Vodja opozicje je pa zdaj kot odgovorna alternativa pošolal neodgovorno vlado ... Logarja in Kreka.
tole je pa spet en velik fail PR službe...
ccc...
Vodja opozicje je pa zdaj kot odgovorna alternativa pošolal neodgovorno vlado ... Logarja in Kreka.
jah lej.. karavana lahko melje dalje - vrgli so spet nekaj za rajo, da bo klikala/lajkala/sherala..tole je pa spet en velik fail PR službe...
ccc...
Mater, tri dni so rabli, dol v kleti na Trstenjakovi so brskal pa brskal neki, da bodo lahko spet nabijal v prazno. Trije asi, Koritnik, Logar in Krek so ga usrali, dva nista ogrožala nikogar, eden je pač ogrožal kar nekaj ljudi, če ga pa sodimo po kozlanju SDS twitkotow bi mogu malo da ne v zapor. Sam spet nikome ništa, on je zmatran k dela 24 ur na dan in spet s prstom kazat, kaj pa Šarec je in kok dodatkov majo RTVjevci. Patetični so, prav tako je patetičen vsak, ki temu kozlanju nasede.Na Siolu je članek, da so septembra Šarca intervjuvali zunaj, ko je sam izjavil, da je naredil test, na rezultate še čaka. Po mnenju opozicije sedaj, bi morala taka oseba čakati doma. Šarec ni rabil.
V izjavi pa jaz drugo alinejo razumem tako, da pač oseba, ki ima odrejeno osamitev s tabo ne sme biti. Dokaj logično, mar ne?
Bomo pa videli, kaj bodo policisti rekli, ko jim bomo to kazali. Zakaj med regijami ni bilo na plano tega obrazca? Nekaj poti sem imel, ustavili me niso, da bi videl, kaj vse hočejo.
Dva papirja rabiš, ker en dokazuje upravičenost - torej pogodba o delu (oz. kak nadomestek od delodajalca), z.k. izpisek, potrdilo o plačilu groba, ... + za konkretno pot izjava.Ok, ampak zakaj sta sploh dva? Sej ptrebuješ samo izjavo ko potuješ iz svoje občine.