ko bos lacen bo tud strgana trenirka ok za po bajt.
bom rabu kej druzga, ker
a) trenirka mi nobena ni prav
b) v bajt oz. v bloku mi nič užitnega ne raste
edin če kakšnega trenirkarja pojem, samo tolk daleč pa upam da še nismo
ko bos lacen bo tud strgana trenirka ok za po bajt.
Jaz osebno bi pustil male trgovinice s prostori do 40 kvm. Tako ali tako imamo vsi maske in si razkužujemo roke. In v takih malih trgovinah imaš lahko dobro kontrolo kdo vstopa ker ni tako velike mase ljudi. Pa lastnik/najemnik je ponavadi s.p.
On bo prej propadel in postal socialni problem kot pa kakšen H&M, Tedi in podobno ko imajo veliko finančne rezerve.
Spomladi je tudi pri nas bila najbolj obiskana trgovina kmetijska zadruga.Kmetijske zadruge- trgovine imajo prioriteto. Vse drugo se lahko zapre.
Videno že spomladi.
Največ prenosov je;Za pri nas me ne čudi, ampak mislim, da po svetu tudi ni veliko konkretnih raziskav na to temo. Po mojem si najbolj učinkovito podeliš virus pri gostinski dejavnosti.
V drugem valu bi lahko bili ukrepi bolj usmerjeni v to, kje so se prenosi okužbe dejansko zgodili. Bojim se sicer, da se to ne ve. Za pri nas me ne čudi, ampak mislim, da po svetu tudi ni veliko konkretnih raziskav na to temo. Po mojem si najbolj učinkovito podeliš virus pri gostinski dejavnosti.
čez 2000 potrjenih, torej nas konec tedna zapirajo v domove...
Kreteni.
... Gostilne in bare moraš dojet kaj sploh v kontekstu pomenijo. To so objekti ki zagotavljajo socialno druženje.
... če ljudem ukineš socialne stike tako da zapreš bare jih bodo iskali drugje in na drugačen način.
... Aja da se ne bomo slepili, nelegalni bari še vedno delujejo enako kot v prvem valu. Tako da tisti najbolj potrebni "socialnega druženja" se še vedno veselo družijo.
Šokantni rezultati: Naši otroci v karanteni postali debeli zapečkarji
Neživljenjski koronaukrepi so imeli zelo škodljive učinke na telesno zdravje osnovnošolcev. Strokovnjaki FŠ kličejo k takojšnjim in sistemskim ukrepom.www.delo.si
... po pouku se pa po telefonu sliši s prijatelji in grejo kasneje na košarkarsko igrišče.
Gremo pobirati stave, kdaj to ne bo več mogoče?Zaenkrat ni prepovedano iti ven.
Gremo pobirati stave, kdaj to ne bo več mogoče?
Seveda, tisti, ki se znajdejo so najboljši. Sploh, ker smo narod tistih, ki se znajdejo, še posebej pri nategovanju zakonov. In zato smo tudi tu kjer smo, pa še dobro se nam zdi. Če se znajdeš v okviru zakonov, je to že ok. problem pri tem je, da ti zakon toliko zategne vrat, da se mogoče začneš spraševat kdo je tu nor in zakaj točno se moraš znajti (preživet, živet, zaslužit, jest, učit, rekreirat,..), če ti vrhovni nabijajo kr neki ukrepe.Poglej priponko 37231
Ljudje smo črnogledi. V avtomobilizmu se je razvila lepa tema o tem, kako Francozi razmišljajo o novem davku. Oni še ga niso uvedli in ga mogoče niti ne bodo, na alterju pa nekateri mislijo, da ga bodo naslednji teden plačali že pri nas.
Bo, kar bo. Se bomo že prilagodili.
Človek je nekoč premagal druge vrste, ker je bil najbolj prilagodljiv. Danes pa nas strašijo, da bomo pomrli, če bo na leto 10 neviht več, ali če bo vlada mogoče rekla, da ne moremo ven. U p...o, pa ste res tako nesposobni, da vas je tega strah in vas skrbi?
Človek je prilagodljiv in se znajde.