Pa upokojenci do devetih, pa upokojenci ne po deveti......V eni trgovini, ki ima veliko podružnic po Sloveniji so postavili kar gajbice med vrata pa je kao ločen vhod. Itak se je prvi, ki je v telefon gledu zložu čez njim in potem od varnostnika slišim guspodine košarica pa razkuževanje ruk sta obveza.
Za crknt kere butalščine se bodo še spomnili.
Kot, da ob prvem valu niso imeli generalke vsako jutro nova pravila. Kaj bo naslednje lihe in sode cifre kdaj greš lahko v trgovino.
A to je kao toDanes v lokalni trgovini postavljajo stožce in trak po sredini avtomatskih drsnih vrat in probavajo, če se da z vozičkom mimo priti. Če to inšpektor odobri kot ločen vhod in izhod, potem vsaka jim čast.
Spet kar eno bluzenje z iskanjem podpore vladi, kako dobro dela.
Naslednjih 14 dni ne sme priti noben serviser. Izjema so okvare v sistemu, če te zaliva ali crkne elektrika.Nateguje te. Drugega POKLIČ.
Če ti žarnica crkne, boš jo pa prek interneta naročil, ker jo vse trgovine morajo odstraniti s polic.Po moje je največja traparija v zadnjih ukrepih to, da trgovine, kot so Hofer, Lidl, Spar, zaradi enakopravnosti s specializiranimi trgovinami, ne bodo smele prodajati tehnike ali tekstila. Velja od ponedeljka.
To bo zanimivo v praksi, ko te bodo poslali na neki razpis a oni imajo že nekoga izbranega od plave kuverte do stricov.
Tako je fèrPo moje je največja traparija v zadnjih ukrepih to, da trgovine, kot so Hofer, Lidl, Spar, zaradi enakopravnosti s specializiranimi trgovinami, ne bodo smele prodajati tehnike ali tekstila. Velja od ponedeljka.
Pa vecina Sparoc in marsikateri Mercator.Se pravi je samo Hofer legalno odprt. Kaj bo rekel varuh konkurence
Ozeroma ne, mislim da ima tudi Eurospin ločeno
A potem na Petrolih tudi ne bo mogoče kupit določenih stvari, pa na poštah ipd.!?Tako je fèr
Viš, kle je tisti hakeljc. Nekdo ki v življenju ni delal (manipulacija lastnih telesnih izrastkov ni delo), zdaj "dela" in drugi uči kako se dela.In takim kulturacem vzet podporo.
Vlada dela.
Blago, ki je namenjeno kmetijski dejavnosti, lahko prodajajo.Po moje je največja traparija v zadnjih ukrepih to, da trgovine, kot so Hofer, Lidl, Spar, zaradi enakopravnosti s specializiranimi trgovinami, ne bodo smele prodajati tehnike ali tekstila. Velja od ponedeljka.
Še enkrat: koliko jih zamenjaš na dan?Lahko ti povem da jih glede na tvoje pisanje zamenjam na teden več kot ti in mirsi skupaj od marca.
Plezajo in plezajo do daske in naprej.Po moje je največja traparija v zadnjih ukrepih to, da trgovine, kot so Hofer, Lidl, Spar, zaradi enakopravnosti s specializiranimi trgovinami, ne bodo smele prodajati tehnike ali tekstila. Velja od ponedeljka.