Vsak državljan ima pravico do svojega mnenja, torej tudi Marko Potrč. Markove izjave glede COVID-19 so bile in so njegovo stališče, in nikakor stališče družbe Planet TV. Naša družba spoštuje ukrepe COVID-19, ki jih sprejema vlada, naši napori so usmerjeni v to, da pripomoremo k umiritvi epidemije. Zaposleni, ki jim delo to omogoča, delajo od doma, v podjetju pa zaposleni striktno nosijo maske, razkužujejo roke, redno zračimo prostore in upoštevamo ukrepe,“
Za storitve, ki jih nimaś na voljo v svoji občini lahko prehajaš občinske meje.
Samo zaradi tamale, ki ima tukaj prijatelje in zaradi tega ne želi iti dol (jo čist razumem), jaz pa ne mislim biti stran od nje več mesecev.Zaksj nisi na pagu ostal ce ti je tak hudo tu?
Se spomniš letošnje pomladi, kdaj so šle številke že dol in to krepko, pa kdaj so odprli? Šele kakšen mesec po tem, ko so bile številke že na minimumu. Nekje sredi junija, če se prav spomnim? Pa s kakšnih številk smo sestopali spomladi in s kakšnih bomo sestopali zdaj.Kje piše da bi konec spomladi? Zaenkrat so predvidevali potek glede na špansko gripo. Ampak s temu ukrepi se je vse skup samo razvleklo. Drugi val počasi bo konec meseca mi zaprti vrhunca pa še kar ni.
Luštn je bit na Hrvaškem s tvojo slovensko nadpovprečno plačo, taka fajn država, galebi čivkajo, morje buči, nekje daleč v konobi se sliši Oliverja, ki poje ....Mojjj galebeeeee....V resnici stvari niso tok rožnate tam. Ni tok fajn k zgleda povprečnemu turistu. Tko da zdej pa res mal poglej ven iz svojega balončka in nehi jamrat.A veste kaj je najbolj tragično (če odmislimo, da številke ne gredo na bolje in da ljudje umirajo, krivi smo pa narod)?
Da dokler ne greš ven iz Slovenije v eno tako odprto državo, kot je Hrvaška, se sploh ne zaveš, v kakšnem zaporu živimo, tako smo že navajeni tega. Zdaj razumem in vidim iz prve roke, zakaj severno korejci sploh ne poznajo druge realnosti, ker se navadiš, prilagodiš na tako življenje. To nam postaja vedno bolj normalno.
Tam (npr s Hrvaške obale) pozabiš na vse hudo tukaj in šele ko se vračaš nazaj, imaš občutek, da greš nazaj v zapor.
Bom nehal, da ne bom sebičnež, ki ne morem malo potpeti.