Si zamislis kake cage bodo potem po drzavi...pa to se bo vse spilo pa vse skadilo..
Potem boš dolgo dol... kakih 20 let, dokler puklastega ne pobere in domobransko stranko tudi.
Huj. če bo naslednjih 20 dbi odločilih bo že veseli december.hja, priblizno podobne kot v prvem valu...
aja, pa seveda z upostevanjem vseh ukrepov.
Zato pa grem dol, ker ne zdrzim vec tukaj, zaprt v obcino.Men je zanimivo da taki "ta priviligirani", ki takole tedensko izkoriščajo sistem in se potem hvalijo po netu, po drugi strani najbolj jarmajo nad omejitvami pa kako smo v občine zaprti.
Nevem zaj če si že kdaj odpr oči ampak nismo vsi iz sive LJ in okolice.se jih raje zapira v lonec sivine,
Mi je kr solzica pritekla, ko sem prebral da ne zdržiš več. Revček.Zato pa grem dol, ker ne zdrzim vec tukaj, zaprt v obcino.
Dejstvo pa je, da je dol bolj zdravo okolje, kot tukaj. Je s tem kaj narobe?
To, da imamo pa zdaj meje polzaprte je pa se en debilizem te vlade, glede na to, da imamo proporcionalno vec okuzenih kot hrvati. Namesto, da bi se ljudje, penziči in ostali lahko umaknili v zdravo, soncno, samotno okolje na Jadranu se jih raje zapira v lonec sivine, kjer se pocasi vsi kuhamo in umiramo na obroke.
In vam to z veseljem privoscim, kakor sem preprican, da vi, ki imate to lepo naravo in soncek, ko stopite iz doma, privoscite nam, ki gledamo to bedno sivino vsak dan, cel dan, delamo vsak dan od doma, nimamo nobene spremembe okolja, vsak dan je enak prejsnjemu, zraven solamo tamale in ne smemo nikamor visje na soncek, da si vsaj za vikend privoscimo nekaj lepega, v samoti, kjer za trenutek pozabis na vse to.Nevem zaj če si že kdaj odpr oči ampak nismo vsi iz sive LJ in okolice.
Pri nas je še vedno lepo zeleno po tleh, Gozdovi pisanih jesenskih barv in sonček sije. Nobene sivine ni (razen ko pogledam garažna vrata)
Vlada daje zastonj denar podjetjem, delavce pušča na cedilu:
Vlada sprejela šesti protikoronski sveženj, ki prinaša delno nadomestilo fiksnih stroškov podjetij
Vlada je sprejela predlog zakona o interventnih ukrepih za omilitev posledic drugega vala epidemije covida-19 (t. i. PKP 6), ki med drugim prinaša subvencioniranje gospodarskih subjektov za čakanje zaposlenih na delo in podaljšanje moratorija na kredite.www.rtvslo.si
Med predlaganimi določbami šestega protikoronskega svežnja je tudi napovedana sprememba pri brezposelnih ‒ ti naj bi že od dneva vpisa v evidenco brezposelnih oseb, in ne šele po treh mesecih, morali sprejeti ponujeno primerno zaposlitev, ki ni nujno tista, določena z zaposlitvenimi cilji v zaposlitvenem načrtu. Tak ukrep naj bi veljal do konca junija prihodnje leto z možnostjo podaljšanja.
Upam da bo v pomoč AndY1 -u.Ja, seveda, "revčki" so vsi, ki imajo kakršnekoli stiske in težave. Potem se vse drži zase, da bognedaj sosedi kaj ne slišijo in ne vidijo, da jih ne bo še cela vas zajebavala. Na koncu pa ljudje počijo in popokajo celo družino. (Glej Janče te dni.)
Če ima kdo možnost kako si preuredit življenje, da mu je lažje, bolj prijetno, bolj karkoli, in pri tem nikomur ne škodi, ga/jo absolutno podpiram.
Heh sick. Pa da želiš človek da bi politike doletela smrt... Kot da bo naslednji šaljivec ala Šarec rekel, ljudje jaz sem z vami idemo žurat, korona nam nič ne more, Janša je moron.. Gremo v šoping centre.. Potem bo pa jok v kontra smer, da je nevemkdo umrl zaradi premilih ukrepov in spet politike postrelat... Mislim, kdo pa naj odloča, alter experti al kako..