Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Nii še eno leto naokoli,,,zdaj si lahko prebereš svoje blodnje od februarja naprej. Naj ti tekne.
ja, izumrli bomo.

upam da se cez nekaj mesecev spomnem in te povprasam po stanju.

kaj bo sele ko pride super-mega-sokantni virus....

aja, slovenske novice... spet sm prehitro odgovarjal... damn...

2. okt 2007
3.876
2.396
113
Jah...Avstrija je Avstrija....v Sloveniji pa radikalni balkanizem.

ker je bilo ustrezno predstavljeno in komunicirano državljanom. Pri nas pa je PR poden od podna.... in potem teh ukrepov nihče ne jemlje. Ne moreš nad ljudi s prisilo oz. grožnjo po TVju, zato da lahko onaniraš na ukrepe.

Je razlika, če PV teče "dragi državljani, za vaše dobro in vaše zdravje, bi bilo bolje.... da bomo lahko božič skupaj praznovali"

Pri nas pa se pojavi notranji minister kot del represivnega aparata in začne, kako bo plastično povedal, da bo policija vse kaznovala, čeprav še sam ne ve po katerem odloku, ker še mora biti objavljen v UR, PV pa zvečer twitne, da je lockdown.

To bi morala vlada odpustiti vse PR strokovnjake.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ja ja ja...vi levičarji raje poslušate naslednje; skočite v prazen bazen, zaprite vrata zaradi krofov itd itd itd.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.668
2.409
113
Pomurje
1000 strani!
Lahko bi naredili anketo kdo je 2 največji sralec na teh 1000 straneh.

1 mesto je bilo oddano takoj, ko je bil napisan 1 post.

• Všeč mi je
Reactions: p4pe

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
1.071.209 ogledov v 9 mesecih.
Najbolj gledana tema na Alterju vseh časov.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.549
2.335
113
ker je bilo ustrezno predstavljeno in komunicirano državljanom. Pri nas pa je PR poden od podna.... in potem teh ukrepov nihče ne jemlje. Ne moreš nad ljudi s prisilo oz. grožnjo po TVju, zato da lahko onaniraš na ukrepe.

Je razlika, če PV teče "dragi državljani, za vaše dobro in vaše zdravje, bi bilo bolje.... da bomo lahko božič skupaj praznovali"

Pri nas pa se pojavi notranji minister kot del represivnega aparata in začne, kako bo plastično povedal, da bo policija vse kaznovala, čeprav še sam ne ve po katerem odloku, ker še mora biti objavljen v UR, PV pa zvečer twitne, da je lockdown.

To bi morala vlada odpustiti vse PR strokovnjake.

Pa glej Avstrijska poročila, če ti naša niso všeč in s tabo vsiiii narobe komunicirajo.
Potem pa preslikaj iz Avstrijskih poročil v Slovensko realnost, ker smo itak v istem kurtzu

A pa vas mora res vse motiti.

Seveda, da lahko v Avstriji normalno komunicirajo z narodom, tam je narod relativno normalen.

Pri nas z vojaško retoriko nič ne dosežejo, dokler so lepo govorili in prosili kot v Avstriji itak ni bilo nobenega upoštevanja pravil.

Še z vojaško retoriko in več tisoč €vrednimi represivnimi ukrepi se pri nas počasi premika na bolje.

Pizzzzda vam materina sončkasta, ker nič ne razumete... Zato pa smo v sranju v kakršnem smo

2. okt 2007
3.876
2.396
113
Pa glej Avstrijska poročila, če ti naša niso všeč in s tabo vsiiii narobe komunicirajo.
Potem pa preslikaj iz Avstrijskih poročil v Slovensko realnost, ker smo itak v istem kurtzu

A pa vas mora res vse motiti.

Seveda, da lahko v Avstriji normalno komunicirajo z narodom, tam je narod relativno normalen.

Pri nas z vojaško retoriko nič ne dosežejo, dokler so lepo govorili in prosili kot v Avstriji itak ni bilo nobenega upoštevanja pravil.

Še z vojaško retoriko in več tisoč €vrednimi represivnimi ukrepi se pri nas počasi premika na bolje.

Pizzzzda vam materina sončkasta, ker nič ne razumete... Zato pa smo v sranju v kakršnem smo

zdaj boš pa rekel, da je komuniciranje bilo(je) na nivoju. Samo poglej nazaj, enkrat sta se udarila Kacin-Gantar, potem so Kacin, Krek, Gantar vsak svoje govorili, kako lahko imajo takšne informacije težo. A twitanje zvečer je tudi normalno komuniciranje z državljani....

Če v službi šef poda slaba navodila, je izdelek temu primeren. Če pa zna šef v redu s sodelavci to komunicirat, pa je potem najboljši šef, zadovoljni delavci in izdelek vrhunski.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.974
6.027
113
Presenetljivo, vlada laže.Kdo bi si mislil.

Janševa vlada v tujino pošilja podatke o manjšem številu smrti

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.974
6.027
113
Portuguese Court of Appeal finds PCR tests unreliable and lifts quarantine
url

Torej, ko je Ct 35+ , je vse skupaj en velik BS.
Sem prilepil že link, kjer en koprski zdravnik v navezi z raziskovalko iz zda laba pokaže, da je Ct pri številki 33 na zgornji meji sprejemljivosti.
+13 minuta

Ta zdravnik omenja, da naj bi večina laboratorijev delala celo Ct 40 oz 45, kar prinese še večji BS

Nazadnje urejeno:

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.595
-3.912
113
Berem, da se je spet povečalo sranje v domovih. A niso nekje mediji pisali, da uslužbenci lahko delajo, če ne kažejo simptomov? Upam, da se motim, ker drugače nas res okol prenašajo.
Nič se ne motiš, posledično je danes v dso-jih 20x več okuženih kot v začetku oktobra.
In to kljub zaprtim občinam, policijski uri, priprtim in sedaj zaprtim trgovinam, zaprtim šolam, aplikaciji.... visokim kaznim in policijski represiji..

In še vedno bodo janševi privrženci trdili, kako so ukrepi dobri. za porast okužb in smrti pa je kriva Pepca, ki je šla brez maske na njivo, pa družina, ki si je razdelila rogljiček, in ji je policija napisala za 800 eur kazni. Nikakor pa vlada, ki je okužene poslala v dso-je delat

• Všeč mi je
Reactions: tsunami in jendomen

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.974
6.027
113
84 odstotkov umrlih s covidom-19 starejših od 74 let

Ne morem verjeti!Kaj se je zgodilo?

Najprej podatek, da se je število okuženih v DSO od 4.10. iz 242 okužb, do 15. novembra povečalo na neverjetnih 4802. Sedaj pa še, da je 84% smrtnih žrtev starejših od 74 let!

Ne pozabite, skok iz 242 na 4802 se je zgodil v času, ko smo imeli delni lockdown, bili zaprti najprej v pokrajinah, sedaj pa v občinah in s policijsko (pardon epidemiološko) uro!

Tako mimogrede po spominu, se mi zdi da je širša javnost v poletnih mesecih, ko je Vlada kadrovala, dopustovala, minister za zdravje pa vso svojo energijo vlagal v kozarec terana in šniti pršuta, tulila: Kje so covid bolnišnice? Vzpostavljanje rdečih con tam, kjer že tako ali tako ni prostora, ne deluje! Zaščitite DSO!

In Vlada? Krivi so kolesarji, anarhisti, levičarji, južnjaki, ....etc.

Še dobro, da imamo Vlado, ki nas je zaprla! Si predstavljate število okužb in smrti v DSO, če bi mi normalno hodili preko pokrajinskih in občinskih meja, popili kavo na sončku v lokalu, šli zvečer na pivo in kuhančka in vsi hodili na delo! Verjetno bi bilo okuženih 37.000 oskrbovancev DSO od vseh 19.000, ki bivajo v njih!

Ampak Vlada dela dobro in rešuje življenja! Povečana raba antidepresivov pa je fejk njuz! Levičarji in kolesarji so vlomili v lekarne in jih pokradli za ilegalno prodajo. Sedaj, ko Janja želi legalizirati travco. NIJZ in MZ pa noče priznati da se je zgodil vlom, ter obremenjevati MNZ, ki ima delo na občinskih mejah in pisanjem 400€ kazni za nenošnjo maske na prostem. Tako, da trdijo da zdravniki izdajajo večjo količino antidepresivov na recept.

Bi rekel Butale, pa bom preveč užalil Butalce, ki so zelo inteligentni ljudje.

Kaj sledi ob dejstvu, da je vsak 5 stanovalec DSO okužen? Zapiranje v ulico ali stanovanje? Policijska ura od 21:00 do 20:55?

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: mirsi

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.787
113
Danes ob 11. uri dopoldan je imel v sklopu tiskovne konference, prof. Štrukelj zelo zanimivo prezentacijo o novih cepivih na podlagi DNA in RNA tehnologije. S tem predavanjem me je tako prepričal, da se bom dal cepiti, čim bo mogoče, čeprav sem bil do danes precej skeptičen.

Mene pa recimo zanima, koliko časa potem te celice z vnešenim genskim materjalom proizvajajo virusne proteine.
Ker če to počnejo v nedogled, je to lahko fina podlaga za avtoimunske bolezni.

• Všeč mi je
Reactions: SamSvoj