Aaaa zdej mi je pa jasno... ti še rasteš.Ker se mi res da ubadat s probavanjem modelov in številk za dva otroka.
Drugač pa ja, bomo vsi malo bolj ohlapne stvari nosili, pa je. Ko naročiš številko večje, da je za ziher...
Aaaa zdej mi je pa jasno... ti še rasteš.Ker se mi res da ubadat s probavanjem modelov in številk za dva otroka.
Drugač pa ja, bomo vsi malo bolj ohlapne stvari nosili, pa je. Ko naročiš številko večje, da je za ziher...
A je Ajnštajn mogoče pomisli, da je bil kaotop samo en izdelk od vab, katere sistemi lansirajo.Si pomislil, da so laptopi zdej življenjsko pomembna roba? Sej ne rabiš bit glih Ajnštajn, da ti je jasn zakaj....
razlika je v tem da spomladi smo vsi "pomagali" pri teh ukrepih sedaj pa so nam ti ukrepi v napoto pri dosegi svojega cilja.Enako kot pred zaprtjem gostiln oz. lokalov. Hitro vsi na kup, ker potem nekaj časa to ne bo izvedljivo a s tem se naredi točno tisto stvar, ki je v trenutni situaciji najmanj zaželjena in sicer gužvanje na kupu in zaradi česar se dotične ukrepe tudi načeloma uvaja.
Potem se pa folk čudi številkam okuženih kljub sprejetim ukrepom (katerih se nekateri še vedno ne držijo ama NIČ razen tam, kjer drugače ne gre, recimo maske v trgovinah). LOL.
Laptopi so bli iskana roba zarad šole na daljavo.A je Ajnštajn mogoče pomisli, da je bil kaotop samo en izdelk od vab, katere sistemi lansirajo.
Danes kaotop jutri TV, pojutrišnjem aparat ta peko kruha.. same življenjsko pomembne stvari kj jih lahko kupiš le v špeceriji.
Itak. Ravno zato me osebno zelo presenečajo navali na trgovine. Kot da drugih opcij sploh ni.Pa sej take in podobne zadeve se dobi online. Pa še izbira je veliko večja.
Tehnične trgovine na zadnjih vratih oziroma dostava na dom.Pa sej take in podobne zadeve se dobi online. Pa še izbira je veliko večja.
Itak. Ravno zato me osebno zelo presenečajo navali na trgovine. Kot da drugih opcij sploh ni.
Mi gre električna peč. Kje naj jo kupim? Ali naj bom 14 dni v mrazu?
Interneta nimam ker sem en star ata. S sosedi se tradicionalno slovensko ne razumem pa tako ali tako se ne smem družit.
Ne in ne.Kontaktiraš sina/hčerko/vnuka/vnukinjo preko telefona (ki ga verjetno imaš) in potem oni preko interenta (ki ga verjetno imajo) naročijo novo električno peč ter ti jo dostavijo. Lahko tudi v drugo občino, saj gre v tem primeru za dovoljeno izjemo oskrbe. Morda bi tako šlo...?
Ne in ne.
Vi bi kar samo preko neta naročal. In potem je rok dobave 14 dni ker jo imajo pri uvozniku npr predvidena odprema 26.11
Naslednji!
Zdajle in tedenske nabave fasunge (jap, samo 1x na teden sem v štacuni). V Leclercu je štala. Folka za popizdit, in to še vedno cele familije, ata, mama, trije otroci, najmlajši po možnosti še v vozičku, parčki, kolegi itd. Maske vsaj v 1/3 primerov pod nosom, morda celo ust ne prekriva. Razdalje absolutno nobene, najrajši bi se z vozički v riti zaletavali. In potem se čudite, zakaj smo v riti.V drzavi ki ima najvec trgovinskih povrsin glede na svojo velikost?
Pohajkovanja po trgovinah in brezglavi konzumizem so zraven fausije najvecja bolezen nacije.
Pa sej take in podobne zadeve se dobi online. Pa še izbira je veliko večja.