A ne smeš iz bloka?
Se vam je čist sfecljalo?
Dejansko obstajajo takšni, ki jim je sedaj totalno sranje: recimo starša, kjer so na delu nefleksibilni, doma pa dva froca 7 in 9 let. Ampak veš kaj: takih NE slišiš, ker nekako sfolgajo, res pa ne ”delajo“ 18 ur na dan in zraven sklofsjo 1000 postov in pregledajo vse YT teorije zarote.
Slišiš pa snowflake, za katere je vlada kriva, ker je zažgala kosilo. Ali pa snowflake, ki primerjajo tole z zaporom, a v żivljenju še niso bili niti mimo zapora, kaj šele v njem. Pa seveda zaradi vlade morajo sedaj delat 18 ur na dan, da bi pa delodajalca povprašali po zdravju, saj je očitno delovni proces neustrezno organiziran, to pa ne. Morda so pa sami sprejeli to in so tudi ustrezno plačani, ampak je treba nekoga drugega najti, da bo kriv, saj oni so vedno žrtve.
Mi smo tudi v bloku, dva froca, moje stvari za delat imam pri starših, že dva meseca nisem bil tam, razen ko grem staršema pomagat. Po mnenju nekaterih bi se moral že 2x obesit, pa vlada je kriva.
PS: redarka naju je s frocom v nedeljo zjutraj odpravila iz praznega nogometnega igrišča, prepovedano. Namesto, da bi šel na FB cvilit ali po štrik, sva šla s frocom peš 2km stran na prazen travnik izven naselja. Rešeno, res pa se to na FB ne bere kot novica, pa spodaj milijon všečkov od ostalih snowflakeov, ki tudi doma visijo, namesto da bi se ven odpravili.
Je pa ta epidemija bila zame zelo koristna: FB praktično skoraj ne uporabljam, sem pa zaradi te epidemije odpikal kar nekaj snowflaekow, ker vsakodnevnega jokanja in prelaganja krivde na druge pa res ne moreš spremljat, saj se ti zmeša.
Še tole: prejšnji teden sem DELAL, ne ''delal'' dva dni po 14 ur, čudno da ni bila vlada kriva za to. Danes sem tudi šel spat šele ob 2.00 zjutraj, ob 7.00 sem bil že pokonci. Sedaj iščem štrik, ker to kar mi ta vlada dela, ni več ničemur podobno... #showflake