Ukinit javni potniški promet in hkrati zahtevat, da vsi pridejo v službe...Včeraj je naš nepreklicno neodstopljeni izjavil, da sodelavca ne smeš peljati v službo, če nista iz istega gospodinjstva, danes pa objavljajo naj delodajalci poskrbijo za transport zaposlenih.
No, so že spremenili, če so zaposleni v isti firmi, se jih lahko šest vozi v istem avtomobilu.
Moj znanec masko vsak večer namoči v česen v šnopsu in pravi, da ta mešanica vse zatolče.
Če sem malo zloben, bodo pa sedaj kasirali ker se jih preveč vozi v istem avtomobilu.Včeraj je naš nepreklicno neodstopljeni izjavil, da sodelavca ne smeš peljati v službo, če nista iz istega gospodinjstva, danes pa objavljajo naj delodajalci poskrbijo za transport zaposlenih.
No, so že spremenili, če so zaposleni v isti firmi, se jih lahko šest vozi v istem avtomobilu.
Tiste raziskave različnih mask so tudi vse fail, ker nobena raziskava ni narejena v realnih pogojih.
Torej v pogojih, da nosiš eno masko od spomladi, pa da jo stalno šlataš, popravljaš, da jo včasih obrneš v eno stran, drugič v drugo, da ti zleze pod nos, da se pralne nikoli ne perejo, se nosijo po žepih,polaga na različne površine, ....... Teh raziskav v teh pogojih pa ni nikjer.
Potem pa še, koliko ščiti tudi dovoljeni šal ?????
Pa vprašanje, če je virus v zraku, zrak pa gre skozi masko, zakaj ne more skozi masko tudi virus??? To tudi ne zna noben odgovorit????
Pa ne govori napamet, zadnjič sem spremljal sejo parlamentarne komisije, si je en govorec masko popravljal na 5 -10 sekund, vsakič mu je zlezla pod nos.
Na kolk časa menjate maske?
Jaz jo stisnem, veckrat, pa nic ne pomaga. Ko govorim stalno leze dol.ker na nosnem predelu nikoi ne stisnejo maske ob obraz
Menjamo? Ko elastika spusti (se ni zgodilo) ali pa, ko jo izgubim (se se ni zgodilo).Na kolk časa menjate maske?
Ma zaplezani so u božjo mater. Dimnikarji delajo.... Kaj pa servis kurilnih naprav, bele tehnike? Kaj če ti crkne šporhet? Sendviči? Sej je sam 14 dni.....Včeraj je naš nepreklicno neodstopljeni izjavil, da sodelavca ne smeš peljati v službo, če nista iz istega gospodinjstva, danes pa objavljajo naj delodajalci poskrbijo za transport zaposlenih.
Da ne govorim, da tud če bi se hotu držat pravil niti ne veš, če se jih, ker si vsak jeben dan kej novga spomnejo.Na da boš malo slikce gledal kaj vse lahko maske filtrirajo ker brat vem da se ti ne da..
N95 vs FFP3 & FFP2 masks - what's the difference?
In light of Covid-19 Fast Life Hacks looks at the difference between respirator filtering standards such as N95 and FFP2/FFP3… Masks vs Respirators Before we go any further, let’s just clarify on a technical difference between a “mask” and a “respirator”. In day to day language we often say...fastlifehacks.com
Ti pogoji niso normalni ki jih ti opisuješ , to so pogoji ko se ljudje ne držijo pravi ki bi se jih morali, takši kot ti pa govorijo kako zadeve ne delujejo s strani stroke. Če ti nosiš eno masko 3 mesece to ni problem ne Janše ne Beovičeve in ne Kreka. To je izključno tvoja malomarnost. In ne potem prelagat odgovornost na druge če se ne držiš pravil.
Ja se pa strinjam sramotno je kako se vlada in njeni predstavniki obnašajo in predstavljajo v javnosti. Beovičeva nikoli ne nosi maske pravilno nameščene, pa večina iz NIJZ tudi ne ker na nosnem predelu nikoi ne stisnejo maske ob obraz. Potem jim pa zaradi tega dol leze in ves čas popravljajo. Jebi ga takle imamo, to ste izvolili. Saj pri drugih strankah ni nič drugače.
r namoči v česen v šnopsu in pravi, da ta mešanica v
Tako je. Pa tako pljuvanje po švedskem modelu. Kakšne sem še poslušal poleti tukaj, ko sem govoril, da počakajmo do konca, da Švedske pa že ne bomo, po smrtnosti, nikoli ujeli. Blackjack je hotel njihovega glavnega epidemiologa dati kar na sodišče.
V dveh tednih bomo imeli proporicalno več umrlih kot oni, pa kako mi živimo, pa kako oni živijo?
Koga bomo pa mi zdaj dali na sodišče?
Ukrepi vlade so očitno tako neživljenjski, da zdaj baje že 9letnike pripravljajo k misli na samomor
Poglej priponko 38195
The Social DilemmaCca 3 tedne nazaj se je fentala najstniška hčerka ene znanke. Zaradi šole. Boš šel staršem razlagat, da so imeli snowflake otroka?
Frajer. To niso heci. Duševna stiska je jeba. Ampak se teh stvari večina ne zaveda in ma do tega tak jebivetrski odnos. Mam sodelavca, mal poseben tip, posledično sam, v srcu ni slab. Tole ga je že spomlad vrglo kr konkretno, ker je sam, doma pa še z nami ni mel stika razen enkrat tedensko teamse. Od včeraj na dolgotrajni bolniški.... zlom.... So eni k jemljejo to tko kot ti in frajarišijo.... Duševni zlom se lahko zgodi vsakemu.definicija snowflake..... bo tastari za vsak drek štrik risal celo življenje.
Js nosim isto (pomoje je pralna) od spomladi, enkrat sem jo vmes splaknil.Na kolk časa menjate maske?