To si sebe mislu? Si na straži, da nau čist tišina, da nau sumljiv?ja se vidi da so druge vrste sralci budni.
pa za tok boljše se imajo nekateri.
Nazadnje urejeno:
To si sebe mislu? Si na straži, da nau čist tišina, da nau sumljiv?ja se vidi da so druge vrste sralci budni.
pa za tok boljše se imajo nekateri.
A to je tekma po tvoje? Ti kr sanjej.uuu kakšna dobra kontra
Tebi je lahko, eni pa moramo pecikle napumpat, petek jeJe pa tišina že cel dopoldne, tko da me res zanima, kaj bodo naumili twitkoti. Kdo bo zdej na vrsti za posrat. Kdo je ta grdi Kučanov človek, ki je vladi inkognito narobe svetoval.
ah tisto veva da sem jaz zmagal ko si zgubil živce. nimam navade mrcvarit poražencevA to je tekma po tvoje? Ti kr sanjej.
ah tisto veva da sem jaz zmagal ko si zgubil živce. nimam navade mrcvarit poražencev
te je malo zabolelo ker si dojel da si isti sralec kot 123? že cel dopoldne tukaj paradiraš na eno mnenje US katerega še sam najbrž prav dobro ne razumeš ampak ej, "kontra pa je, dons smo jih pa mi"
Upočasnila ga je prekuženost prebivalstva:A da nismo uspeli upočasniti širjenja virusa? Milsim da upočasnili smo ga samo zmanjšati ga ne moremo.
Čehi so 'pred nami', ker njim je uspelo upočasniti širjenje virusa z ukrepi. Pri nas se bo virus upočasnil širiti zaradi prekuženosti, to pa, ker ukrepi niso prijeli.
Virusu bolj zaupajo?Ljudje ne ignorirajo ukrepov. Nima to nobene povezave z maščevanjem, gre za zaupanje.
Bravo! In ko se to dejansko naredi, se tega ne objavi. Kje so podatki septembersko/oktobrskega dela nacionalne raziskave?Dokler nekdo fakticno ne zmeri.
Cappy mode on:ah tisto veva da sem jaz zmagal ko si zgubil živce. nimam navade mrcvarit poražencev
Abejžgalomt? Res? Kdo bo zdej kriv? Infiltriran Kučanov kader? UDBA? Ne ga srat. Jasno je bilo povedano večkrat, pa ne samo od Terška, da z odloki ni vse OK. Da Hojsek po odstopu na ta način ne more več Hojsovat. Nikoli ni noben od teh rekel, da so sklepi nepotrebni. Sam Janša in njegova drhal so se na to požvižgal. Se je blo treba posvečat volitvam v Ameriki, kadrovanju, Ćordiću, biciklistom, kozlanju po twitterju, you name it.
Zdej bo pa infiltriran kader kriv....Vanzemaljski neprijatelj na granicama, unutrašnji vrba svaku priliku, a ti tu izigravaš pametnjakoviča....