Levičarji grozijo inšpektorjem.
Nadzor upoštevanja odlokov: na Štajerskem tudi fizični napad na inšpektorje | 24ur.com
Inšpektorji so v tednu od 1. do 8. novembra opravili 2459 nadzorov, pri čemer so izrekli 59 prekrškovnih sankcij v skupni vrednosti dobrih 53.000 evrov, 183 obvestil o prekrških ter 101 upravni ukrep. Pogosto pa so inšpektorji tudi 'tarča' manjšine, ki se ne strinja s sprejetimi vladnimi ukrepi...www.24ur.com
Niso njegove, so pa občinske.Zokan nima kaj stožic ponujat - niso njegove - vsaj tako trdi, da on(i) nima(jo) nič s tem projektom!
so ga prinesli kitajci v Italiji asimptomatični nazaj iz ITA masovnih počitnic in turisti iz ZDA ... sem nekoč že nekaj takega omenil in mislim enako, samo noben ni vedel kaj je na stvari ! (čudna pljučnica) ... mislim, da pa so nekateri redki "posvečen" vedeli, da se nekaj dogaja ...Zanimivo, se pravi da so Italijani imeli virus pred Kitajci?
. "Psihiatrija ni v službi oblasti, ampak seveda oblast še kako vpliva na to, kdo in kako in s kakšnimi simptomi prihaja v psihiatrijo," pojasnjuje psihiatrinja in psihoterapevtka Breda Jelen Sobočan
Narod je krivS5 je Janša kriv....
Absolutno bolj kot Kučan.S5 je Janša kriv....
Smrti na račun Covida so začele naraščat sredi oktobra, prilimaj graf čez 2m.....bo bolj jasno.Število smrti po mesecih za države EU27. Zadnji data point je sicer september 2020, morda poročani podatki še niso konsolidirani, kdo bi vedel.
Poglej priponko 38397
Eurostat
Samo Slovenija
Poglej priponko 38398
Morda sem uspel šteti vsako smrt 2x (ker je pri viru navedeno moški, ženske, skupaj). Ampak to ne spremeni razmerij - razen za Nemčijo, kjer so navedene samo skupne smrti. Za posamezne države pa oblika grafa ostaja nespremenjena. Za EU27 bom popravil sliko (kot rećeno, nemčija štrli ven oziroma vleče dol).Ta graf je ena navadna neumnost in popolnoma napačen (pa verjetno z drugimi državami ni nič drugače). V sloveniji je leta 2019 umrlo 20.588 ljudi na tvojem grafu jih je pa že do meseca septembra ca. 31.000.
Je treba prej kaj preverit....
Morda sem uspel šteti vsako smrt 2x (ker je pri viru navedeno moški, ženske, skupaj). Ampak to ne spremeni razmerij - razen za Nemčijo, kjer so navedene samo skupne smrti. Za posamezne države pa oblika grafa ostaja nespremenjena. Za EU27 bom popravil sliko (kot rećeno, nemčija štrli ven oziroma vleče dol).