Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

2. okt 2007
3.876
2.397
113
mene je njegov govor prepričal, da se bom šel cepit. Itak nisem nasprotnik cepljenja in ne verjamem teorija zarote.

Če bomo hoteli zaživeti normalno, se bo potrebno pač cepit, ker drugače bo ta tema imela kmalu 10k strani.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: SamSvoj in jest5

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.974
6.027
113
mene je njegov govor prepričal, da se bom šel cepit. Itak nisem nasprotnik cepljenja in ne verjamem teorija zarote.

Če bomo hoteli zaživeti normalno, se bo potrebno pač cepit, ker drugače bo ta tema imela kmalu 10k strani.
Ti kar izvoli

Prvo vse politike, direktorje farmacevtskih firm, vodilne who/cdc/ecdc/eu komisije, Gatesa in Melindo, potem navadno rajo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Mene pa recimo zanima, koliko časa potem te celice z vnešenim genskim materjalom proizvajajo virusne proteine.
Ker če to počnejo v nedogled, je to lahko fina podlaga za avtoimunske bolezni.
Ker naj bi imunost trajala kakih pet mesecev, najbrž ne prav dolgo. Protitelesa ostanejo še kar dolgo, ko virusnih proteinov že zmanjka. Če bi jih celice proizvajale v nedogled, bi tudi imunost trajala doživljenjsko, ker bi toliko časa nastajala tudi protitelesa.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.787
113
Ker naj bi imunost trajala kakih pet mesecev, najbrž ne prav dolgo. Protitelesa ostanejo še kar dolgo, ko virusnih proteinov že zmanjka. Če bi jih celice proizvajale v nedogled, bi tudi imunost trajala doživljenjsko, ker bi toliko časa nastajala tudi protitelesa.
O tem kako dolgo kaj traja, se ne da nič reči, ker opala.... Se zadeve testira šele nekaj mesecev :fredi:. Sicer v teoriji lahko traja imunost tudi doživljenjsko, a le na sev, proti kateremu je cepivo, tako da je v nekaj letih isto, kot če se ne bi cepil. In nehejte se no stalno obešati ne protitelesa, ker to ni edini način za doseganje imunosti.

Kar sem gledal po netu se pojavljajo različne trditve. Ene so, da se proteini proizvajajo do nekaj dni, druge pa so, da se do smrti celice.

19. jul 2007
2.908
1.621
113
Kako potekajo stvari.
Ob 15:00 odvzet bris, ob 23.00 rezultat (negativen) na voljo v zvem.ezdrav.si (hvala Alter-ju, da je opozoril na to možnost preverjanja)

• Všeč mi je
Reactions: Cash in Matey

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
O tem kako dolgo kaj traja, se ne da nič reči, ker opala.... Se zadeve testira šele nekaj mesecev :fredi:. Sicer v teoriji lahko traja imunost tudi doživljenjsko, a le na sev, proti kateremu je cepivo, tako da je v nekaj letih isto, kot če se ne bi cepil. In nehejte se no stalno obešati ne protitelesa, ker to ni edini način za doseganje imunosti.

Kar sem gledal po netu se pojavljajo različne trditve. Ene so, da se proteini proizvajajo do nekaj dni, druge pa so, da se do smrti celice.
Po Štruklju niso samo protitelesa, temveč tudi celična imunost. Pa informacije o sintezi virusne beljakovine se ne vgrajujejo v DNK, temveč vse poteka v citoplazmi.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
V tej temi sem že nekajkrat napisal, da nekdo s svojimi navodili in ukrepi namerno pobija ljudi v DSO. Moja dela v enem in vem kaj se dogaja ...
DSO ji so že po defultu prepolni in ljudje ne upoštevajo ukrepov. Je pa res da tisti ki je bil spomladi na udaru se sedaj nič ne govori ali piše.

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Mene pa recimo zanima, koliko časa potem te celice z vnešenim genskim materjalom proizvajajo virusne proteine.
Ker če to počnejo v nedogled, je to lahko fina podlaga za avtoimunske bolezni.
Ne oglašam se namenoma, čeprav ...

Ampka, tole vprašanje mene matra že od začetka. Že adjuvansi niso nedolžni, tole je pa tempirana bomba. Plus nepredvidljiva reakcije na ponovne okužbe (če je že naravna imunost ob ponovni okužbi s kovidom problem?).
Da "zadnjih vrat" ob takem cepljenju niti ne omenjam (praktično nemogoče jih je zazanati; da se, samo kdo bo to dela in s tem se računa)

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Po Štruklju niso samo protitelesa, temveč tudi celična imunost. Pa informacije o sintezi virusne beljakovine se ne vgrajujejo v DNK, temveč vse poteka v citoplazmi.
DNK so samo navdila šefov. Bistvo se dogaja v "proizvodnji". Tudi to kar si ne želiš. In mRNK lepo obide navodila šefov...

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Čelavi Jajo je kriv.
EnGzKadWMAEQ_hc.jpg

19. jul 2007
2.908
1.621
113
Koncert v Stožicah izgleda bo.

"Koncert Andrea Bocellija se bo odvil po načrtih. O dodatnih ukrepih ob vhodu obiskovalcev odloča organizator koncerta, ki je sporočil, da bo sledil priporočilom Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) glede organizacije množičnih dogodkov. Na vseh vhodih bodo razkužila za roke za obiskovalce, po zaključeni prireditvi pa bo JZ Šport Ljubljana izvedel prezračevanje in temeljito čiščenje dvorane z razkužili. Prav tako bo organizator dnevno spremljal obvestila na spletni strani NIJZ. Skoraj vsi kupci kart prihajajo iz Slovenije."
A se že ve kdo je zagovarjal, da koncert naj bo in kdo je uspel s prepovedjo koncerta?