučajno naletel na to sliko:
Kriv je pa kdo? Trenutna opozicija, ker še vedno ni na vladi, da bi dala ven prave ukrepe.Nemčija danes. Merkel: hvala lepa vsem državljanom Nemčije, ker so se ukrepov tako dobro držali. Žal ni bilo dovolj in bomo morali državo za 25 dni bolj ustaviti. Retorika je čudovita in miljone let pred našimi kreteni.
Ustavili jo bodo MANJ kot smo mi ustavljeni že 2 meseca. Druženja bo lahko več, celo izven domačih mehurčkov. Šole so laufale, sedaj bodo nekaj dni imeli počitnic več, to je to.
Kakšen lep svet v primerjavi z našo greznico.
slučajno naletel na to sliko:
Ne, ne. To samo pijeta vodo.
Naši so popolnoma izgubili kompas z ukrepi do sedaj in se stisnili toliko v kot, da morajo ob neizboljšanju razmer odpirati nazaj. To vse pove o njihovi strokovnosti in o tem, da vedo kaj delajo.
Jest bi pa od tebe enkrat mnenje. Ker do zdaj drugega ni, kot norčevanje, replike in lajki.bi se upal it stavit da si do danes, do 30 min nazaj bil proti vsem ukrepom, zdaj te pa moti sproscanje ?
Jest bi pa od tebe enkrat mnenje. Ker do zdaj drugega ni, kot norčevanje, replike in lajki.
Ajde, napiši svoje mnenje, da te vidmo.
jaz bi ze zdavnaj odprl vse, pa bo kar bo.
ker zmagat tu se ne da.